1. Δείτε πώς ζεί ο TRON !!!!
(Αυτό είναι μια '‘άγκυρα’' προορισμένη να με βάζει σε μια σούπερ ντούπερ γαμάτη ψυχική-νοητική κατάσταση (state)]. Χρησιμοποίησε κάτι που δουλεύει για σένα. Κάτι που να σε κάνει να γελάς κάθε φορά και να σε γεμίζει με αυτή την τρελή ενέργεια. Για μένα, το μόνο που έχω να κάνω είναι να πω αυτά τα λόγια, και είμαι σε αυτή την κατάσταση. [ Όσοι δεν γνωρίζετε για τον TRON, δείτε το επεισόδιο Real World του Chappelle’s Show, εποχή ένα. )
2. Ακλόνητη πίστη και χαρά. Η ζωή είναι γαμώ.
(Πρέπει να είσαι τόσο σίγουρος για την επίτευξη των στόχων σου όσο είσαι σίγουρος ότι το σπίτι σου θα είναι ακόμα εκεί όταν θα γυρίσεις. Αυτό απαιτεί δουλεία. Καθημερινή δουλειά. Ξέρε τι θέλεις, αφιέρωσε καθημερινά χρόνο στην οπτικοποίηση (visualization) του, και κάνε ότι χρειάζεται να κάνεις σε καθημερινή βάση, έτσι να σέβεσαι τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, και προχώρα μπροστά όντας σε μια κατάσταση ακλόνητης Πίστης και Αυτοπεποίθησης. Με όλες αυτές οι σκατοδοκιμές που σου πετάνε οι γυναίκες σε σένα, ΑΥΤΟ δοκιμάζουν, τη ακλόνητη σιγουριά σου και την αυτοπεποίθησή σου ότι κάνεις αυτά που θές πραγματικότητα.)
3. ΕΣΥ επιλέγεις. ΕΣΥ είσαι το βραβείο. Κάθε γυναίκα τρελαίνεται για ένα Άλφα Αρσενικό σαν εσένα να έρθει στη ζωή της. Μάθε το. Το Άλφα Αρσενικό είναι αυτό που γαμάει όποια θέλει.
4. Ο καθένας έχει μια ευκαιρία. Ο καθένας έχει μια σεξουαλική φαντασία. Όλων συμπεριλαμβανομένων. Κάνε τους ανθρώπους να αισθάνονται εκπληκτικά. Ανακάλυψε τι είναι θαυμάσιο γι ’αυτούς, ανεξάρτητα αν ταιριάζεται ή όχι. Μπορείς πάντα να έχεις μια ευχάριστη έκπληξη.
(Ένα τεράστιο κομμάτι του Inner Game μου είναι να κοιτάζω στο αριστερό μάτι μιας γυναίκας και να την φανταστώ σεξουαλικά και το κάνω με κάθε γυναίκα που συναντώ, ακόμα κι αν είναι ατσούμπαλη. Κάθε μία κερδίζει μια φαντασίωση μου… κάθε μία έχει την ευκαιρία της να μου δείξει πράγματα για αυτήν και που την κάνουν ξεχωριστή. Πιστεύω ότι αυτό έχει μεγάλη σχέση με αυτά που λέει ο Ijjjji στις θέσεις του για την εκτίμηση (Appreciation). Λοιπόν μάγκες, όλη αυτή η ιστορία με τα neg και με το να σπάς τον τσαμπουκά της γυναίκας είναι σχεδιασμένη για να εξισώσουν την αξία. Θεωρεί ότι η αξία της γυναίκας είναι μεγαλύτερη από τη δική σας, και στη συνέχεια την κατεβάζει ένα-δύο σκαλοπάτια πιο κάτω έτσι ώστε οι δυο σας να βρίσκεστε σε ισότιμη βάση. Εάν αυτό δουλεύει για εσάς, τότε όλα καλά. Αλλά έχω εσωτερικεύσει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ την ιδέα ότι ΕΓΩ είμαι το βραβείο και ΕΓΩ είμαι ο ηγέτης και το να αρχίζω με τη μία να negάρω ανθρώπους είναι απλά ΑΓΕΝΕΙΑ. Δουλεύω με πολλούς αστέρες του κινηματογράφου στην καριέρα μου και μπορώ να σας πω ότι τους κάνουν τον ΚΑΘΕΝΑ τριγύρω τους να αισθάνεται εκπληκτικά και μπορούν να το κάνουν επειδή η αξία τους είναι ψηλά. Αυτός είναι ο λόγος που είναι αστέρες.)
