Χρόνια εμπειρίας με τις γυναίκες με έχουν πείσει ότι κάθε γυναίκα έχει σε κάποιο βαθμό κάποια ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά της.
Πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι με διαφορετικά; Το σώμα ενός γυναικείου σώματος είναι ο τόπος όπου δημιουργείται η ζωή. Ήταν επόμενο πολλοί πολιτισμοί να το δοξάσουν.
Ένας άλλος λόγος για την δοξασία της θηλυκότητας είναι η αρσενική φυσική και συναρπαστική έλξη προς τα θηλυκά.
Πριν από λίγα χρόνια βρισκόμουν σε επαγγελματικό ταξίδι σε μια αρκετά “μάτσο” χώρα: τη Ρωσία. Μιλούσα με έναν αρκετά διάσημο επιχειρηματία για τη διαδικασία ευνουχισμού που βιώνουν πολλοί άνδρες στη Δύση.
Το άμεσο και αγενές σχόλιό του: “Λοιπόν, είναι δικό τους λάθος. Γιατί να δώσουμε τόσο μεγάλη σημασία σε ένα κομμάτι κρέας; ”
Να σημειώσω ότι η σύζυγός του ήταν κοντά του και καταλάβαινε πολύ καλά αγγλικά.
Οι γυναίκες πάντα γνωρίζουν ότι ο πιο άμεσος δρόμος για το ανδρικό συμφέρον ήταν πάντα και πάντα θα είναι ένα ωραίο και σέξι σώμα. Πολύ περισσότερο από το να είσαι καλός στην κουζίνα!
Όλοι αυτοί οι παράγοντες έχουν διδάξει στα θηλυκά όλων των ηλικιών ότι μια βαθιά και άνευ όρων αγάπη για τον εαυτό τους και το σώμα τους είναι όχι μόνο επιτρεπτή, αλλά είναι επίσης και μια πολύτιμη ιδιότητα σε μια γυναίκα.
Για εμάς τους άνδρες, η απόσταση μεταξύ της μεγάλης εκτίμησης για το σώμα μας και της ομοφυλοφιλίας είναι αρκετά μικρή. Οι άνδρες έχουμε μεγαλώσει θεωρώντας τις πληγές και την λάσπη, το φυσικό “στολίδι” ενός πραγματικού άνδρα.
Στη σύγχρονη εποχή μας, αυτή η θεοποίηση του θηλυκού σώματος έχει φτάσει στο ανώτατο επίπεδο με τα γυμνά θηλυκά να υπάρχουν σχεδόν παντού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η γυναικεία ομοφυλοφιλία δεν έχει καταδικαστεί τόσο πολύ όσο η ομοφυλοφιλία των ανδρών κατά την διάρκεια της ιστορίας.
Χρόνια εμπειρίας στην αποπλάνηση γυναικών με έχουν πείσει ότι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάθε γυναίκα είναι - τουλάχιστον σε πλατωνικό επίπεδο - αμφιφυλόφιλη σε κάποιο βαθμό.
Γιατί μας ενδιαφέρει αυτό σε αυτό το βιβλίο;
Επειδή το να αποπλανήσεις μια γυναίκα στο να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου μπορεί να γίνει με δύο τρόπους : τον τρόπο Yin και τον τρόπο Yang.
Yin και Yang.
Στην καλύτερη του εκδοχή, ένα πολύ καλά υπολογισμένο μείγμα των δύο, δηλαδή ένα σωστό μείγμα “Yin” σαγηνευτικών τεχνικών και “Yang” σαγηνευτικών τεχνικών, τρελαίνουν σχεδόν κάθε γυναίκα εκεί έξω για σένα.
Σε αυτό το βιβλίο, χρησιμοποιώ τον όρο Yin για να ορίσω ιδιότητες όπως: δεκτικότητα, εμμεσότητα, βαθιά επικοινωνία, απαλότητα, γλυκύτητα, αγάπη και οτιδήποτε στην Ανατολική θρησκεία και φιλοσοφία είναι συνδεμένο με την θηλυκότητα.
Σε αυτό το βιβλίο χρησιμοποιώ τον όρο Yang για να ορίσω ιδιότητες όπως: ‘‘σκίσιμο’’, σκληρότητα, απόσυρση από την επικοινωνία, θάρρος, αμεσότητα, κυριαρχική συμπεριφορά και οτιδήποτε στην Ανατολική θρησκεία και φιλοσοφία είναι συνδεμένο με τη αρρενωπότητα.
Πώς όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να ξαπλώνεις με γυναίκες;
Λοιπόν, πίστεψέ με : πολύ!
