- Πρόλογος
Ο Δρ Jekyll μας λέει μια θανατηφόρα ατάκα που εκφράζει τη σωστή στάση που πρέπει να ακολουθούμε όταν έλκουμε γυναίκες.
Οι ατάκες δεν δουλεύουν. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα με αυτές.
Θέλω να πω, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Εάν υπήρχε μια απλή ατάκα που θα μπορούσες να ξεστομίσεις και να ρίξεις τη γυναίκα, η κοινότητα δεν θα ήταν τόσο μεγάλη όσο είναι.
Το γεγονός είναι, ότι το να ρίξεις μια γυναίκα δεν έχει να κάνει με αυτά που λές. Έχει να κάνει με αυτό που ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ, αυτό που ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ και αυτό που ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ.
ΩΣΤΟΣΟ…
Αν όντως υπήρχε μια ατάκα που πράγματι δουλεύει; Τι θα συνέβαινε αν πράγματι υπήρχε μια ατάκα που θα οδηγούσε σε ένα άμεσο φάσωμα ; Τι ;
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
Αυτό που πρόκειαται να μοιραστώ μαζί σου είναι κάτι πολύ δυνατό.
Καταλαβαίνεις?
Καλώς.
Όταν το έδειξα στον Jeffie, το κοίταξε μια φορά, και στη συνέχεια είπε: “Αυτό το γ@μίδι είναι πανίσχυρο.”
Η άποψή μου μου η εξής :
Αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς στην μεθοδο ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ, τότε δεν είσαι ακόμα έτοιμος για αυτό που ακολουθεί.
Αυτό ΔΕΝ είναι μαγικό χάπι.
Αν είσαι ένας τελειωμένος κακομοίρης που κλέβει από την αξία των άλλων που θέλει απλά να τα βγάζει πέρα στιγμιαία με τις γυναίκες και τη ζωή, ή που αναζητά εκδίκηση επειδή έχει ένα σωρό κακίες μέσα του για να δικαιολογεί την άσκοπη θλιβερή ύπαρξή του … αυτό δεν θα δουλέψει.
Πώς το ξέρω;
Επειδή ήμουν εγώ κάποτε αυτός ο τελειωμένος.
Βάλε το inner game σου σε σειρά.
Σου συνιστώ το έργο του Eckhart Tolle.
Έτσι λοιπόν μάγκα, χωρίς πολλά μπλα μπλα, φύγαμε. Ελπίζω να κάθεσαι άνετα.[/SPOILER]
- Παρουσίαση
Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ
Περίπου πρίν 18 μήνες ήμουν στο χώρο καπνιστών μιας παμπ στο Royal Mile του Εδιμβούργου. Είναι πολύ γραφικά. Υπάρχει ένα κάστρο και τα σχετικά. Τέλος πάντων, είχα βγεί με μόνο μια γυναίκα. Πρόκειται για μια καλή φίλη μου, και για χάρη της κουβέντας και της προστασίας της ιδιωτικότητας της, θα την αποκαλώ Susan.
Έτσι εγώ και η Susan μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων, και η συζήτηση κάποια στιγμή πήγε στις ατάκες του φλέρτ. Την ρώτησα ποια ήταν η χειρότερη ατάκα που άκουσε ποτέ και μου περιέγραψε μια τρομερά γλειώδη ιστορία απίστευτης γελειότητας.
Τότε την ρώτησα
“Λοιπόν … και ποιά είναι η καλύτερη ατάκα που έχεις ακούσει ποτέ;”
Η Susan το σκέφτηκε για λίγο και μου είπε τα εξής :
“Εντάξει, αυτός ο τύπος είχε μια γ@μάτη πριν κάποιο καιρό. Σε εμένα έπιασε. ”
“Τι εννοείς, σε εσένα έπιασε;”
“Έπιασε. Τον πήδηξα.”
“Τι ωραία. Τι θηλυκή που είσαι. ”
Η Σούζαν χαμογέλασε ευγενικά.
“Λοιπόν ποια ήταν ;” την ρώτησα.
ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ …
“Λοιπόν,” είπε, "έχει ως εξής …
Αυτό που μου είπε στη συνέχεια με έκανε να πνιγώ κυριολεκτικά στη μπύρα μου. Ήταν πραγματικά ιδιοφυές. Ποτέ δεν θα μάθω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, αλλά όποιος κι αν είναι αυτός του αξίζει ένα βραβείο. Ένα μεγάλο, λαμπερό βραβείο Νόμπελ.
