Γεια χαρα.
Ειμαι 24 χρονων, μενω πρως το παρον Ολλανδια, στο Μααστριχτ. Οποτε εχω ελευθερο χρονο κατεβαινω Αθηνα.
Ειμαι υπερενθουσιωδης, αυθορμητος, εκτιμω την καλη παρεα και τις ποιοτικες φιλιες. Μου αρεσει να δοκιμαζω τον εαυτο μου στα δυσκολα και τον κρινω αυστηρα.
.
Ειχα μια μακροχρονια σχεση με μια κοπελλα που τελειωσε εδω και καιρο. Μετα απο καποιες εμπειριες ( αποτυχιες και αλλες γνωριμιες) αποφασησα να βελτιωθω. Δεν εχω μεγαλη επαφη με γυναικες, κανω αραια προσεγγισεις αλλα εδω στην Ολλανδια δεν βρισκω wingman αρα βγαινω μονος. Ειχα συνολο 2 σχεσεις και εχω κανει 5 κρεβατια.
Ειμαι σε αρχικο επιπεδο, παιζω περιπου 8 μηνες αλλα οχι πολυ συχνα.
- Γράψε μας για το game σου.
Τι επίπεδο game έχεις, πόσο καιρό ασχολείσαι με το παιχνίδι, πόσα συνολικά ανοίγματα-κλεισίματα έχεις κάνει, πόσο καιρό sargareis κλπ
Εχω αποκτισει αρκετες εμπειριες μεχρι τωρα. Νιωθω πως με εκανε καλυτερο ατομο, πιο διεκδηκιτικο, πιο πονηρο και με εβαλε σε τροχεια να γινομαι καλυτερος συνεχως. Θελω να ειμαι πιο ετοιμολογος, να εχω υψηλη εσωτερικη αξια και να μην με νοιαζει για αποψεις αλλων. Θελω να εχω το αισθημα τη ελευθεριας. Ο στοχος μου εινια α εχω επιλογες.
Μου το εχει προτεινει ενας φιλος απο Αθηνα αλλα δε ξερω το ψευδωνυμο του