Θα σε βοηθήσουν πολύ στο να ρίχνεις γυναίκες στο κρεβάτι επειδή μια γυναίκα μπορεί να ανάψει με αυτοερωτικό και αμφιφυλόφιλο τρόπο, και ταυτόχρονα, μπορεί να ανάβει με τρόπο δεκτικό στην αρρενωπότητά σου.
Όταν μαθαίνεις πώς να επενεργείς και στα δύο, θα έχεις στα χέρια σου έναν ακαταμάχητο συνδυασμό.
Έχε υπόψη σου ότι η ανατολική θρησκεία και φιλοσοφία στο ανώτατο επίπεδό τους είναι «μη κατακριτικές» προς την αρρενωπότητα και τη θηλυκότητα, κάτι το οποίο είναι μια πολύ πιο σοφή στάση συγκριτικά με αυτό που έχουμε στη Δύση και σύντομα θα δεις γιατί και πώς θα σε βοηθήσει με γυναίκες.
Πρέπει να προσεγγίσεις αυτές τις ιδιότητες με μια μη κατακριτική στάση. Πρέπει να τα κοιτάζεις με φαινομενολογικό τρόπο χωρίς να σκέπτεσαι ότι αυτό είναι “καλό” ή “κακό” ή “καλύτερο από το άλλο”.
Όταν βάζεις τον εαυτό σου σε αυτή τη νοοτροπία, οι δεξιότητες αποπλάνησής σου θα γίνουν πιο ισχυρές.
Μην πάρεις λάθος αυτά που λέω: υπάρχουν εκατομμύρια αμιγώς ετεροφυλόφιλες γυναίκες στη Γη!
Αυτό που τονίζω είναι ότι ακόμα και η πιο ετεροφυλόφιλη γυναίκα της Γης ανάβει από τη δική της εικόνα στον καθρέφτη, τόσο όσο ανάβει από έναν άνδρα που της προκαλεί έλξη.
Η άποψή μου είναι ότι ακόμη και η πιο ετεροφυλόφιλη γυναίκα εξακολουθεί να βιώνει απόλαυση και ερεθισμό επεξεργάζοντας τις ανάγκες και τα συναισθήματά της!
Αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν σύγχρονο άνδρα να το γνωρίζει : αν θέλεις να κρατάς ξαναμμένη μια γυναίκα, θα πρέπει να είσαι σε θέση να κινείσαι υπολογισμένα (calibrate) ανάμεσα σε αυτό που αποκαλώ “τρόπος Yin” και “τρόπος Yang”.
Με μια λέξη: μπορείτε να αποπλανήσεις μια γυναίκα στο να θέλει σεξ, με το να της φέρεσαι λίγο σαν “λεσβία” και ταυτόχρονα να είσαι ο σκληρός τύπος που πάντα υπήρξατε.
Ειδικά την σύγχρονη γυναίκα, μπορείς να την αποπλανήσεις στο να επιθυμεί σεξ, χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο συνδυασμό της προσέγγισης Yin Yang που θα περιγράψω παρακάτω.
Εξαιρετικά σημαντικό : αν μπορούσες “εκ φύσεως” να εφαρμόσεις τον τρόπο Yin αυτού του βιβλίου, δεν θα ήσουν!
Κάθε είδους προσέγγιση η οποία καλεί τους άνδρες να μειώσουν την αρρενωπότητα τους για να ευχαριστήσουν τις γυναίκες, αλλάζοντας την φυσική τους αρσενική φύση, είναι καταδικασμένες να αποτύχουν!
Εγώ εδώ αναφέρομαι στο να γίνεις ένας σπουδαίος ηθοποιός και στο να πιέζεις τα κατάλληλα κουμπιά της θηλυκής της αγάπης του εαυτού της για να την ανάψεις, χωρίς να έχεις κατά νού να εγκαταλείψεις - ούτε για ένα δευτερόλεπτο -τη φυσική σου αρρενωπότητα!
Και τώρα ας προχωρήσουμε στην πράξη :
"Πριν να επιλέξεις να αξιολογήσεις (calibrate) “πόσο” θα χρησιμοποιείς το Yin ή/και το Yang ενώ είναι ξαναμμένη, πρέπει να γίνεις καλός στην ανίχνευση του βαθμού της αμφιφυλοφιλίας της."
Αυτό είναι πολύ σημαντικό!
Οι γυναίκες έχουν διάφορα ψυχολογικά, κοινωνικά και πολιτισμικά υπόβαθρα και ο βαθμός της αμφιφυλοφιλίας τους μπορεί να κυμαίνεται από 1% έως 90%!