5. Να σκέφτεσαι σεξουαλικά. Αυτό που θέλει είναι να της τον καρφώσεις. Κράτα το σεξουαλικό. Το “Πολύ Καλό Κορίτσι” υπάρχει μόνο στα παραμύθια. Κάθε γυναίκα θέλει σεξ περισσότερο από εσένα. Το χρειάζονται, και ένα Άλφα Αρσενικό θα πρέπει να το σκέφτεται ως κάτι ΟΜΟΡΦΟ. Η σεξουαλικότητα της γυναίκας είναι κάτι το καταπληκτικό, γι ’αυτό ενθαρρύνετε τις γυναίκες να την εκφράσουν, να την εξερευνήσουν, να δουν μέχρι πού μπορεί να φτάσει.
(Με όποια και αν μιλάς, όποια κι αν είναι η φίλη σου, είναι πιο '‘βρώμικη’‘ και πιο ’‘καυλιάρα’' από σένα, και σκέφτεται το σεξ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ πιο συχνά. Εμπιστέψου με. Δεν είναι οι άνδρες που ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια σε μακιγιάζ και σε εμφυτεύματα στήθους.)
6. Ξέρε ότι είσαι πάντα ο ηγέτης. Ενδυνάμωσε τους ανθρώπους, φέρε τους κοντά σου, και συμπερίλαβέ τους όλους.
(Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Δεν μπορείς απλώς να κάνεις παιχνίδι στον στόχο σου. Πρέπει να κάνεις παιχνίδι σε ολόκληρη την παρέα. Πρέπει να συμπεριλάβεις και τους φίλους της. Πρέπει να αναλάβεις την ηγεσία όλων με ΑΓΑΠΗ και ΧΑΡΗ)
Διευκόλυνε το να έχουν όλοι υπέροχες στιγμές έχοντας άψογη συμπεριφορά. Δώσε σημασία στους ανθρώπους.
(Μάθε το όνομα του καθενός και ποιά είναι η ιστορία του καθένός. Μάθε τι έχετε κοινό. Το να είσαι τζέντλεμαν, δίνοντας σε μια γυναίκα το παλτό σου επειδή προσπαθείς να την ρίξεις στο κρεβατι είναι γελείο. Το να το κάνεις όμως επειδή είσαι Άλφα Αρσενικό και νοιάζεσαι για την αγέλη σου είναι σούπερ ΣΕΞΥ. Κατάλαβε τη διαφορά.)
Έχε ένα πλάνο που προκαλεί διασκεδαστικές στιγμές και υπέροχες ευκαιρίες.
(ΠΡΕΠΕΙ να έχετε ένα πλάνο. ΠΡΕΠΕΙ να έχεις ένα διασκεδαστικό και γαμάτο αποτέλεσμα στο μυαλό σου και προσεκτικά να καθοδηγείς τους πάντες προς αυτό. Σε κάθε ομάδα, κάποιος είναι ο ηγέτης. Είτε καθοδηγείς είτε καθοδηγείσαι. Μην κάψεις εγκέφαλο πάνω σε αυτό! Αρκεί να έχεις ένα πλάνο και να γνωρίζεις ότι είσαι ο ηγέτης. Αν είσαι ισχυρός σε αυτή σου την πραγματικότητα, όλοι οι άλλοι θα απορροφηθούν.)
Κρατήσου στο ύψος σου.
(Αυτό είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Πάρα πολύ σπάνια κάποιος αμφισβητήσει ξεκάθαρα την ηγεσία μου στην παρέα, αλλά όταν το κάνει, πρέπει να σταθείς στο ύψος σου. Μην κάνεις οτιδήποτε σε ρίξει από το ύψος σου. Οι προκλήσεις στην ηγεσία σου θα πρέπει να είναι κάτι ΑΣΤΕΙΟ για σένα, όπως όταν ένα 4χρονο κορίτσι λέει στον μπαμπά της τι να κάνει. Ο μπαμπάς δεν τα παίρνει στο κρανίο, απλά γελάει και την παίρνει αγκαλιά γιατί είναι τόσο χαριτωμένη, και μετά της κάνει το χατήρι. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να το χειρίζεσαι.)