Εδώ είμαστε, μάγκα :
Πλησιάζεις μια γυναίκα, και με μια σίγουρη, σταθερή φωνή της λές :
“Γεια, πως περνάς.”
Θα πει :
“Μια χαρά.”
Στη συνέχεια, λές :
“Υπέροχα. Τι κάνεις αργότερα?”
Θα πει :
“Δεν είμαι σίγουρη.” (δεν ξέρω)
Στη συνέχεια, λές :
“Θέλεις να έρθεις σπίτι μαζί μου;” (Θέλεις να πάμε σπίτι μου)
Στη συνέχεια συγκρατιέσαι ψύχραιμος.
Συγκρατήσου.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ……………..
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ …………………… ..
ΜΕΙΝΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ………………
ΜΠΑΜ. ΦΑΣΩΜΑ.
Και αυτό είναι το Άνοιγμα της Αποκάλυψης. Δεν χτίζεις rapport. Δεν «ανακαλύπτεις αξίες» (Eliciting Values). Δεν κλιμακώνεις σωματικά (ΚΙΝΟ). Δεν ζητάς ούτε καν το γαμημένο το όνομά της. Ρωτάς αν θέλει να κοιμηθεί μαζί σου από την ΤΡΙΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΦΡΑΣΗ, μενεις ψύχραιμος και καβαλάς τον ανεμοστρόβιλο.[/SPOILER]
- Ανάλυση
CIARAN, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
Οχι. Είναι και παραμένει η πιο πανίσχυρη ατάκα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Το καταλαβαίνω ότι όποιος διαβάζει αυτή τη στιγμή ξύνει απλά την κεφάλα του βυθισμένος σε ένα μύριο προβληματισμούς που προκύπτουν από όλο αυτό, γι’ αυτό ας το εξετάσουμε βήμα-βήμα.
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ;
Λοιπόν, άκουσε μια ιστορία που θα σου πώ.
Αφού το άκουσα, αποφάσισα να το δκιμάσω. Βγήκα έξω σε ένα μπαρ εκείνο το βράδυ, και έφερα μια γύρα το μαγαζί.
Λοιπόν, εκείνη τη χρονική περίοδο δεν ήμουν σε καμία περίπτωση μάστερ, αλλά δεν ήμουν και χάλιας. Μπορούσα να ανοίγω συνεχώς, μπορούσα να φλερτάρω, μπορούσα να φασώσω κάπου κάπου. Αυτό που εννοώ είναι ότι είχα φτάσει σε ένα σημείο που μπορούσα να προσεγγίζω χωρίς ιδιαίτερο άγχος.
Φίλε, χεζόμουν επάνω μου. Ο θεός και ο Κύριος μάγκα μου. Κοιτάζοντας όλες αυτές τις πανέμορφες γυναίκες, απλά και μόνο η σκέψη του να πλησιάσω και να ξεστομίσω αυτόν τον διάολο ήταν τρομακτικό. Κατέβαζα τα ποτά το ένα πίσω από το άλλο. Έφερα άλλη μια γύρα στο χώρο. Ήπια ακόμα περισσότερο. Άραξα για λίγο σε μια γωνιά. Εξακολουθούσα να χέζομαι επάνω μου χωρίς να έχω κάνει ούτε μια προσέγγιση μέχρι την ώρα που οι μπράβοι άρχιζαν να συνοδεύουν τον κόσμο προς την έξοδο.
Γαμώτο μου. Είχα χάσει την ευκαιρία μου.
Οχι όχι όχι όχι. Με τίποτα. Οχι εγώ. Οχι τώρα. Θα το έκανα. Και αν τα σκάτωνα, αν αποτύγχανα, οτιδήποτε, θα ζούσα με τον πόνο. Θα το έλεγα. Ειλικρινά, αισθάνθηκα σαν την ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ μου. Ήμουν πραγματικά, πραγματικά φοβισμένος.
Βγήκα έξω από το μπαρ μέσα στο πλήθος. Γαμώτο. Πάω να το κάνω αυτό. Μια γυναίκα. Κάποια. Οποιαδήποτε.
Και εκεί ήταν. Λεπτοκαμωμένη, σχεδόν σαν μια νεράιδα. Κόκκινα μαλλιά, πραγματικά πλούσια και βαθιά κόκκινα, και ένα αλλόκοτο φόρεμα που με έλιωσε.