Για παράδειγμα: αν χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο Yin σε μια γυναίκα που προέρχεται από μια πιο παραδοσιακή χώρα και δεν την δείξεις ότι είσαι Yang (αρκετά αρρενωπός), θα νομίσει ότι είσαι γκέι ή μαμάκιας και αυτό θα είναι ένα τεράστιο σεξουαλικό ξενέρωμα για αυτήν.
Πάρε για παράδειγμα μια γυναίκα από την Ρωσία της οποίας οι γονείς ζουν στο κοινωνικό σύστημα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης : αν μιλάς πάρα πολύ μαζί της και δεν καθοδηγείς την κατάσταση με βάση τις διαθέσιμες επιλογές για κλιμάκωση, αυτό θα είναι ένα τεράστιο σεξουαλικό ξενέρωμα για αυτήν.
Από την άλλη, αν αποτύχεις να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη του Yin σε μια γυναίκα από μια κακομαθημένη πολιτικά ορθή χώρα όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς ή κάποια σκανδιναβική χώρα, τότε θα αντιδράσει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους :
- Θα πάει μαζί σου για μια βραδιά και την επόμενη μέρα θα προσποιείτε ότι δεν θυμάται ποιος είσαι. Θα σε κατατάξει γρήγορα στην κατηγορία “συναρπαστικός, αλλά πολύ επικίνδυνο άνδρας.”
ή…
2. Θα αισθανθεί ένα σεξουαλικό ξενέρωμα επειδή αποτυγχάνεις να “επικοινωνήσεις” μαζί της και να “καταλάβεις πλήρως τα συναισθήματά της”, όπως έκανε η αμφιφυλόφιλη φίλη της την τελευταία φορά που συναντήθηκαν στο μπαρ.
Δεν έχει σημασία αν την προηγούμενη ημέρα ξάπλωσε με έναν μεθυσμένο και μυώδη πυροσβέστη … είναι άσχετο : μπορεί να το έκανε ενώ ήταν πιωμένη και ενώ είχε ξεχάσει εκείνη στιγμή την εικόνα της και την τεράστια αγάπη της για τον εαυτό της.
Οι γυναίκες των σύγχρονων Δυτικών χωρών βρίσκονται σε συνεχή κατάσταση εσωτερικής κρίσης σε ότι αφορά τη θηλυκότητά τους, οπότε έχε υπόψη ότι σε αυτόν τον τομέα μπορεί να συμπεριφέρονται εντελώς ασύμβατα!
Πρέπει να τις ανάβεις “επί τόπου”.
Προκειμένου να κ´ανεις όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να ανάβουν για σένα, πρώτα θα πρέπει να εντοπίζεις γρήγορα τον βαθμό της αμφιφυλοφιλίας τους και να αποφασίζεις γρήγορα ποια είναι η σωστή ποσότητα Yin και Yang που θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μαζί της.
Σημαντικό: όταν θα χρησιμοποιείς τις τεχνικές Yin πάντα να είναι σε μια συνεχόμενη κατάσταση υπεραντιληπτικότητας (awareness).
Να Θυμάσαι ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος, εσύ ως άνδρας να είσαι “αληθινός” όταν χρησιμοποιείς στις γυναίκες τεχνικές Yin!
Αν προσπαθήσεις να τις εφαρμόσεις με τον τρόπο που παρουσιάζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ο γιατρός Τζόν Γκρέυ, θα είσαι γι’ αυτήν ένα απόλυτο σεξουαλικό ξενέρωμα!
Δες μια αστεία δήλωση που βρήκα σε ένα από τα βιβλία του Τζόν Γκρέυ. Μια γυναίκα σε μια θεραπευτική του ομάδα δήλωσε: “Ο άνδρας μου έχει μάθει τόσο καλά να μιλάει τα Αφροδισιακά (θηλυκή γλώσσα) που δυσκολεύομαι πλέον να τον αναγνωρίσω ως άνδρα!”
Αλλάζεις τον εαυτό σου σε γυναίκα;
Αυτό είναι απόλυτη ανοησία!
Ο σωστός τρόπος χρήσης των τεχνικών Yin είναι να θυμάσαι πάντα ότι είσαι αρρενωπός άνδρας, υπερήφανος γι’ αυτό και ότι “υποκρίνεσαι” - όπως θα έκανε ένας ηθοποιός - όταν συμπεριφέρεσαι “έξω” από την αληθινή σου βιολογική πραγματικότητα!
