καλησπέρα παιδια είμαι ο κωστας 39 ετων μενω περιστερι τα τελευταια 3 χρονια διαβαζω βλεπω βιντεο σχετικα με το παιχνιδι και μπορω να καταλαβω συμπεριφορες shit tests και πραγματικα ζηλευω τα νεα παιδια που ξεκινουν με όλα τα εφοδια αυτά.γενικοτερα δεν ειχα ποτε θεμα στην ζωη μου με τις γυναικες γτ παντα μιλουσα και το οπλο μου είναι το χιουμορ μου(όπως μου εχουν πει)αυτό που μου αρεσει παρα πολύ στον Pua είναι ότι σε κανει καλυτερο αντρα και σε βοηθαει να εχεις κριτήρια καθως και να πουλας τον εαυτο σου και να μην εισαι το υποτακτικο πουτανακι της καθεμιας.γενικοτερα παντα ημουν εγωιστης προσεχα και προσεχω την εμφανιση μου γτ κακα τα ψεμματα πρωτο πραγμα που κοιταμε και μας κοιτανε είναι η εμφανιση για να σου ανοιξει την πορτα να μαθει για τον χαρακτηρα σου εκτος αν είναι γνωριμια από παρεα κτλ .πλεον μαρεσει η συναναστροφή με ποιοτικες γυναικες οπου θα με κανουν να περασω καλα και όχι ο αριθμος πχ να λεω γαμαω 5 και οι 5 αυτές να είναι του ταληρου .τωρα για το επιπεδο μου…στοχευω ψηλα τρωω πολλα ακυρα τα οποια τα ξεχναω καθως βεβαια και επιτυχιες εχω με ωραιες γυναικες αλλα οσο ζω μαθαίνω καλως σας βρηκα!