[quote="Tesoro]
Στοχος : ΗΒ8, 28 χρονων, μελαχρινο, ωραιο κορμακι, υπεροχο χαμογελο
Χθες το πρωι ειμαι με το αυτοκινητο μεσα στην πολη, ανοιχτο παραθυρο λιγο δυνατα η μουσικη μου ….. περπαταει στο δεξιο πεζοδρομιο με κατευθυνση προς εμενα …. ακουει τη μουσικη αρχιζει να με κοιταει …. κοβω ταχυτητα … ανταλλαζουμε χαμογελα και δεν κοβει κανεις μας το EC ….. γαμημενη κινηση δεν μπορω να σταματησω επι τοπου ….. φτου γαμωτο λεω … next
κανω τις δουλειες μου μεσα στη αγορα και κατευθυνομαι προς το αυτοκινητο για να φυγω ….. κοιταζω τα ΗΒ δεξια και αριστερα …. μοιραζω χαμογελα … λεω καλημερα σε ολες
και ξαφνικα …. την βλεπω να ερχετε απο ενα στενο ….. κοιταζομαστε ….. φευγω επι τοπου καταπανω της …… χαμογελαω … την δειχνω με το χερι και :
Ε: δεύτερη φορά που συναντιομαστε σημερα ….. την τριτη παμε για τζοκερ
Α: (χαμογελο μεχρι τα αυτιά) να παμε …… που ξανασυναντηθηκαμε ? (τι διαολο ρε πουστη μου …. μαγνητη για bullshits εχω ?)
Ε: πριν λιγη ωρα μου χαρισες ενα υπεροχο χαμογελο και μου εφτιαξες τη μερα
Α: χαχαχα …. ναι … το εχω αυτο … χαμογελαω συνεχεια
Ε: ποια είσαι εσυ ?
Α: η ταδε (χαμογελο)
Ε: απο που εισαι ?
Α: απο εδω
Ε: και εγω γιατι δεν σε ξερω
Α: δεν ξερω
Ε: εχεις τοσο ευχαριστη και θετικη αύρα που δεν περνάει απαρατήρητη
Α: αα σε ευχαριστω πολυ (χαμογελο μεχρι τα αυτια)
Ε: δεν ειναι κοπλιμεντο ….. απλη διαπιστωση είναι
Α: και παλι σε ευχαριστω
Ε: (με κινο) δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλα μου αρεσεις …. εχεις μια αλλοκοτη γοητεια
Α: … (χαμογελο μεχρι τα αυτιά, εδειχνε instant BT και προσπαθει να καταλαβει τι γινεται)
Ε: και για πες … με τι ασχολεισαι ?
Α: ειμαι νοσηλευτρια
Ε: ενδιαφερον …. και λογω της επαφης σου με πολυ κοσμο θα πρεπει να εισαι και αρκετα κοινωνικη …. και ανετη με τους ξενους
Α: δεν το εχω σκεφτει
Ε: κριμα παντως
Α: τι κριμα ?
Ε: κατι πανω σου με ιντριγκαρει να σε γνωρισω …. και σιγουρα οχι η ομορφια σου … αλλα εχω δουλεια και πρεπει να φυγω ….. τι ωρα ειναι ?
Α: τοσο
Ε: χμμμμ ….. εχω 15 λεπτακια ακομα ….. οχι οτι ειναι κατι σημαντικο αλλα πρεπει να ειμαι συγκεκριμενη ωρα καπου ….. παντως σαν σκηνη απο ταινια μοιαζει ολο αυτο
Α : ποιο ?
Ε: η ολη φαση μεταξυ μας
Α: δηλαδη ?