Τεχνικές Yin για να κάνεις τις γυναίκες να θέλουν σεξ μαζί σου :
Ακολουθεί μια λίστα τεχνικών Yin που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να διατηρείς τις γυναίκες ξαναμμένες για σένα. Ο σωστός τρόπος χρήσης αυτών των τεχνικών είναι να “περνάς κάτω από το ραντάρ της” και στη συνέχεια να μεταμορφωθείς αμέσως σε “άνδρα των σπηλαίων” και να την “πάρεις”!.
- Ενεργητική ακρόαση : θα πρέπει να το δοκιμάσεις μερικές φορές με τις γυναίκες για να δεις πώς λειτουργεί πάνω τους.
Οι άνδρες των πράξεων και έχουν διδαχθεί για αιώνες για να δίνουν αξία σε πράξεις αντί στις λέξεις.
Η αλήθεια είναι: με την ενεργητική ακρόαση με μια γυναίκα, μπορείς να την κάνεις να αισθάνεται μεγάλη έξαψη για σένα όταν εφαρμόζετε αυτή την τεχνική Yin με τον σωστό τρόπο.
Δεν μπορείς να αντιληφθείς την αξία της ενεργητικής ακρόασης εάν πρώτα δεν καταλάβεις γιατί μια γυναίκα διεγείρεται όταν την ακούει ενεργητικά ένας άνδρας!
Ο λόγος είναι: αισθάνεται ότι αισθήματά της και τα συναισθήματά της αναγνωρίζονται και αυτό την κάνει να νιώθει απίστευτη έξαψη με αυτοερωτικό τρόπο.
Για τους άνδρες, η εστίαση της συζήτησης είναι συνήθως στην ανταλλαγή δεδομένων με μελλοντική δράση κατά νου.
Για τις γυναίκες, η εστίαση της συζήτησης είναι στην απόλαυση, με αυτοερωτικό τρόπο, της ευχαρίστησης
που συνδέεται με τα αισθήματα και τα συναισθήματα που συνδέονται με τις λέξεις της συνομιλίας.
Τώρα, οι άνδρες που μπορούν να της φερθούν τόσο “λεσβιακά” είναι εξαιρετικά σπάνιοι. Όταν βρουν έναν άνδρα που είναι σε θέση να “ακροάται ενεργητικά”, αισθάνονται κατανοητές ως γυναίκες και αυτό τις κάνει πολύ πιο επιρρεπείς σε σεξουαλική επαφή με αυτόν τον άνδρα.
Πώς ασκείται η ενεργητική ακρόαση : πρέπει να σου το διδάξω αυτό γιατί όσο περισσότερο άνδρας είσαι γεμάτος τεστοστερόνη, τόσο λιγότερο θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι είναι αυτό και πώς γίνεται.
Ας φανταστούμε ότι βρίσκεσαι σε κατάστημα μαζί της και σου λέει το εξής:
“Αγάπη μου, ξέρεις, χθές είδα τη Μαρία, τη φίλη μου. Σίγουρα την θυμάσαι. Είναι αυτή που είναι παντρεμένη με τον Γιάννη, ξέρεις, εκείνον τον τύπο εργάζεται στην πυροσβεστική στο Μαρούσι. Τώρα το βλέπεις εκείνο το κόκκινο φόρεμα εκεί πέρα; Το είδα πάνω της και ήταν πανέμορφη φορώντας το. Θα ήθελα να έχω και εγώ ένα. Πώς πιστεύεις θα ταίριαζε πάνω μου;”
Τώρα, η φυσική αντίδρασή σου ως άνδρας είναι πιθανώς “Ω Θεέ μου! Όχι πάλι τα ίδια … ”
Και η ευγενική σου αντίδραση σε αυτό πιθανότατα θα είναι … “Χμμμ … Μαρία … ” και στη συνέχεια “Ποιά; Ποιά φίλη; ”
Απλή και κοφτή απάντηση και αναμονή για τη στιγμή που θα κόψει τις κουταμάρες.
Μην ανησυχείς : αυτή είναι μια πολύ φυσική αντίδραση για έναν αρρενωπό άνδρα. Εάν σου άρεσαν τέτοιες καταστάσεις, δεν θα ήσουν άνδρας!
Λοιπόν ενεργητική ακρόαση είναι η εξής :
Γυναίκα : “Αγάπη μου, ξέρεις, χθες είδα τη Μαρία, τη φίλη μου”.
Εσύ : (Στρέφοντας το λαιμό σου και κοιτάζοντάς την) “Η φίλη σου. Μάλιστα. Ενδιαφέρον. Τι τρέχει μ’ αυτήν;”
Γυναίκα : “Είναι αυτή που είναι παντρεμένη με τον Γιάννη, ξέρεις, εκείνον τον τύπο εργάζεται στην πυροσβεστική στο Μαρούσι.”
Εσύ : “Α μάλιστα. Αυτός που συναντήσαμε στο πάρτι όταν ήμασταν στο Μαρούσι.”
Γυναίκα : “Τώρα βλέπεις εκείνο το κόκκινο φόρεμα εκεί πέρα;”
Εσείς : “Ποιο φόρεμα; Για περίμενε! Α νσί, το βλέπω εκείνο το φόρεμα εκεί πέρα! ”
Γυναίκα : “Το είδα πάνω της και ήταν πανέμορφη φορώντας το. Θα ήθελα να έχω και εγώ ένα. Πώς πιστεύεις θα ταίριαζε πάνω μου;”
Μέχρι τώρα, φέρεσαι Yin … σιγά σιγά αρχίζεις να φέρεσαι ως Yang.
Εσύ : “Α, εκείνο το φόρεμα εκεί κάτω ! Σίγουρα θα δείχνει ακόμα καλύτερο πάνω σου.”
Σε αυτό το σημείο, ενώ της το λές αυτό, αρχίζεις να φέρεσαι ως Yang, βάζωντας το χέρι σου στον πισινό της. Μην ανησυχείς αν σου τραβήξει το χέρι μακριά. Θα επανέλθεις σε αυτό στη συνέχεια.
Γυναίκα : “Σταμάτα να είσαι γουρούνι. Πάντα ένα πράγμα έχεις στο μυαλό!”
Εσύ : “Βλέπω ότι το αισθάνεσαι ότι είμαι γουρούνι”.
Στη συνέχεια, φέρεσαι με ακόμα περισσότερο Yang συνεχίζοντας το Yin της ενεργητικής ακρόασης.
Εσύ : “Πώς νιώθεις ότι θα ταίριαζε πάνω σου …”;
Γυναίκα : (Οτιδήποτε)
Εσύ : (Περισσότερο Yang : την καθοδηγείς) “Εντάξει, πάμε να το βάλουμε να το δούμε πάνω σου.”
Περισσότερο Yang εκ μέρους σου : χωρίς να ρωτήσεις, μπαίνεις μέσα στο δοκιμαστήριο για να δοκιμάσει το φόρεμα πάνω της ενώ συνεχίζεις με ενεργητική ακρόαση.
Αν προσπαθήσει να σε αποτρέψει από αυτό, μην ανησυχήσεις!
Θα επανέλθεις ακόμα πιο δυνατά. Στην πραγματικότητα, καθώς απολαμβάνει την ενεργητική ακρόαση, θα βγει σε λίγο από το δοκιμαστήριο λέγοντας …
Γυναίκα : “Λοιπόν, πώς φαίνεται πάνω μου;”
Εσύ : “Ω … βέβαια. Φαίνεσαι τέλεια”
Στη συνέχεια, περισσότερο Yang : την συμβουλεύεις και προσπαθείς να αλλάξεις κάτι πάνω της.
Εσύ : “Νομίζω ότι πρέπει να είναι λίγο πιο ανοιχτό στα βυζιά σου.”
Ναί! Θα χρησιμοποιήσεις τη λέξη βυζιά. Αυτό είναι Yang.
Νομίζω ότι πιάνεις το νόημα : ενεργητική ακρόαση είναι απλά το να κάνεις ανοιχτές ερωτήσεις (open ended) για να διευρύνεις τα συναισθήματα που συνδέονται με αυτό που λέει.
Στη συνέχεια, ενώ αρχίζει να απολαμβάνει την ευχαρίστηση που συνδέεται με αυτό, προχωράς σε Yang.
- Δηλώσεις ανοικτού τύπου
Οι γυναίκες λατρεύουν την ασαφή αμφισημία. Στην τεράστια αγάπη τους για τον εαυτό τους και ειδικά αν ο βαθμός της αμφισεξουαλικότητάς τους είναι πολύ υψηλός, θεωρούν ότι οτιδήποτε είναι πολύ “καθορισμένο” και “δομημένο” είναι βαρετό του θανατά και ένα απόλυτο ξενέρωμα.
Οι γυναίκες που έχουν μικρότερο βαθμό αμφιφυλοφιλίας απλώς θα προσαρμοστούν στον αρσενικό τρόπο της δόμησης ων πάντων και αυτό θα τις ανάβει. Αντιθέτως, οι γυναίκες με υψηλότερο βαθμό αμφιφυλοφιλίας θα αισθανθούν στιγμιαία πλήξη όταν έρθουν αντιμέτωπες με τον αρσενικό τρόπο της λογικής δόμησης των πάντων.
Έτσι αν ανιχνεύσεις σε μια γυναίκα υψηλότερο βαθμό αμφιφυλοφιλίας (= δεν είναι και πολύ σε επαφή με αυτό που θεωρείται παραδοσιακός αρρενωπός άνδρας!) απλά χρησιμοποίησε δηλώσεις ανοικτού τύπου.
Αυτό θα την ανάψει απίστευτα. Οι δηλώσεις ανοιχτού τύπου είναι γκέι. Επομένως, μην εκπλαγείς αν αισθάνεσαι λίγο “άβολα” όταν το κάνεις.
Ακολουθεί ένα παράδειγμα:
Εσύ: “Ο ουρανός σήμερα μου δίνει την ασίσθηση…” (Σταμάτα το εδώ)
Γυναίκα : “Ναι;”
Εσύ : “Δεν ξέρω … νιώθω ένα παράξενο συναίσθημα …”
Γυναίκα : “Για πες μου …”
Εσύ : “Δεν μπορώ …”
Σταμάτα το εδώ. Ποτέ μην της πείς την αίσθηση ή το συναίσθημα. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν ήξερες και αυτό δεν χρειάζεται να της το πείς.
Εξάλλου δεν είσαι ομοφυλόφιλος!
Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα:
Εσύ : “Η φίλη σου, η Μαρία … έχει κάτι παράξενο …” (ποτέ μην πεις τι)
Γυναίκα: “Ναι; Τι;”
Εσύ : “Δεν ξέρω. Είναι παράξενη … ”
Γυναίκα : “Νομίζω ότι είναι εντάξει. ”
Εσύ : “Τι να πώ … αν νιώθεις έτσι …”
Σταμάτα το εδώ!
Τώρα αυτό είναι τόοοοοοοσο gay, αλλά … τις γυναίκες με υψηλό βαθμό αμφιφυλοφιλίας τις ανάβει!
Πάντα να θυμάσαι να εισάγεις συμπεριφορά Yang από κάποιο σημείο και μετά, το οποίο σημαίνει = άμεση δράση για να την πάρεις σεξουαλικά όταν αρχίζει να ανάβει με την “λεσβιακή” σου προσέγγιση!
- Σκόπιμος καθρεπτισμός (mirroring) του δράματος της
Εκτός από τις πολύ σπάνιες υψηλού επιπέδου γυναίκες που είναι σε τέλεια επαφή με τα συναισθήματά τους και τα κοντρολάρουν, η πλειοψηφία των γυναικών απλά λατρεύει το δράμα.
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνδρες είναι να προσπαθούν να απομακρύνουν το δράμα από τις γυναίκες. Κάτι που πολλοί άνδρες δεν συνειδητοποιούν είναι ότι, στις γυναίκες, το δράμα και η σεξουαλική επιθυμία είναι αυστηρά συνδεδεμένα μεταξύ τους.
Όταν μια γυναίκα είναι δραματική, είναι ξαναμμένη. Και η “φλυαρία” είναι αναπόσπαστο κομμάτι της όλης κατάστασης.
Υπάρχουν επίσης και άλλοι παράγοντες που σχετίζονται και περισσότερα για αυτούς θα πώ στο κεφάλαιο σχετικά με τις σχέσεις με τις γυναίκες.
Ούτως ή άλλως, για λόγους που θα περιγράψω περισσότερο στο επόμενο κεφάλαιο, πραγματικά δεν σου προτείνω να διατηρείς σχέσεις με πολύ δραματικές γυναίκες. Αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να γνωρίζεις για να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες.
Αν μια γυναίκα είναι δραματική,
μην προσπαθήσεις
να της καταπιέσεις το δράμα.
Αντ’ αυτού, καθρέπτισε το δράμα της
και κάνε την ακόμα πιο δραματική.
Αυτό θα της προκαλέσει τρελλή σεξουαλική επιθυμία για σένα.
Ο καθρεπτισμός του δράματος, σημαίνει κάτι σαν να ρίχνεις ακόμα περισσότερο λι στ φωτιά της. Αυτή είναι μια τεχνική Yin καθώς ενισχύει τη συναισθηματική της συμπεριφορά.
Με την ευκαιρία: αυτό μου έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες!
Ο καθρεπτισμός γίνεται ως εξής : όταν είναι δραματική, υπερσυναισθηματική για κάτι, αντί να προσπαθείς να απομακρύνεις από αυτήν τα συναισθήματα που συνδέονται με το δράμα, κάνε τα πιο έντονα με το να της τα καθρεπτίζεις.