Γαμώτο.
Γαμωτι μου γαμω. Έλα μπαίνουμε.
Έλα Ciaran. Επικεντρώσου στο να πείς την πρώτη ατάκα. Δεν είναι κάτι κακό.
“Γεια σου”, ξεστόμισα
“Γεια σου”. Είναι ακόμα πιο όμορφη από κοντά. ΕΛΑ, CIARAN. ΚΑΝΕ ΤΟ!!
“Πώς πάει?”
“Όχι και άσχημα.”
“Τι κάνεις αργότερα;”
“Δεν είμαι σίγουρη.”
Κάνε το μάγκα μου !! ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣ!!
"Θέλεις να έρθεις μαζί μου σπίτι μου;
Με κοιτάζει. Με “ζυγίζει”. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ να με προσέχουν τόσο έντονα. Είναι σαν ένα Χ-RAY scanner που με σκαννάρει για τυχόν σημάδια ασυμφωνίας (incongruency). Ευτυχώς, είναι καύλα, οπότε δεν υπάρχουν. Η ορμή μου να πώ κάτι, να σπάσω την ένταση είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ. ΣΦΙΓΓΩ το σαγόνι μου κρατώντας το στόμα μου κλειστό για σωπάσω τον ίδιο μου τον εαυτό.
Κάνει λίγο προς τα πίσω, έκπληκτη. Και τότε μου χυμάει. Σωματικά γέρνει εμπρός και βάζει τη γλώσσα της στο στόμα μου.
ΜΠΑΜ.
Παρεμπιπτόντως, υπήρχε ένας τύπος εκεί - ένας πολύ δυνατός natural - ο οποίος της την έπεφτε όλο το βράδυ, και την είχε κλείσει να πάνε σπίτι του (τα έμαθα αργότερα όλα αυτά). Δεν είχε σημασία. Τον έστειλα αδιάβαστο με αυτή την ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ.
Αυτή η γυναίκα δεν ήταν τσουλάκι. Δεν ήταν περιπετειώδης τυχοδιώκτρια. Ήταν μια γαμάτη, νορμάλ γυναίκα.
Ήταν πολύ σέξι. Πραγματικά σέξι.
Ωραία.
ΤΡΕΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Γιατί λοιπόν δουλεύεις ; Είναι κάτι μαγικό;
Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει μαγεία εδώ. Είναι όλα πολύ απλά και στηρίζονται ακριβώς στα αίτια που ανέφερα στην αρχή του άρθρου για ποιο λόγο οι ατάκες δεν δουλεύουν.
Δεν έχει να κάνει με αυτό που λές.
Έχει να κάνει με αυτό που ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ, αυτό που ΕΚΠΕΜΠΕΙΣκαι αυτό που ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ.
Ας επιστρέψουμε στο ηλιόλουστο απόγευμα στο Εδιμβούργο. Είμαι εκεί στο χώρο καπνιστών, μιλώντας με την Susan.
Λοιπόν, τελειώνοντας τη μπύρα μου.
“Τι? Τι είπε; ”
“Θέλεις να έρθεις μαζί μου στο σπίτι μου”.
Και τι έκανες?
“Λοιπόν, δεν του όρμηξα αμέσως, αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα που είχε τα κογιόνια να ξεστομίσει κάτι τέτοιο.”
“Ναι.Ουάου, αυτό είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό άνοιγμα. ”
“Κατευθείαν στο ψητό. Μετά από αυτό, το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν απλά να μου προσφέρει ένα ποτό ή οτιδήποτε, και ήμουν δική του. ”
“Γαμώ.”
“Ακριβώς.”
Ας το δούμε λοιπόν αυτό, κατευθείαν στην ουσία του.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ επειδή είχε τα ΚΟΓΙΟΝΙΑ να ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ με τέτοιο τρόπο.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
Η δύναμη αυτού του ανοίγματος είναι απεριόριστη. Βασίζεται στο ότι είναι ΑΛΗΘΙΝΟ. Είναι γνήσιο “μέχρι τα μπούνια”.
Όλο μου το παιχνίδι βασίζεται σε αυτήν την αρχή. Να είσαι αληθινός, αλλά να είσαι αληθινός επί 1000. Μην είσαι “ο εαυτός σου” έτσι απλά, αλλά “ΝΑ ΕΙΣΑΙ” ο γ@μιόλης ο εαυτός σου. Να είσαι ο εαυτός σου στο ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ.