Αν κάποιος τα βάλει με κάποιον από την ομάδα σου ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ.
(Πρόκειται περισσότερο για μια στάση παρά οτιδήποτε άλλο. Είμαι εξπέρ στις πολεμικές τέχνες και παρόλα αυτά δεν μπλέκω ποτέ σε καυγά, και πιστεύω ότι αν έχεις αρκετό παιχνίδι για να ρίχνεις γυναίκες τότε έχεις επαρκείς λεκτικές ικανότηταες να αφοπλίσεις σχεδόν κάθε κατάσταση. Εντούτοις, αν κάποιος τα βάλει με κάποιον από τους ανθρώπους σου, πρέπει να είσαι διανοητικά προετοιμασμένος να τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Όλος ο σκοπός του Άλφα Αρσενικού, ο λόγος της ύπαρξής του, είναι να καθοδηγεί την αγέλη και να περιφρουρεί την ασφάλειά της, οπότε αν δεν έχεις τα '‘κότσια’‘ να ’‘δείξεις δόντια’' και να τρίψεις τη μούρη κάποιου στο πάτωμα, δεν έχεις καμιά δουλειά να διεκδικείς την ηγεσία της ομάδας. Είσαι ένας χάρτινος τίγρης. Είσαι σαν τον Κώστα Σημίτη στα Ίμια. Αντ ’αυτού, να είσαι σαν τον Μέγα Αλέξανδρο που ήταν πανέτοιμος να κάψει ολόκληρες πόλεις αν χρειαζόταν για να προστατεύσει τον λαό του.)
7. Βάλε μια τιμή στην ηγεσία σου με το να βάζεις συνέχεια τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα για σένα.
(Μην το ξεχνάς συτό. Συγκατάβαση, συγκατάβαση, συγκατάβαση. Ανέμενε από τους ανθρώπους να αναλάβουν το βάρος τους όπως θα ανέμενε ένας Στρατηγός.])
8. Αντιμετώπισε τις γυναίκες σαν χρυσάφι αλλά από ένα κυρίαρχο πλαίσιο. Σου ανήκουν ήδη. Κάνε τες να αισθάνονται υπέροχα. Ποτέ μην αντιμετωπίζεις μια γυναίκα σαν έναν άνδρα. Είναι τεράστια προσβολή.
(Έίναι πραγματικά φρικτό όταν μια γυναίκα που γουστάρεις σε βλέπει το ίδιο με την φίλη της, οπότε μην το κάνετε αυτό στις γυναίκες! Δεν μου καίγεται καρφί αν είναι η καλύτερη σου φίλη από τότε που ήσασταν έξι χρονών. Είναι γυναίκα, και είσαι άνδρας, και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Πρέπει να την βλέπεις ως σεξουαλικό όν, ακόμα κι αν δεν σε ενδιαφέρει. Πρέπει να επιβεβαιώνεις ως γυναίκα, ακόμη και αν δεν σε ενδιαφέρει. Πρέπει να φαντασιώνεσαι ότι την ξεσκίζεις την ώρα που της μιλάς, ακόμα κι αν δεν σε ενδιαφέρει. Διατήρησε το πλαίσιο σεξουαλικό.)
Να διατηρείς το περιεχόμενο της επαφής σας σεξουαλικό, και ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις - το οποίο σημαίνει να της το κάνεις προφανές ότι την θέλεις - μόλις ολοκληρώσεις τηςν αξιολόγησή σου και πληροί τις προϋποθέσεις σου. Απομόνωσε, κλιμάκωσε, κάρφωσε … ξανά και ξανά.
9. Επικεντρώσου σε ένα στόχο και απομόνωσέ τον όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
(Με το που '‘έχεις’' όλη την παρέα, επέλεξε κάποιον στόχο και απομόνωσέ τον γρήγορα.)
Στη συνέχεια μπές σε φάση '‘συμπάθειας’' (rapport). Χαλάρωσε την ένταση (από την φάση έλξης). Φαντάσου την σεξουαλικά. Κράτα βλεμματική επαφή. Αυτή τη στιγμή είναι δική σου, είναι ολόκληρος ο κόσμος σου.
(Όπως θα έλεγε ο killswitch, κάνε την ολόκληρη την εικόνα σου.)
Εστίασε στην ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; κάνε την να περιγράψει με πλούσιο τρόπο τις ψυχικές καταστάσεις (state) στις οποίες θέλεις να είναι. Έτσι ξεπερνιέται η αντίσταση. “Πώς νιώθεις όταν …”
(Γρήγορο παράδειγμα; Μιλάω με ένα κορίτσι που φέρεται σαν ντουβάρι. Απλά δεν μου ανοίγεται με τίποτα. Έχω μόνο μερικές ασήμαντες λεπτομέρειες για το πώς είναι στην τάξη του θεατρικού. Την ρωτάω : "Τι είδους ασκήσεις κάνετε εκεί; "Αναφέρει τότε κάποια ηλίθια άσκηση που είναι φτιαγμένη να σε απελευθερώσει και να χαλαρώσει τις παρορμήσεις σου στη σκηνή. ΜΠΙΝΓΚΟ. Ρωτάω: “Αλήθεια; Αυτό ακούγεται ενδιαφέρον … και για πές … πώς νιώθεις όταν το κάνεις αυτό;” Καθώς περιγράφει την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται όταν κάνει αυτή την άσκηση, βιώνει το ίδιο συναίσθημα που της δημιουργεί η άσκηση, δηλαδή “απελευθερωμένη” και “χαλαρωμένη” … και στη συνέχεια ΜΠΑΙΝΕΙ σε αυτή την ψυχική κατάσταση.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ! Μετά από αυτό ανοίγεται. Αυτό είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το να λέμε αηδίες του στύλ : “από ότι φαίνεται δεν ανοίγεσαι και τόσο σαν άτομο, έτσι;” Γιατί να το κάνεις αυτό εφόσον μπορείς να την βάλεις να περιγράψει κάτι που την βάζει στην ψυχική κατάσταση που θέλεις; Στη συνέχεια το εμβαθύνεις με το να περιγράψεις με πλούσιο τρόπο (ευχαριστήρια στον Franco) το ίδιο θέμα πίσω σε αυτήν με ισχυρότερους ορισμούς: “Πω … αυτό πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο καταπληκτικά, να είσαι επάνω στη σκηνή, πλυμμηρισμένη από όλον αυτόν τον ενθουσιασμό και την νευρική ενέργεια απλά να σβήνει κατά μήκος της σπονδυλική σου στήλης … κλπ. ”)
10. Ανακάλυψε τις αξίες της (Elicit Values). Μάθε την ιστορία της ζωής της, και μάθε τι σημασία έχει. Να ξέρεις με τί είδος γυναίκας έχεις να κάνεις και αν την θέλεις για τι είδος επαφής την θέλεις (FB, mLTR, LTR κτλ). Δεν πάς στα JUMBO να αγοράσεις πιάνο ούτε πάς σε '‘κωλόμπαρο’' για να βρείς τη μέλλουσα σύζυγό σου.
(Πρέπει να μάθεις τι είναι σημαντικό για αυτήν σε μια σχέση και της δώσεις επιβεβαίωση για αυτά, σαν ανταμοιβή που σου ανοίχτηκε. Αν δεν το πιάνεις τι σημαίνει ΨΑΞΕ πάνω στο θέμα. Πρέπει να μάθεις για την σχέση της με την μάνα της, τον πατέρα της, και λίγα πράγματα για το ιστορικό των σχέσεών της. Αυτά θα σου δώσουν τον ΟΔΗΓΟ για την αποπλάνησή της και ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητα για '‘αξιολόγηση’' (screening). Το νού σου στα EFA σε αυτό το σημείο (παρομοίως, για περισσότερα στο θέμα, ΨΑΞΕ για το θρυλικό άρθρο του Franco πάνω στα EFA).)
11. SOI!!! Όταν κάνει κάτι που είναι σέξυ, κοίταζέ την βαθιά στα μάτια και πές της : έτσι ακριβώς '‘γαμώτο μου όταν ζαρώνεις έτσι τη μυτούλα σου είσαι τόσο σέξυ!! ωωω νά το πάλι!!’'
12. ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ (Escalation): Καθιέρωσε σωματική επαφή με το να την αγγίζεις αμέσως και συνεχώς να κλιμακώνεις. Είναι δουλειά σου σαν άνδρας.
(Ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις είναι ενώ συζητάτε για κάτι συνηθισμένο π.χ. '‘τι σκέφτεσαι να ψηφίσεις ?’' ανεβάζοντας το χέρι σου πάνω στο πόδι της)
13. ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ & ΤΙΜΩΡΙΕΣ: ΑΝΤΑΜΟΙΒΕ την όταν σου ανοίγεται, '‘συνδέσου’' με αυτό που λέει και δώσε της επιβεβαίωση. Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον όταν κάποιος σου δίνει αυτό που θέλεις και ΤΙΜΩΡΗΣΕ στρέφοντας το ενδιαφέρον σου αλλού όταν δεν το κάνουν.
([Διάβασε αυτή την πρόταση ξανά και ξανά και ξανά φίλε μου. Όταν σου δίνει αυτό που θέλεις, θα κερδίζει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ενδιαφέρον, περισσότερη αλληλεπίδραση. Όταν δεν το κάνει, το ενδιαφέρον σου θα στρέφεται αλλού. Αυτή είναι η λογική πίσω από τα πάντα, από αποσύρσεις προσοχής και γύρισμα της πλάτης μέχρι να μην τηλεφωνάς για 2 εβδομάδες)
Οι AFC ΚΟΛΛΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν. Οι Άλφα στρέφονται σε κάποιον άλλον. Εσύ είσαι ο ηγέτης. Οι υπόλοιποι είτε συνεισφέρουν είτε θα μένουν στον πάγο.
14. Μην σε νοιάζει τι σκέφτεται ή ποιό είναι το περιεχόμενο αυτού που λέει. Αυτό που έχει σημασία για σένα είναι η ψυχική της κατάσταση (state). Χρησιμοποίησε προκαταρκτικές υποθέσεις.
(Αγνόησε εντελώς το λογικό περιεχόμενο όσων λέει. Είναι ανοησίες χωρίς ουσία. Πιστεύω ότι χρειάζεται πολύ πρακτική εμπειρία για να καταλάβεις πραγματικά πόσο ισχύει αυτό.)
15. Είναι η δουλειά της ως γυναίκα να δοκιμάζει το πλαίσιο σου. Κάθε δοκιμή είναι ένας IOI. Θέλει να σε ελέγξει και καυλώνει επειδή δεν μπορεί. (τα ευχαριστώ στον Kwag)
Δεν φτάνει το να περάσεις μόνο τη δοκιμή, πρέπει να την περάσεις και να κλιμακώσεις. Γέλα με την δοκιμή, αγνόησέ την, βάλε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια σου, βάλε την να στο γλύψει και μετά βάλε την να κάνει κάτι για σένα.
- Το νού σου στον κώδικα 101. Κάνε την να αισθάνεται υπέροχα, αλλά ποτέ μην την αφήσεις να αισθανθεί ότι σε έχει ολοκληρωτικά. Τη στιγμή που θα σταματήσει να αναρωτιέται πόσο σου αρέσει, το παιχνίδι έχει τελειώσει. Η ένταση προέρχεται από την πίστη ότι μπορεί να σε χάσει, οπότε κάνε την το πιστεύει. Κάθε γυναίκα είναι 6αρι (Franco). Ποτέ μην την αφήσεις να αναρωτηθεί : “Πόσο τον θέλω;” Γιατί πάντα θα αναρωτιέται “Πόσο με θέλει;” (Ijjjji).
