Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα!
Είμαι 25 ετών και μένω στον Πειραιά.
Αν και αρκετά κοινωνικός άνθρωπος οι επιλογές που έκανα “το ξεσκαρτάρισμα” μετά την σχολή
με άφησε με φιλαράκια τα οποία δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον πλέον για την ζωή, βρήκαν γκόμενες
και πλέον αρκούνται στο πάμε για μπύρα μια φορά τον μήνα κλπ τους ξέρουμε όλοι δεν θέλω να τους χαρακτηρήσω :lol:
Κάποια χόμπι με κρατάνε ακόμα σε επαφή με τον εαυτό μου, (κιθάρα, φωτογραφία).
Κατά τα άλλα μου αρέσουν τα καινούρια πράγματα, οι εμπειρίες από όπου και αν προέρχονται, θεώρω ότι έχω και λίγο χιούμορ
ίσως λίγο νευρικός κάποιες φορές αλλά ευχάριστος τις περισσότερες.
Για τις γυναίκες έχω μεγάλη αγάπη και τα πήγαινα αρκετά καλά στα φοιτικά μου χρόνια, είχα 3 σχέσεις (4.5, 2,5, κάτι μήνες)
Στο ενδιάμεσο τις απατούσα όλες, όποτε μπορούμε να προσθέσουμε άλλες 5 κοπέλες που έτυχε να δείξουν ενδιαφέρον εκείνη την περίοδο.
2 one night stands, ένα τριο με φίλη και μερικά φασώματα. Όλα καλά ως εδώ μέχρι που τελείωσαν οι σπουδές (στα 22), άρχισε ο στρατός
και μετά τα 23 η σχέση που είχε απομείνει με διέλυσε, με άφησε χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς αυτοεκτίμηση, πάει και το όποιο θράσος είχα
και εκεί σταμάτησα για να είμαι 1+ χρόνο πλέον μόνος.
Στην παρούσα φάση δεν μπορώ να κάνω σωστές κινήσεις αλλά προσπαθώ να συνέλθω με το να μιλάω όσο περισσότερο
γίνεται σε άγνωστες. Ακόμα δεν τολμάω να πάω στα ίσα σε ένα μπαρ και να μιλήσω σε κάποια, ακόμα φοβάμαι την άρνηση
και όντας αγχώδεις τύπος όταν λέω ότι πρέπει να γίνει και πάω 2 βήματα εμπρός και σταματάω.
Θέλω να ασχοληθώ με το pu όχι μόνο για να βρίσκω γκόμενες αλλα και για να βρω τον εαυτό μου, είναι λες και έχω ευνουχιστή
κοινωνικά και χρειάζομαι μια μέθοδο, έναν τρόπο να βγω στην επιφάνεια να ανασάνω, ελπίζω επίσης ότι όλα αυτά που υπάρχουν εδώ μέσα
θα με βοηθήσουν να καταλάβω πως δουλεύει ο κόσμος, πως σκέφτεται ο άνθρωπος και πως θα είναι όταν πλέον θα έχω αυτές τις γνώσεις.
Ζητώ συγγνώμη αν κούρασα.
Ευχαριστώ για την αποδοχή.
JJ