Ε: ειδα προσφατα μια ταινια απο torrent …. λεγετε 40 years non-lovers …. δεν ξερω αν εχει ελληνικο τιτλο ….. ηταν ενας τυπος και μια κοπελα …. και συναντηθηκαν τυχαια 3 φορες στο δρομο και ανταλλαξαν χαμογελα …. την τριτη φορα επιασαν κουβεντα ….. και ο τυπος σε καποια φαση λεει ….. μοιαζει με παιχνιδι της μοιρας ολο αυτο …. η κοπελα ειπε οτι δεν πολυπιστευει στη μοιρα και τελος παντων ο τυπος της λεει …… ωραια θα τραβηξει ο καθενας το δρομο του και θα ξεχασουμε οτι εγινε … εσυ θα πας απο εκει και εγω θα παω απο εδω ….. αν δεν ξαναβρεθουμε ολα καλως …. αν ομως ξανασυναντηθουν οι δρομοι μας θα σημαινει οτι ηταν γραφτο να ξαναβρεθουμε οποτε θα κατσουμε να γνωριστουμε …. και οι δρομοι τους χωρισαν ….. καποια στιγμη μετα απο 40 χρονια γνωριστηκαν παλι με παρομοιο τροπο …. γεροι πλεον … και ο τυπος αρχισε να της εξηγει την παρομοια ιστορια που ειχε ζησει 40χρονια πριν …. και να μην στα πολυλογω καταλαβαν οτι ειναι τα ιδια προσωπα ….. γνωριστηκαν καλυτερα … διαπιστωσαν ποσο ταιριαζουν σαν ανθρωποι και ποσο διαφορετικη θα ηταν η ζωη τους αν δεν ειχαν τραβηξει το δρομο τους 40 χρονια πριν …. και οι δυο παραδεχτηκαν οτι κατα καιρους αναρωτιοντουσαν λογω των αποτυχημενων σχεσεων τους πως να ηταν αραγε αν ειχαν γνωριστει εκεινη την πρωτη ημερα και τελικα ερωτευηκαν και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα
Α: ωραια ακουγεται
Ε: ναι καταπληκτικη ….. οποτε θα κανουμε και εμεις το ιδιο …. θα συνεχισουμε για τις δουλειες μας και …… που ξερεις …. τα ξαναλεμε σε 40 χρονια …. χαχαχα
Α: χαχαχαχα …. οκ
Ε: βεβαια μαλακια θα ειναι να αναρωτιομαστε για 40 χρονια πως θα ηταν η γνωριμια μας και να διαπιστωσουμε μετα απο 40 χρονια οτι χασαμε την ευκαιρια
Α: λες ε ?
Ε: οποτε ας αφησουμε την ταινια και παμε για ενα 10λεπτο καφεδακι να τα πουμε (και την πιανω αγκαζε και την καθοδηγω)
(παλι χαμογελο μεχρι τα αυτια, παλι BT και παλι το σκεφτεται προσπαθωντας να καταλαβει τι γινεται)
καθως περπαταμε
Ε: και για πες ταδε …. εκτος απο δουλεια, καφεδες, ποτα και σεξ με τι αλλο ασχολεισαι στη ζωη σου ?
Α: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ….. η πιο ωραια ατακα που εχω ακουσει στη ζωη μου …… εισαι φευγατος …… χαχαχαχαχα
Ε: ναι αμα θελω ωρες ωρες γινομαι καταπληκτικος
Α: ναι ε ?
Ε: ναι … βεβαια τις πιο πολλες ωρες ειμαι ενα μαλακισμενο κωλοπαιδο …. για την ακριβεια ενα μαλακισμενο αρχειδι (playfully)
A: χαχαχαχαχα ….. που σε ειχανε κρυμμενο εσενα παιδι μου
Ε: οχι και παιδι μου το μπαμπα …. στο σαροκο
Α: τι ειναι αυτο ?
Ε: το τρελλαδικο της κερκυρας ….. βγηκα πριν 2 μερες ….. ελα αρκετα με εμενα ….. πες μου για σενα
Α: και σε αφησανε να βγεις ?
Ε: σσσσσσσσττττ ….. μιλαει ο μπαμπας τωρα …. μην αλλαζεις κουβεντα ….. πες μου για σενα
Α: ……
μπλα μπλα μπλα screening με vibings
Ε: ευτυχως ηρθε η ωρα να φυγω να παω στο ραντεβου μου
Α: τι εννοεις ευτυχως ?
