Προτού ξεκινήσω να συστήνομαι προειδοποιώ ότι πρόκειται να είμαι αηδιαστικά αναλυτικός και ο λόγος είναι διότι πιστεύω οτι οτιδήποτε αναφέρω στο ίντρο μου είναι σημαντικό για να καταλάβετε ποιος είμαι (ως ένα βαθμό τουλάχιστον) και πως βρέθηκα εδώ
- Τι ηλικία έχεις;
Είμαι 20 χρονών.
- Που μένεις; (Πόλη & περιοχή)
Μένω στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι και θα χαρώ να γνωρίσω όσους περισσότερους από εσάς γίνεται.Θα περιμένω μήνυμα σας.
- Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα.
Είμαι τελειομανής, λίγο ερειστικός και πολύ μα πολύ φιλομαθής.
- Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο.
Ας ξεκινήσω με το γεγονός ότι η πρώτη μου φορά ήταν σε οίκο ανοχής όταν ήμουν ακόμα 14 χρονών. Δεν είμαι και τόσο περήφανος για αυτό αλλά το έκανα καθώς τότε διατηρούσα μια “σχέση” με μία κοπέλα (ας την πούμε Β) η οποία μόλις είχε αποφασίσει να μου δώσει το λουλούδι της.Μη θέλοντας εγώ να την απογοητεύσω ζήτησα τότε συμβουλή από τον Άντρα τον οποίο οι περισσότεροι θαυμάζουμε σε αυτήν την ηλικία (τον πατέρα μου). Ο οποίος και μου πρότεινε αυτή τη λύση. Παρότι ήταν κάτι που μετάνιωσα μεγαλώνοντας με άλλαξε ριζικά σαν χαρακτήρα. Θυμάμαι δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση λόγω παραπανίσιων κιλών και αυτό κατέστρεφε οποιαδήποτε απόπειρα μου για επικοινωνία με γυναίκες. Μέχρι που η κοπέλα στον οίκο ανοχής (9άρι) μου ζήτησε να γδυθώ. Εγώ αρνήθηκα λέγοντας της πως ντρέπομαι για το σώμα μου. Και τότε πήρα ίσως την πιο χρήσιμη απάντηση στη ζωή μου: Ε και; Και εγώ έχω μικρό στήθος. και έβγαλε απευθείας το σουτιέν της. Τελικά η Β δε μου έκατσε ποτέ :lol: . Σε γυναίκες που δε γνωρίζω μιλάω εύκολα και συχνά αλλά δυστυχώς μόνο όταν βρίσκομαι με τους φίλους μου και επικρατεί φιλικό κλίμα. Παρόλα αυτά έχω κάποιες επιτυχίες κυρίως φασώματα και έχω πάει με 3 διαφορετικές γυναίκες χωρίς φυσικά να μετράω τις ιερόδουλες. Όσον αφορά τις σχέσεις αν έβρισκα αυτό το φόρουμ 2 μήνες πριν θα σας έλεγα ότι έχασα το μέτρημα μετά τις δέκα (ήταν κυρίως εφηβικά φλέρτ που στην προσπάθεια μου να διασφαλίσω το σέξ με την κοπέλα τα ονόμαζα σχέσεις. Πρόσφατα όμως κατάλαβα ότι καμία από αυτές δεν ήταν πραγματική σχέση χωρίς καμία εξαίρεση.
- Γράψε μας για το game σου..
Παρόλο που παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό περιεχόμενο στο ίντερνετ σχετικά με το pick-up πιστεύω πως το πραγματικό Game ξεκίνησε όταν έπεσε στα χέρια μου το The Game - Neil Strauss δηλαδή μία εβδομάδα πριν οπότε θεωρώ πως βρίσκομαι σε ένα πολύ αρχάριο επίπεδο. Αν και κάποιες φορές θα τύχει να μιλήσω σε μία γυναίκα έξω. Δεν έχω βρει ακόμα το θάρρος να βγω για αυτόν τον λόγο.
- Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις.
Θέλω να μάθω τα πάντα…απλά. Ασχολούμαι, η τουλάχιστον θέλω να ασχοληθώ γιατί έχω παρατηρήσει ότι η σχέση μου με τις γυναίκες επηρεάζει άμεσα όλους τους υπόλλοιπους τομείς της ζωής μου.
- Site.
Το σάιτ το ανακάλυψα με έναν πολύ απρόσμενο τρόπο. Διαβάζοντας το The Game μου φάνηκε φοβερό το γεγονός ότι μέσα από μία κοινότητα μπορείς πολύ εύκολα να διευρύνεις τις γνώσεις σου, ειδικά με τα FR’s, καθώς είναι σαν να βρίσκεσαι εκεί. Οπότε πρότεινα στον κολλητό μου τον Α να δημιουργήσουμε εμείς κάτι αντίστοιχο και να δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να μάθουμε μέσα από τα βιώματα άλλων. Ως προγραμματιστής όμως έχω έναν κανόνα: “Πριν μπεις στη διαδικασία να λύσεις ένα πρόβλημα τσέκαρε πρώτα μήπως το έχει λύσει κάποιος άλλος πριν από εσένα” οπότε αναζήτησα στο Google “Ελληνική κοινότητα Pick Up” και βρέθηκα εδώ.
Είμαι ο MindFuck, χάρηκα για την γνωριμία. :cheer: