Desire1997 wroteΓενικως βρίσκομαι σε μια φάση που δεν είμαι καλά κοινωνικά και έχω θέματα αυτοπεποίθησης.
Τη φωτιά τη καταπολεμάς με τη φωτιά. Τον έρωτα τον καταπολεμάς με έρωτα. Την κοινωνικότητα τη καταπολεμάς με κοινωνικότητα και όχι με σχέση!! Ίσως και αυτός να είναι ο παράγοντας που σε κάνει να θέλεις να αράξεις μέσα με μια κοπέλα (σχέση) και όχι να καταπολεμήσεις το πραγματικό σου πρόβλημα που απ’ ότι φαίνεται το έχεις βρει. Είναι καθαρά θέμα inner game. Δεν τα έχεις βρει εσύ με τον εαυτό σου, για ποιο λόγο να τα βρει κοπέλα μαζί σου;
Desire1997 wroteΝιωθω πως υστέρω σε κάποια πράγματα και πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτά (προβλήματα κοινωνικοποίησης κλπ) και νιώθω ένα είδος ντροπής να πάω να τα φτιάξω με μια κοπέλα.
Πρέπει να επικεντρωθείς σε εσένα και όχι σε σχέση. Η σχέση από μόνη της σημαίνει θυσίες και παραδοχές που δεν είσαι έτοιμος να κάνεις.. Θα σου κάνει κακό μια σχέση σε αυτή τη φάση που βρίσκεσαι. Πρέπει να πολεμήσεις το πρόβλημά σου και όχι να το “κρύψεις” πίσω από μια φούστα. Είναι AA ξεκάθαρο και γι’ αυτό νιώθεις ντροπή - επειδή φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου και το πραγματικό σου πρόβλημα.
Desire1997 wroteΓιατι περί αυτού πρόκειται ,θέλω να κάνω σχέση .Νιώθω πως λόγω αυτών των προβλημάτων που έχω ,δεν θα θέλει να κάτσει μαζί μου η κοπέλα ακόμα και αν της αρέσω.Δεν θα της αρέσει που δυσκολεύομαι σε κάποια πράγματα και δεν θα με αντέξει.Ετσι το σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον.
Για να κάνει σχέση μια κοπέλα μαζί σου σημαίνει ότι “χαρίζει” τη ζωή της και περνάει τα χρόνια της με ένα alpha male. Διότι η γυναίκα επιλέγει πάντα έναν alpha για να μπορέσει να είναι μαζί του (S+R value). Για ποιο λόγο μια γυναίκα να θέλει να επιλέξει εσένα που εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις ότι είσαι alpha male; Σκέψου καλά πριν μου απαντήσεις και ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να σου πω.. Γιατί να σε αντέξει αν εσύ ο ίδιος δεν έχεις λύσει τα δικά σου θέματα; Όπως κι εσύ δεν θα διάλεγες για γυναίκα της ζωής σου μια “προβληματική” γυναίκα έτσι και ακόμα περισσότερο το βλέπει και εκείνη. Πόσο μάλλον που εκείνη χάνει περισσότερα!
Desire1997 wroteΕσεις πιστεύετε πως καλό θα ήταν να αντιμετωπίσω εστω και κάποια από τα προβλήματα μου και μετά να πάω για σχέση ή να βρω κοπέλα και ίσως με την στήριξη της θα με βοηθήσει να αντιμετωπίσω τα προβλήματα μου;;;
Προφανώς και το πρώτο! Σου εξήγησα παραπάνω γιατί θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου κι έπειτα να πας παρακάτω. Η (σοβαρή) σχέση, είναι η ολοκλήρωση του παιχνιδιού, το gameover - αν μπορούσα να το πω κι έτσι. Το παιχνίδι σου μαθαίνει να βγαίνεις νικητής με τη καλύτερη (για τα δικά σου beliefs) γυναίκα (και όχι μόνο). Μια σχέση νωρίτερα από την ολοκλήρωση του παιχνιδιού σου θα σε αφήσει στα μισά και θα ρίξει, αργά ή γρήγορα, ό,τι είχες χτίσει μετατρέποντάς σε beta male.. Θα είναι ακόμα πιο επίπονο μετά!
Desire1997 wroteΠιστεύετε πως πάντα κάποιος είναι έτοιμος να κάνει σχέση ;;
Όπως σου είπα και παραπάνω, αφού έχει ολοκληρώσει το παιχνίδι. Αφού έχει έχει μαζέψει μεγάλη εμπειρία στο πως να διαχειρίζεται μια γυναίκα, να βγάζει πάντα τον καλύτερο εαυτό του, να έχει λύσει όλα του (ή τα περισσότερα) θέματά του και νιώθει έτοιμος να μοιραστεί πράγματα γνωρίζοντας όλες τις θυσίες που είναι διαθέσιμος να κάνει. Τέλος, το σημαντικότερο, να έχει ξεδιψάσει από το σεξ σε σημείο που να μη του λείπει σχεδόν καθόλου από τη ζωή του.