Καλησπέρα στην κοινότητα! Νεο μέλος που αδημονεί να μάθει να αλληλεπιδράσει και να γνωρίσει. Είμαι 24 ετών, μετακόμισα πρόσφατα στην Αθήνα (6 μηνες) και μένω στην περιοχή Αμπελοκήπων. Ο χαρακτήρας μου έχει αλλάξει αρκετά απ όταν μετακόμισα (πιστεύω προς το καλύτερο) παρόλα αυτά παραμένω νευρικός και ίσως λίγο βιαστικός.
Ή σχέση μου με τις γυναίκες δεν ήταν πάντοτε καλή κατά την άποψή μου. Δηλαδή δεν γνώριζα τόσες γυναίκες όσες θα ήθελα. Ήμουν ντροπαλός και συνεσταλμένος. Ευτυχώς λόγω εμφάνισης είχα κάποιες γυναίκες στη ζωή μου. Το game μου δεν είναι πολύ καλό θεωρώ, θα με έβαζα στους αρχάριους λόγω ηλικίας αλλά απ’οταν ήρθα στην Αθήνα έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα και συναναστρέφομαι με αρκετές γυναίκες ώστε να νιώσω σχετικά άνετα, το game μου όμως είναι ακόμα αδύναμο.
Στόχος μου είναι η προσωπική μου αναβάθμιση. Κατάλαβα αυτό το 6μηνο ότι οι γυναίκες και το game (αυτό το λίγο που έχω κανει) με κάνουν να νιώθω απίστευτα καλά, το βρίσκω εξαιρετικά διασκεδαστικό και θέλω να μάθω να ριχνω γκόμενα όχι απλά επειδή θα τους αρέσω εξωτερικά αλλά για αυτά που θα τις κάνω να νιώσουν. Το site το βρήκα από την αναζήτηση στο ίντερνετ, μόνος μου δηλαδή, έπειτα από το βιβλίο του Νέιλ Στράους με σκοπό να μάθω τπ game και να γνωρίσω άλλους pua για την παρέα και τον τζέρτζελο. Peace out!