- ΡΡΡ: Playful Push / Pull (Παιχνιδιάρικο Κρύο/Ζέστη). Χτύπα τες σε αυτά για τα οποία έχουν μεγάλη σιγουριά στον εαυτό τους, και '‘ανέβασέ’' τες σε αυτά για τα οποία έχουν ανασφάλειες. [/u]
(Δηλαδή, δώσε στα μοντέλα την ευκαιρία να σου δείξουν ότι είναι καταπληκτικά άτομα και γαμάτη παρέα και στη συνέχεια επιβράβευσέ τες για αυτό - στη συνέχεια όμως πές τους ότι τα μαλλιά τους είναι πάρα πολύ κοντά, ή ένα χάος, ή ότι το άρωμά τους είναι πολύ έντονο, ή ότι δεν βγαίνεις με μοντέλα πια γιατί τα θεωρείς βαρετά. Αυτό δημιουργεί πρόκληση επειδή αυτά για τα οποία έχει 100% αυτοπεποίθηση (δηλαδή την εμφάνισή της) δεν πρόκειται να πιάσουν πάνω σου, γι ’αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσει το μυαλό της (για το οποίο είναι ανασφαλής). Αλλά είναι μεγαλύτερη ανταμειβή γι ’αυτήν το να επιβραβεύσεις το μυαλό της, ακριβώς επειδή για το μυαλό της είναι ανασφαλής.)
Και ξανά, και ξανά, και ξανά. Μαστίγιο και Τριαντάφυλλο… αλλά παιχνιδιάρικα! Απλά χαλάρωσε και απόλαυσέ το.
(Το παιχνιδιάρικο κομμάτι είναι το σημείο κλειδί. Την πειράζεις, διασκεδάζεις, σπάς πλάκα, την κάνεις να γελάει, δεν την ρίχνεις με αυτό. Όπως λέει ο Franco, ένα καλός PUA έχει ένα μαστίγιο στο ένα χέρι και ένα τριαντάφυλλο στο άλλο, και συνεχώς κάνει εναλλάγές μεταξύ των δύο. Είναι μια εξαιρετική εικόνα.)
18. Να μην μασάς πουθενά. Αναίδεια. Οι κανόνες είναι για τους άλλους.
(Άλλο ένα τελειότατο χαρακτηριστικό των αστέρων είναι ότι όταν αποφασίσουν ότι θέλουν κάτι, θα γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα να το αποκτήσουν. Είναι η απόλυτη ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. Ανέπτυξε αυτό το χαρακτηριστικό μέσα σου, με το να ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΣΟΥ τις αναστολές.)
19. Κράτα το '‘πλαίσιο’' σου δυνατό. μήν ασχολείσαι με σχεσο-δραστηριότητες με μια σεξουαλική σύντροφο (Fuck Buddy)
(Ο ηλίθιος ο φίλος μου μαγείρεψε δείπνο για την μάνα της FB του και τώρα αυτή φρικάρει που αυτός δεν θέλει σχέση. Η απολύτως '‘ασύμβατη’' (incongruent) συμπεριφορά του, του γάμησε τελείως την όλη φάση)
20. Μην σου καίγεται καρφί για τίποτα. Τίποτα δεν είναι σοβαρό. Ποτέ μην νοιάζεσαι για το τι σκέφτεται. Τί είδους άντρας θα άλλαζε στάση για μια χαζογκόμενα?
(τα ευχαριστήρια στον Player Supreme προφανώς. Ποιός άλλος θα το έλεγε?)
Το Άλφα Αρσενικό μπορεί να καρφώσει όποια θέλει. Απλά πήγαινε στην επόμενη.
21. Κάνε της παιχνίδι ξανά και ξανά. Μην σταματάς ποτέ να της δίνεις έντονα συναισθήματα, έντονο κρύο-ζέστη (push-pull), έντονη πλάκα, και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ. Να θυμάσαι ότι, τη στιγμή που θα ξέρει ότι σε έχει, χωρίς προβλήματα και χωρίς πρόκληση, το ενδιαφέρον της θα αρχίσει να σβήνει.
(Πρέπει να δώσεις για να πάρεις. Πρέπει να την '‘παίζεις’‘ ξανά και ξανά. Ανεξάρτητα από το τί είδος ’‘επαφής’' έχετε, αν δεν την ανάψεις δεν την καρφώνεις}