Καλησπέρα σε όλους
Ειμαι 27 και μένω Κορωπι
Ειμαι ανυπόμονος ειλικρινής και πεισματάρης μέχρι θανάτου
Μέχρι τα 21 μου δεν σχεδόν καμία επαφή με το αντίθετο φύλο
Απο τα 21 μου κάνω δυνατό inner game και εχω καταφέρει να νιώθω άνετα και σύναπτω ερωτικες σχέσεις
Είχα δυο σχέσεις μέχρι τώρα η πρώτη ξεκίνησε στα 23 πίστευα οτι θα μείνω με την κοπέλα μέχρι τέλους αγαπη και τέτοια
Στη δεύτερη ξεκίνησα ως τρίτο πρόσωπο και ήμουν για πολύ καιρό μετά κάναμε κανονική σχέση μπήκα στο τριπάκι έρωτας αγαπη και τέτοια μετά απο λίγο καιρό άρχιζα να την πρήζω ξενέρωσε και ξενέρωσε και το ληξαμε
Ο λόγος που την επριξα ηταν γιατι δεν είχα επιλογές και έμπαινα σε καταστάσεις που δεν μου άρεσαν για να μένω μαζι της
Και αφού έληξε όλο αυτο αποφάσισα να κατι για να κάνω ποιο ενδιαφέρουσα την ερωτική μου ζωή και την ζωή μου γενικότερα
Και ξεκίνησα το pick up artist
Παίζω 2 μήνες ξεκίνησα με street άρχισα με indirect και άνοιγα συζήτησης χωρίς ερωτικο ενδιαφέρον στην συχεια δοκίμασα το direct approach και κατάλαβα οτι αυτο μου ταιριάζει περισσότερο και απο τότε παίζω σχεδόν πάντα direct σε κάθε infield ανοίγω 20 με 30 σετ και κατεβαίνω 3 με 4 φορές την εβδομάδα για game χωρίς ιδιατερα αποτελέσματα εχω γράψει δυο τηλέφωνα μέχρι εκεί πριν μερικές μέρες άρχισα να παίζω και σε μπαρ αλλά ειμαι ακόμα μουδιασμένος
Ειναι απο τα ωραιότερα πράγματα που εχω κάνει ποτε γίνεσαι καλύτερος γενικότερα όχι μονο με τις γυναίκες γιατι γίνεσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου ,αναπτύσσεις επικοινωνιακές δεξιοτες που σου χρησιμεύουν παντού
Αυτο που εχω ως στόχο ειναι εχω επιλογές και να μην κολλάω στο πρώτη γυναίκα που θα ενδιαφέρεται
Βρήκα τη σελίδα στο fb
Ξέρω οτι η εμπειρία με την παρέα του Greek pua θα ειναι κατι καναδικό