Για παράδειγμα:
Γυναίκα : “Το σπίτι είναι ένα αχούρι! Δεν μπορώ να ζώ άλλο σε ένα αχούρι σαν αυτό!”
Εσύ : (Mirroring) “Όντως! Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς μπορούμε να ζήσουμε σε ένα στάβλο σαν αυτό! ” (χτύπημα του χεριού στο τραπέζι)
Γυναίκα : “Θα κάνουμε κάτι γι’ αυτό; Πάντα ξαπλάρεις στον καναπέ και δεν κάνεις τίποτα! ”
Εσύ: “Λατρεύω την ξάπλα στον καναπέ. Μου προσφέρει απίστευτη απόλαυση αυτό! ”
Αυτό θα την τρελάνει, καθώς θα κάνει τα συναισθήματά της πιο έντονα. Συνήθως, το δράμα είναι η ανικανότητά της να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα της και να ελέγχει την διέγερσή της.
Σε κάποιο σημείο, όταν βλέπεις ότι είναι κοντά στην κατάρρευση, πλησίασέ την και κλιμάκωσε σεξουαλικά.
Ακολούθως απλά “πάρε” την. Βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της διέγερσης της όταν είναι σε αυτή την κατάσταση.
Ωστόσο, αυτό το είδος γυναίκας δεν αξίζει να είσαι μαζί της. Έτσι, εάν δεν ζείς μαζί της στο ίδιο διαμέρισμα και μπορείς να επιστρέφεις στη γαλήνη του βασιλείου σου εύκολα χωρίς να έχεις μια βασίλισσα του δράματος στα πόδια σου, τότε απλά προχώρα το μαζί της.
Μην μοιράζεσαι το σπίτι σου με γυναίκες σαν αυτή! Θα δούμε το γιατί στο κεφάλαιο σχετικά με τις σχέσεις και την γυναικεία φλυαρία.
- Διαχωρισμός (Fractionation)
Το να είσαι καλός με μια γυναίκα μπορεί να κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται άνετα μαζί σου, αλλά αυτό, ταυτόχρονα, μειώνει τη σεξουαλική έλξη που νιώθει για σένα.
Μια άλλη τεχνική Yin που μπορείς να χρησιμοποιείς είναι η τέχνη της δημιουργίας έντασης. Αυτό γίνεται με την ειδίκευση σε μια από τις πιο ισχυρές ιδιότητες του Yin : την ασαφή αμφισημία.
Θα αποκαλούσα αυτόν τον τρόπο διέγερσης και ως “1-0-1 τεχνική αμφισημίας.”
Λες κάτι πολύ θετικό, ακολουθούμενο από κάτι αρνητικό στη συζήτηση. Και πάλι : για τους άνδρες, αυτό είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβουν. Ο μέσος άνδρας θα έσκαγε μπουκέτο σε έναν άλλον αν του έκανε κάτι τέτοιο ή θα πίστευε ότι είναι gay.
Και πάλι: για τη γυναίκα, αυτή η τεχνική δημιουργεί μεγάλη σεξουαλική ένταση. Οι γυναίκες λατρεύουν το συναισθηματικό κρύο ζέστη.
Μερικά παραδείγματα για το πώς μπορεί να γίνει αυτό:
Εσύ : (Εδώ της δείχνεις ενδιαφέρον) “Μου αρέσουν τα μαλλιά σου. Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά ήταν πάντα κάτι ακαταμάχητο για μένα. ”
Και λίγο μετά …
Εσύ : (Εδώ την κοιτάς σοκαρισμένος) “Για περίμενε, επέτρεψε μου να δω κάτι. Έχεις μερικές τρίχες στο σακάκι, βλέπεις; Σου πέφτουν τα μαλλιά; Θεέ μου!”
Ενα άλλο παράδειγμα:
Εσύ : (Είναι ελεύθερη και έχει μια γάτα και αρχικά σου φαίνεται ενδιαφέρον) “Έι … τι θαυμάσια γάτα που έχεις! Τρελλαίνομαι για τα ζώα!”
Αλλά έπειτα…
Εσύ : (Σαν κάτι λυπηρό ξαφνικά νσ χτύπησε τις σκέψεις σου) “Αχ … Κάτι πολύ θλιβερό ήρθε στο μυαλό μου. Πόσο καιρό ζείς μόνη με μια γάτα; Φαίνεσαι τόσο μοναχική.”