Καταλαβαίνεις?
Δεν θα έχει ακούσει ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
Εάν το κάνεις αυτό, μια γυναίκα θα εντυπωσιαστεί πραγματικά που ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ το θάρρος σου να πείς κάτι τέτοιο. Και πίστεψέ με, δεν μπορείς να το προσποιηθείς. Αυτός ο διάολος θέλει κογιόνια.
ΚΟΓΙΟΝΙΑ
Δεν πρόκειται να σου πώ μπούρδες. Είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ να κάνεις το Άνοιγμα της Αποκάλυψης.
Αλλά αυτό είναι καλό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δουλεύει.
Επειδή είναι πραγματικά τρομακτικό, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εντυπωσιακό. Αλλά χρειάζεσαι τα κογιόνια για να το ξεστομίσεις.
ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙΣ
Παράλληλα, ο τρόπος που το μεταφέρεις (delivery) - και εδώ είναι το κουλό της υπόθεσης - στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ.
Ξέρω ξέρω. ΚΟΥΛΟ.
Η αλήθεια είναι ότι, την πρώτη φορά που το είπα αυτό, ΦΟΒΟΜΟΥΝ. Πραγματικά φοβόμουν.
Παρόλα αυτά δούλεψε.
Είναι τόσο ισχυρό. Δεν χρειάζεται να είσαι καταπληκτικός και δεν χρειάζεται το γαμάτο inner game για να το κάνεις. Δεν είχα πολύ inner game όταν άρχισα να το δοκιμάζω.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΡΩΣΕΙΣ.
Αυτό είναι όλο. Απλά ξεστόμισέ το, και μην καταρρεύσεις.
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ
Το σημείο κλειδί για να δουλέψει δεν είναι το πώς το λές, αλλά αυτά που κάνεις στα 30 πρώτα δευτερόλεπτα αφού η ατάκα βγεί από το στόμα σου.
Πριν γίνω πιο συγκεκριμένος, να ξακαθαρίσουμε την ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ της Αποκάλυψης, η οποία είναι και το μόνο πράγμα που μπορεί να σε οδηγήσει σε άκυρο.
ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΘΕΙΣ ΑΛΛΟΚΟΤΑ
Αυτό είναι. Μην είσαι αλλόκοτος. Θα πρέπει να ξεστομίσεις το ανοιχτήρι απευθείας και άνετα και χαλαρά. Όπως θα το έκανες αν μιλούσες για τον ΚΑΙΡΟ. Δεν το ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΣ.
Δεν ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ. Δεν ΑΣΤΙΕΥΕΣΑΙ. Δεν είσαι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ.
ΟΥΤΕ είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ όμως - είναι ΑΛΗΘΙΝΟ.
ΤΗΝ ΡΩΤΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ.
Εάν πεί όχι : το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια απόκριση.
Είναι αυτή:
“Εντάξει.”
Στη συνέχεια, κάνεις μια “κανονική” συζήτηση σχετικά με το χρώμα του τοίχου ή τη μουσική που παίζει ή για το πλυντήριο που έβαλες σήμερα. (αλλαγή σε ουδέτερο θέμα)
Οτιδήποτε.[/SPOILER]
- Απορίες
Θα το ξέρεις γιατί θα δείς δύο πράγματα στα μάτια της γυναίκας.
Σοκ, παλιοκ@ριόλη. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.
Εάν δείξει σοκαρισμένη, την έχεις. Εάν δείξει κολλημένη, είναι δική σου. Αν το πάρει τελείως χαλαρά, είναι η πιο cool γυναίκα στον κόσμο και θα πρέπει μάλλον να την παντρευτείς. Το συντομότερο δυνατό.[/SPOILER]
ΚΑΤΣΕ ΡΕ CIARAN! ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΦΑΣΗ ;
Ποτέ δεν στραβώνει η φάση εφ’ όσον δεν πανικοβληθείς.
Έτσι ακριβώς. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν χρησιμοποιείς το Άνοιγμα της Αποκάλυψης …
Και αυτό είναι να ψαρώσεις σαν κότα λειράτη.
Το ξέρω. Είναι τρελλό. Όσο δεν είσαι αλλόκοτος ή εκφοβιστικός, ποτέ δεν στραβώνει η φάση.
Αλλά ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.
ΜΗΝ προσπαθείς να την ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Αυτό είναι τόσο ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και πρέπει να το γράψεις κάπου με τεράστια κόκκινα γράμματα.
ΜΗΝ προσπαθείς να την ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Απλώς της δίνεις στο πιάτο την πιθανότητα. Εάν πεί όχι, λές “εντάξει” και αρχίζεις να μιλάς για το νέο κατοικίδιο ζώο του ανηψιού σου. Ή οτιδήποτε.
Αν το κάνεις με ανατριχιαστικό ή γλειώδη τρόπο, θα καταρριφθείς εν ριπή οφθαλμού όπως ένας 96χρονος Γερμανός που δεν έμαθε ότι ο πόλεμος τελείωσε, και ορμά με ένα Messerschmitt Me 262 σε ένα σύγχρονο θωρηκτό πολεμικό πλοίο .
Δηλαδή εξαιρετικά γρήγορα.
Επομένως, ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΕΙΣ να κοιμηθεί μαζί σου.
Αυτό είναι σημαντικό ΟΧΙ ΜΟΝΟ στο vibe της ίδιας της ατάκας (όπου και εκεί, είναι απολύτως κρίσιμο). Είναι σημαντικό και σε αυτό που ακολουθεί μετά.
ΩΠΑ, ΩΠΑ, ΩΠΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΥΜΙΞΕΙ;
Θα σου χυμίξει, κατά την εμπειρία μου, μόνο στο περίπου 30-50% των περιπτώσεων.
Ομοίως, αυτό είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟΝ ποσοστό για μία μόνο ατάκα.
Ωστόσο, στο άλλο 50-70% των περιπτώσεων, δεν θα σου χυμίξει. Τουλάχιστον όχι για τουλάχιστον 6 ή 7 λεπτά.
Και σε αυτή την περίπτωση όλα είναι οκ. Απλά χαλάρωσε. Θα σε δοκιμάσει για σημάδια ανάγκης (neediness tests), αλλά θυμήσου - το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μιλήσεις για τον ΚΑΙΡΟ (για κάτι άσχετο).
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο για να την ΕΛΞΕΙΣ. Αυτή η φάση είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ. Θα έχει εκπλαγεί από αυτό που είπες. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, και δεν μπορώ να ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΕΡΤΟΝΙΣΩ, είναι να ΦΕΡΘΕΙΣ ΝΟΡΜΑΛ.
Αυτό είναι, παρεμπιπτόντως, το μόνο σημείο όπου είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ να την κεράσεις ένα ποτό, για τρεις λόγους:
1: δείχνει ότι είσαι φυσιολογικός
2: λειτουργεί σαν ένα είδος “ένδειξης φλέρτ” για να τροφοδοτήσει το γυναικείο εγώ της
3: δείχνει ότι είσαι φυσιολογικός
Εντάξει?
Απλά ΦΕΡΣΟΥ ΝΟΡΜΑΛ για όνομα του Θεού. Μιλήστε για οτιδήποτε. Θα ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Απλώς θέλει να ξέρει ότι δεν είσαι ένας κατά συρροή φονιάς, πριν σε πάει σπίτι.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ
Τότε είσαι μια κότα λειράτη.
Έχω ανοίξει κορίτσια στο δρόμο με αυτό. Με επιτυχία. Συνήθως δεν σου χυμούν, αλλά το βρίσκουν διασκεδαστικό, cool και προχωρημένο. Και μερικές φορές σου χυμούν.
Δουλεύει υπέροχα σε μπαρ ή κλαμπ, αλλά δεν χρειάζεται να το κρατάς για το τέλος της βραδιάς, εκτός αν ενδιαφέρεσαι να διασκεδάσεις. Μετά από λίγο (δεν κάνω πλάκα, αυτό συμβαίνει πραγματικά) καταντάει κάπως απογοητευτικό να θέλεις να διασκεδάσεις μια νύχτα έξω με τους φίλους σου και να εξακολουθείς να φορτώνεις γυναίκες.
Πραγματικά.
Εν πάση περιπτώσει, μπορείς να το κάνεις οπουδήποτε. Μπορείς να ανοίξεις με αυτό στην αρχή της βραδιάς. Μπορείς να ανοίξεις με αυτό στο τέλος της βραδιάς.
Παρεμπιπτόντως, ποτέ δεν είχα κακή αντίδραση από μια γυναίκα όταν το έκανα αυτό. Ποτέ. Ακόμη και αν καταλάθος γίνεις γλειώδης, απλά θα φύγει, αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια.
