Καλησπέρα στην ομάδα,
Είμαι από Θεσσαλονίκη και είμαι 26 χρονών. Ωστόσο, το τελευταίο εξάμηνο βρίσκομαι στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως αρκετά κοινωνικό, έξυπνο, καλλιεργημένο αλλά ταυτόχρονα υπερβολικά τελειομανή. Ουσιαστικά είναι και ο λόγος που με ώθησε στο PU καθώς οι γυναίκες ήταν το μόνο πράγμα στη ζωή μου που προσπάθησα να ασχοληθώ και δε τα κατάφερνα. Στα 22 μου διάβασα για πρώτη φορά το the game και μπορώ να πω πως ήταν το βιβλίο που με ξύπνησε από έναν μακροχρόνιο λήθαργο. Βέβαια οι απαιτητικές σπουδές μου καθώς και το στρατιωτικό με περιόρισαν αρκετά στο να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Μετά από ένα χρόνο προσπάθειας να αποβάλλω το AA κατάφερα να κάνω σεξ για πρώτη φορά με μία κοπέλα που με περνούσε 3 χρόνια και κρατήσαμε μία σχέση γύρω στους 2 μήνες. Κατάλαβα ότι δεν ήμουν για σχέσεις, ήθελα να συνεχίσω να βελτιώνομαι σε αυτό το κομμάτι αλλά δεν ήθελα να απατώ την κοπέλα. Από κει και έπειτα είχα σεξουαλικές εμπειρίες μόνο με βίζιτες, 5 τον αριθμό, και μία παρτούζα σε μπουρδέλο. Όλα αυτά ήταν ξεκάθαρα για να αποκτήσω εμπειρία στο θέμα του σεξ και πλέον νιώθω ότι δε με γεμίζει το γεγονός να πληρώνω για να κάνω σεξ.
Όσον αφορά το game, έχω καταπολεμήσει το ΑΑ στο έπακρον σε νυχτερινά μαγαζιά και club ωστόσο δυσκολεύομαι αρκετά στο δρόμο, σε βιβλιοθήκες, γυμναστήρια, καφετέριες και γενικά οπουδήποτε εκτός από τη νύχτα. Επίσης έχω κάνει πάρα πολλά close τον τελευταίο χρόνο αλλά από κει και πέρα κάτι κάνω λάθος καθώς δεν έχω κάνει ποτέ lay. Νομίζω το πρόβλημά μου έχει να κάνει με τις τεχνικές escalation που δε χρησιμοποιώ σωστά ή ίσως και καθόλου. Το παιχνίδι μου είναι συνήθως indirect αν και έχει τύχει να κάνω κάποια direct πεσίματα σε δρόμο, νομίζω 1,2 στη ζωή μου, αν και πιστεύω χωρίς την βοήθεια των ποτών δε θα το έκανα. Μ’ αρέσει πολύ επίσης να χρησιμοποιώ το game του PAPA με την Paris Hilton, νομίζω είναι αρκετά ιδιοφυΐες.
Από κει και πέρα το PU με έχει βοηθήσει πολύ στο να βελτιώσω την αυτοπεποίθησή μου, το public speaking, τη γλώσσα του σώματος σε χώρους όπως η δουλειά και το πανεπιστήμιο και γενικά με ώθησε στο να αρχίσω να διαβάζω αρκετά ψυχολογία και φιλοσοφία και να βλέπω την ζωή με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο.
Αυτά από μένα, με συγχωρείται για το μεγάλο κείμενο και εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες!
Dion 77