Ε: γιατι ειναι καλυτερα να μεινω μακρια απο εσενα
Α: γιατι ?
Ε: γιατι εχεις αρχισει και μου αρεσεις επικινδυνα και αν μεινω και αλλο θα αρχισω να σου την πεφτω πολυ ασχημα ….. τοση ωρα που μιλαμε αν ηξερες τι σκεφτομαι για εμας θα κοκκινιζες και μετα θα ούρλιαζες
Α: (κοιτωντας αλλου) τι ωραια που τα λεει
Ε: θελω να σου πω στο αυτι (σκυβω) δεν μπορω να ξεκολλησω απο τα υπεροχα χειλη σου …. ειναι σαν μικρα κεικακια για φιλημα … ειναι σαν κεικακια που καταλαθος επεσαν μεσα στο καζανι με το σιροπι και αφου εκαναν ερωτα βγηκαν αυτα τα λαχταριστα, φτιαγμενα για φιλημα, μικρα σιροπιαστα κεικακια …… μυριζεις υπεροχα (και την φιλαω στο λαιμο κατω απο το αυτι) αλλα καλυτερα να φυγω ….. αν κατσω παραπανω θα αρχισεις να με ερωτευεσαι ….. και θελω να σε προστατεψω (και κανω σιγα σιγα πως φευγω προχωρωντας οπισθεν)
Α: δεν ερωτευομαι ετσι ευκολα
Ε: μακαρι … (της απλωνω το χερι και μου δινει το δικο της , την κανω spin test και φερνω το χερι της πισω απο το λαιμο μου και το χερι μου στη μεση της και kiss close) …….. καλυτερα να σταματησουμε
Α: γιατι ?
Ε: γιατι αν συνεχισουμε να φιλιομαστε θα σε βαλω κατω και θα σε γλυψω μεχρι να παθεις αφυδατωση …. λοιπον κοιτα να δεις τι θα κανουμε ….. παμε για ενα λεπτο στο ραντεβου μου και μετα συνεχιζουμε τη … βολτα μας (αυτο ειναι μια τεχνικη που δουλευω σχετικα με την απασχοληση του λογικου εγκεφαλου μετα απο sexual shocker)
Α: μην αργησουμε ομως …. δεν μπορω να κατσω πολυ …. θελω να προλαβω να κανω αυτο
Ε: οκ παμε
στη διαδρομη κανουμε time bridge για σημερα το βραδυ
κανω τη δουλεια μου παμε να κανει τη δικη της
Ε: εχω το αυτοκινητο προς τα εκει
Α: οκ
Ε: που μενεις ?
Α:εκει
Ε: και με τι εισαι ?
Α: με τα πόδια
Ε: θες να σε πεταξω ? θα περασω απο εκει
στη διαδρομη προς το σπιτι
Ε: τι θα κανεις τωρα ?
Α: θα κανω ενα ντουζακι, θα φαω και θα πεσω για υπνο
Ε: τι καλο εχεις μαγειρεψει ?
Α: τιποτα … θα φτιαξω σπαγγετι με τονο
Ε: μμμ …. ζηλευω
Α: να σου κανω το τραπεζι ?
Ε: οχι ….. γιατι αμα εισαι καλη μαγειρισσα θα αναγκαστω να σε κλεψω …. και αμα σε κλεψω θα ερωτευτουμε ο ενας τον αλλον
Α: ναι απο αυτα τα παιδακια εισαι …. εσυ εισαι αναισθητος (να το παλι ….. και στο προγουμενο ποστ μου αυτο δεν εγραφα ….. τι εκπεμπω ρε γμτ δεν μπορω να καταλαβω)
Ε: μαλακας ειμαι αλλα τελος παντων
Α: χαχαχαχαχαχα …. εισαι απιστευτος
τα λογια πλεον δεν εχουν σημασια ….. με το που μπηκαμε στο σπιτι αρχισαμε το make out
καναμε ντουζ μαζι και μετα μου εφτιαξε σπαγγετι ολογυμνη μονο με γοβες και ποδια[/quote]