Πραγματικά hookάρει αυτό το πράγμα.
Ένα άλλο σημείο είναι το εξής - αν φύγει σοκαρισμένη, μην την ακολουθήσεις. Άφησε την να φύγει. Θα επιστρέψει σε περίπου 15 δευτερόλεπτα. Το πολύ 60.
ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΑΣ ;
Δεν καρφώνεις ποτέ. Απλά την κοιτάς. Αδειάζεις το μυαλό σου, νεούλι μου. Διάβασε την Δύναμη του Τώρα. Κλειδώνεις τα μάτια σου με τα δικά της. Αυτό είναι όλο - αλλά από την άλλη θα διαφωνούσα στο να κλειδώνεις τα μάτια σου όλη την ώρα. Για την ακρίβεια, δεν κλειδώνεις τα μάτια σου με όλους με τους οποίους αλληλεπιδράς στη ζωή σου.
Απλά την κοιτάς. Ήρεμα. Γαλήνια. Όπως αν η ερώτησή σου ήταν απολύτως φυσιολογική και σε πλαίσιο απλής συζήτησης. Θα σπάσει.
ΕΑΝ ΠΕΙ “ΟΧΙ” ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ;
Ναί.
Στην πραγματικότητα, είναι υπέροχο όταν λέει όχι … επειδή σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις μια πραγματικότητα ισχυρότερη και από το πιο ακριβό ατσάλι.
Αυτό είναι το τι πρέπει να κάνεις.
Αν πεί όχι, πές “εντάξει” με τον ίδιο τόνο φωνής σαν να της προσφέρεις ένα κοκτέιλ και να σου λέει “όχι ευχαριστώ”.ωΤότε ρώτα την τι άποψη έχει για τους Πειρατές της Καραϊβικής 3 ή κάτι τέτοιο.
Ή μίλα της για την ομελέτα που είχες για πρωινό ή για τον καιρό της τελευταίας εβδομάδας ή για το οτιδήποτε.
Σε 10 λεπτά (το πολύ) θα είναι πάνω σου.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ;
Οχι.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το κάνεις αυτό, αν μια γυναίκα είναι παρέα με τους φίλου της. Εάν είσαι σε κλάμπ, μπορείς να το κάνεις μόνο όταν έχει μερικά μέτρα απόσταση από την παρέα της, εκμεταλευόμενος τη δυνατή μουσική.
Το σημαντικό είναι να αισθάνεται ότι είναι μια πριβέ συνομιλία που αφορά ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που σκέφτεσαι. Αν το κάνεις μπροστά στην παρέα της, θα σε κοιτάξει σαν να είσαι ένας γελείος π@π@ρ@ς και θα σου ρίξει άκυρο.
Κατά εκπληκτικό τρόπο, αυτό δεν συμβαίνει, ποτέ, αν είναι μόνη της.
Γυναίκες.
Γαμάτες έτσι ;
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΡΦΩΝΩ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΤΗΣ ; ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ;
Όχι. Θυμήσου – η όλη φάση είναι ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ. Το παρουσιάζεις με τον ίδιο τόνο σαν να την ρωτάς για τον καιρό. Όχι σαν βαρβάτη ατάκα, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ …
Απλά μια αληθινή, εντελώς φυσιολογική, άμεση ερώτηση.
Μπουμ, μάγκα μου.
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΞΕΠΕΤΕΣ … ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ;
Φυσικά και μπορείς. Σταμάτα να ρωτάς ηλίθιες ερωτήσεις.
Μπορείς να ξεκινήσεις μια σχέση από μια καθαρή αρπαχτή της μιας βραδιάς χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όπως είπε κάποτε ο Τιμ – υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος και χώρος για συναισθηματική σύνδεση.
Μετά το σεξ.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ;
ΟΧΙ.
Χάνει την ισχύ της και την αποτελεσματικότητα της τόσο γρήγορα όσο περισσότερο περιμένεις να την πείς.
Η δύναμη και ο αντίκτυπος της προέρχονται από το γεγονός ότι έχεις τα π@π@ρια να κάνεις άνοιγμα με απευθείας προοπτική για σεξ.
Μπορείς να το πείς και αργότερα, βέβαια - και ίσως να μην φρικάρει. Μπορεί να οδηγήσει σε φάσωμα, και να αυξήσει την έλξη εφόσον μπορείς να κρατηθείς ψύχραιμος και να αντιμετωπίσεις ότι ακολουθήσει - αλλά αν το κάνεις αργότερα μπορεί επίσης πολύ απλά να έχει τελειώσει.
Αν ψάχνεις για μια άμεση ξεπέτα, κάνε το γρήγορα.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. (Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ)
Η άποψή σου είναι ασήμαντη.
Φίλε, δεν είμαι εδώ για να επιχειρηματολογήσω για αφηρημένες έννοιες της γυναικείας έλξης και πώς συνδέεται με την εμφάνιση.
Σου λέω ότι αυτό λειτουργεί ανεξάρτητα από την εμφάνισή σου, γιατί αυτό είναι αυτό που έχω δει, ξανά και ξανά, με τα μάτια μου.
Και ο Κουασιμόδος θα μπορούσε να το κάνει αυτό εάν είχε αρκετά μεγάλα π@π@ρια.
Δεν με νοιάζει αν με πιστέψεις. Δουλεύει. Το ξέρω γιατί το έχω κάνει, έχω δει άλλους να το κάνουν.
Σε καμία περίπτωση δεν ήταν η εμφάνιση ούτε καν παρεπόμενος παράγοντας για την επιτυχία αυτής της ατάκας.
Έχω φορτώσει με συνέπεια καυτά μοντέλα με αυτή, ενώ η εμφάνισή μου ήταν “ότι να ΄ναι”.
Όποιος σκέφτεται ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση … έστω και στο ελάχιστο … τότε σε ότι αφορά την επιτυχία με τις γυναίκες, είναι απλά μια αξιολύπητη κότα λειράτη. Αν έχεις διαφορετική άποψη, τότε είσαι π@π@ρας και η γνώμη σου είναι ασήμαντη.
Άραξε λοιπόν τώρα σε μια γωνία και σκέψου τι έχεις καταφέρει.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BELIEF ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΞΕΜΕΘΥΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ.
ΧΑ χα χα χα χα! Ω! ΧΑ χα χα χα χα! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
κάτουρο στο βρακί
OOOOOOOOHOHOHOHO!
Α ΧΑ χα χα χα χα!
ΧΑ χα χα χα χα!
Χαχα.
Έιιιιιιι.
Όοοοοο.
Θα το κάνουν μάγκα. Οι πεποιθήσεις σου είναι άσχετες. Θα το κάνουν.
Ω ναι.
Θα το κάνουν.
Χαλαρά.
ΩΡΑΙΑ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΑΓΟΡΙ” ΤΗΣ ;
Χμμμ … αυτή την νοοτροπία περί “αγοριού” θα σε συμβούλευα να την αποφεύγεις. Υπάρχουν πολλές σέξι γυναίκες παντού.
Πραγματικά - η ιδέα ότι όλες οι σέξι γυναίκες έχουν “αγόρια” είναι ένας μύθος. Μου θυμίζει επίσης έλλειψη γυναικών. Αν αφήσουμε στην άκρη την καρμική τιμωρία, υπάρχει ένα είδος φυσικής δικαιοσύνης στις υποθέσεις των ανδρών και το να ασχοληθείς συνεχώς με το φόρτωμα γυναικών που έχουν “αγόρι” μπορεί να σου προκαλέσει σημαντικά προβλήματα αν συναντήσεις ποτέ μια γυναίκα που σου αρέσει.
Επίσης, τροφοδοτείς μια σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου (και όχι την καλή σκοτεινή πλευρά σε στυλ Vader, αλλά την κακή σε στυλ Gollum) με το να καλομάθεις στην επιθυμία να πηγαίνεις με γυναίκες που έχουν “αγόρια”.
Ω, και ένα τελευταίο πράγμα.
Για το όνομα του Θεού, ΜΗΝ εφαρμόσεις το Άνοιγμα της Αποκάλυψης μπροστά στο “αγόρι” μιας γυναίκας. Αυτό θα ήταν γ@μησέ τα. Να έχεις το νού σου. Εντάξει?
ΩΩΩΩΩΩ! ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΘΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΜΕΣΑ!
Εντάξει, το βλέπω τι συμβαίνει εδώ.
Σκέφτεσαι "Έχω αυτό το ανοιχτήρι / αυτή τη νέα μέθοδο και μπορώ να βγώ έξω και να τη χρησιμοποιήσω για να “φορτώσω”."
Πολύ κατανοητό.
