Καλησπέρα μάγκες. Είμαι 26 χρονών και ζω και εργάζομαι στην Αθήνα, συγκεκριμένα μένω στην Πετρούπολη. Αναφορικά με το χαρακτήρα μου, θα έλεγα ότι είμαι περισσότερο εσωστρεφής , με έντονη διάθεση για το διάβασμα και για νέα πράγματα , ενώ προσπαθώ διαρκώς να βελτιώνω του εαυτό μου. Όσον αφορά τις σχέσεις μου με τις γυναίκες, σε αυτό τον τομέα είμαι σκράπας. Ναι μεν έχω κάνει πράγματα με κοπέλες, αλλά αυτά είναι λίγα ενώ ραντεβού δεν βγαίνω συχνά. Έχω κάνει σχέση μόνο μία φορά με μία κοπέλα και γενικά νιώθω και με φοβίζει ότι θα μπλέξω σε μία σχέση , η οποία θα θα είναι λίγη , θα έχει πολλούς περιορισμούς και υποχρεώσεις και συνολικά θα είναι κακή. Γενικά, τον τελευταίο καιρό προσεγγίζω άγνωστες κυρίως γυναίκες, αλλά όχι πολύ, περισσότερες προσεγγίσεις έκανα στις διακοπές. Δυστυχώς, η έλλειψη εμπειρίας με περιόρισε στον να κάνω κάτι με μία-δύο κοπέλες από εκεί , ενώ έκανα βασικά λάθη. Δεν είμαι καλός φυσικά στο game, είμαι πίσω αρκετά, έχω κάνει 3 προσεγγίσεις street , σε μαγαζιά τα πάω καλύτερα αλλά και εκεί δεν έχω ένα ξεκάθαρο τρόπο για να δημιουργήσω έλξη διαρκώς. Παρακολουθώ φυσικά κυρίως Έλληνες , αλλά και ξένους στο game(RSD κ.α.) και μου έχει αλλάξει το mindset σε κάποιο βαθμό αλλά έχω δουλεία αρκετή να κάνω ακόμη. Ο στόχος μου από το game είναι πολλαπλός αλλά δεν περιορίζεται στο να γίνω καλύτερος με τις γυναίκες. Βλέπω το game σαν μέσο αυτοβελτίωσης, διασκέδασης καθώς τις λίγες φορές που προσεγγίζω πάντα νιώθω αμέσως μετά μία έντονη διάθεση. Γενικά , το βλέπω σαν μία ρουτίνα και τρόπο ζωής , που θέλω να υιοθετήσω , ώστε να αποκτήσω περισσότερες επιλογές και νέο τρόπο ζωής στη ζωή μου. Με ενοχλεί παραδείγματος χάρη να περιμένω τα πράγματα στην ζωή μου να έρθουν, θέλω να τα αποκτήσω , όπως θέλω εγώ και αυτά που θέλω επίσης. Τέλος , το site το γνώρισα ψάχνοντας στο internet για άτομα, που ασχολούνται ήδη και έχουν βάλει στη ζωή τους το game. Ψάχνω τέτοιου είδους άτομα.