Χαιρετώ όλα τα μέλη της κοινότητας. Είμαι 25 ετών και μένω Κέρκυρα και Λάρισα.Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων. Τα ενδιαφέροντα μου είναι η επιχειρηματικότητα, το project management, big data analisis, συναισθηματική νοημοσύνη, γενικά περί επιστήμης και ξένες σειρές. Θέλω να ξεκινήσω να γυμνάζομαι, να αρχίσω μια πολεμική τέχνη και γιατί όχι να πάω και σε μια σχολή χορού.Είμαι τρομερά ανυπόμονος (θέλω τα πάντα χτες) και παρά πολύ φιλόδοξος από τη ζωή μου.
Γενικά η κοινωνική μου ζωή δεν είναι αυτό που θα ήθελα, θέλω πολλά περισσότερα όπως να έχω διάφορους κοινωνικούς κύκλους. Στην ερωτική μου ζωή είχα κάποιες σχέσεις με διάρκεια και μερικές άλλες επιτυχίες αλλά είναι περιστασιακά. Τώρα θέλω αν αρχίσω το game, δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Αυτό που θέλω είναι (για λίγα χρόνια τουλάχιστον) να ζήσω πολλές και διαφορετικές ερωτικές εμπειρίες με πολλές γυναίκες. Να κάνω τις φαντασιώσεις μου πραγματικότητα!
Ο λόγος που ξεκινάω αυτή τη διαδικασία είναι γιατί θέλω να γίνω πιο διεκδικιτικός, να δουλέψω πράγματα με τον εαυτό μου και την προσωπικότητα μου ώστε να με βοηθήσει να έρθω πιο κοντά στα όνειρα και τους στόχους της ζωής μου.
Τέλος το site το βρήκα γκουγκλάροντας pua greece και το έβγαλε πρώτο.