Επίσης, καταδικασμένο να αποτύχει.
Τώρα δεν πρόκειται να σου κάνω κήρυγμα, ούτε για μια στιγμή. Δεν είμαι ηθικός άνθρωπος. Το μόνο πρόβλημα, από την δική σου οπτική, σύμφωνα με τα παραπάνω, είναι ότι αν έχεις αυτή τη νοοτροπία, αυτό το ανοιχτήρι δεν θα δουλέψει.
Αν έχεις αυτό το είδος απελπισμένου, απεγνωσμένου vibe του στυλ “Μόλις βρήκα το μαγικό χάπι για να γαμήσω όλες τις γυναίκες … ψψψψψψψ … γαμάτα … Το θέλωωω να … ”, θα σου ρίξει το ποτό στα μούτρα.
Το S+A δεν είναι μέθοδος και το Άνοιγμα της Αποκάλυψης δεν είναι ένα τέχνασμα.
Και οι δύο είναι τρόποι να εκφράσεις αυτό που αισθάνεσαι ήδη για μια γυναίκα με έναν τρόπο που είναι σκληροπηρυνικά άμεσος και ο οποίος δεν θα σε κάνει να δείχνεις παράξενος.
Δεν πρόκειται για κάποιον “ύπουλο τρόπο” για να φορτώσεις γρήγορα. Πρόκειται για το να σου παρέχει την ικανότητα να εκφράζεις χωρίς να ντρέπεσαι τις επιθυμίες σου ως άνδρας με έναν τρόπο που ξεφεύγει από τα όρια του “κοινωνικά παράξενου” και προκαλεί μεγάλες ποσότητες έντονης έλξης, γρήγορα.
Πρόκειται για τον αντίθετο πόλο της ύπουλης πονηριάς. Είναι υπερειλικρίνεια.
[/SPOILER]
- Ομαδική αποκάλυψη
Όρμα σε δυο γυναίκες και πές ακριβώς το ίδιο πράγμα με αυτή την ενδιαφέρουσα αλλαγή:
“Γεια, πως πάει.”
Θα πούν
“Καλά.”
Στη συνέχεια, πές
“Ωραία. Τι θα κάνετε μετά?”
Θα πούν
“Δεν ξέρουμε.”
Στη συνέχεια, πές
"Τι λέτε να έρθετε και οι δυο σας σπίτι μου για ένα τρίο;»
Στη συνέχεια συγκρατήσου ψύχραιμος.
Συγκρατήσου.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ……………..
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ …………………… ..
ΜΕΙΝΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ………………
ΜΠΑΜ.[/SPOILER]
- Επίλογος
Αυτό το “ ΜΠΑΜ ” είναι παρεμπιπτόντως, η καρδιά του συστήματος S+A.
Είναι η στιγμή που το βλέπεις στα μάτια της γυναίκας. Σοκ και δέος.
Είναι το πιο ανταμείψιμο πράγμα που θα δείς ποτέ μετά από χρόνια στην ερημιά του να αγνοείσαι από τις γυναίκες. Οι περισσότεροι άνδρες περνούν όλη τους τη ζωή και δεν το βλέπουν ποτέ. Είναι καταπληκτικό. Αφού το έχεις δει μερικές φορές σε αλλάζει, αλλάζει ολόκληρη τη ζωή σου. Είναι σαν να συνδέεται κάτι, βαθιά μέσα σου. Κάποιο κύκλωμα που για χρόνια ήταν αποσυνδεμένο. Αφού το είχα κάνει μερικές φορές όλη μου φωνή άλλαξε, έγινε πιο έντονη. Ήταν απίστευτο.
Έτσι λοιπόν, φίλε μου, αυτό είναι το Άνοιγμα της Αποκάλυψης. Η μόνη ατάκα φορτώματος που διαπίστωσα ποτέ να δουλεύει πραγματικά. Έχω μιλήσει για αυτό σε μεγάλο βαθμό, γιατί θέλω να καταστήσω σαφέστατο ένα πράγμα.
Δουλεύει. Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να είσαι καλός σε αυτό για να το βγάλεις εις πέρας. Εάν μπορείς να το ξεστομίσεις και να παραμείνεις ψύχραιμος, τότε μπορείς να το κάνεις.
Τώρα βγές έξω, και δώσε του να καταλάβει.
Ρουτίνες “ Ζηλιάρας κοπέλας” και κολοκύθια τούμπανα.
[/SPOILER]