Τώρα, ένας άνδρας θα σε άρχιζε στις κλωτσιές για κάτι τέτοιο, αλλά μια γυναίκα … θα σε λατρεύει που της προκαλείς αυτά τα ακαθόριστα αισθήματα στην κοιλιά της.
Φυσικά, όταν βλέπεις ότι γίνεται αυτοσυνείδητη, προχώρα σε σωματική επαφή και κλιμάκωσε προς ο σεξ.
- Πλούσιες λεκτικές περιγραφές
Και ναι, όπως λένε το πιο ερωτικό όργανο μιας γυναίκας είναι το αυτί της. Υπάρχει αυξανόμενη γνώση του γεγονότος ότι οι πλούσιες λεκτικές περιγραφές κάνουν τις γυναίκες να ανάβουν. Στα άλλα μου βιβλία, αυτό το θέμα προσεγγίζεται αρκετά εκτεταμένα, γι’ αυτό θα αναφέρω εδώ μόνο κάποια στοιχεία.
Τι είναι μια πλούσια λεκτική περιγραφή; Ο καλύτερoς τρόπος να κατανοηθεί, είναι η σύγκριση του τρόπου που ένας άνδρας λέει σε έναν άλλο άνδρα ότι πήγε στο γυμναστήριο, με τον τρόπο που μια γυναίκα μπορεί να πει το ίδιο πράγμα σε μια άλλη γυναίκα.
Άνδρας : “Γεια σου Μιχάλη, πώς είσαι; Ήμουν γυμναστήριο φίλε. Ήταν ωραίο να χτυπιέμαι με τα σίδερα!”
Και αυτό ήταν.
Γυναίκα : "Γειά σου Μαρία, χθές καθόμουν στον υπέροχο μεγάλο μου καναπέ, και ένιωθα το σώμα μου σφιγμένο. Κι ενώ αισθανόμουν έτσι, πρόσεξα ότι έχω πάρει κάποια επιπλέον κιλά. Αυτό με τρόμαξε απίστευτα! Ευτυχώς είδα την κόκκινη σπορ τσάντα, που μου έκανε δώρο η θεία μου η Τζένη τα περασμένα Χριστούγεννα.
Ναι, εκεί είχα και τις νέες απαλές φόρμες γυμναστικής που αγόρασα στο εμπορικό κέντρο την περασμένη εβδομάδα! Ήταν μια στιγμή έμπνευσης και μέσα σε λίγα λεπτά περπατούσα ήδη στους δρόμους! Σχεδόν τρέχοντας πήγα στο γυμναστήριο … και εκεί … ω, μα πόσα πολλά ενδιαφέροντα άτομα!
Αισθάνθηκα το σώμα μου ανανεωμένο από τις ασκήσεις, ενώ η μουσική δημιούργησε όλο και περισσότερη ευτυχία μέσα μου!"
Βλέπεις τη διαφορά? Και οι δύο είπαν ότι πήγαν στο γυμναστήριο.
Όταν μιλάτε σε μια γυναίκα, προσπάθησε να επεκτείνετε τις περιγραφές αυτού που της λές προσθέτοντας όσο το δυνατόν πιο πολλές λέξεις, επίθετα και προφορικά μεγάλες περιγραφές για το τι κάνεις ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλεις.
Απέφυγε το είδος συζήτησης όπου απλά ανταλλάσσεις δεδομένα. Οι άνδρες θέλουν συζητήσεις για γεγονότα, δεδομένα και πληροφορίες, και οι γυναίκες τις μισούν. Είναι ένα τεράστιο ξενέρωμα για αυτές.
Θέματα πολύ συναισθηματικά, τα οποία περιγράφονται με μια πολύ πλούσια γλώσσα γεμάτη λεπτομέρειες είναι σεξουαλικά διεγερτικά για τις γυναίκες, επειδή αυξάνουν στον γυναικείο εγκέφαλο τα επίπεδα της χημικής ουσίας που ονομάζεται ντοπαμίνη, η οποία τυγχάνει να είναι η ίδια χημική ουσία που εμπλέκεται στον γυναικείο οργασμό.
Η ίδια ψυχίατρος που αναφέρθηκε προηγουμένως, η Λουάν Μπριζαντίν, έχει προσεγγίσει σε μεγάλο βαθμό αυτό το θέμα στο βιβλίο της : “Το θηλυκό μυαλό”.
Σημαντικό: όλες αυτές οι τεχνικές για τις οποίες μιλάω, θα βγάζουν νόημα όταν θα τις δείς εν δράσει στην πραγματική ζωή!
Ως άνδρας, δεν μπορείς πραγματικά να “είσαι σε επαφή” με αυτό που σημαίνει για τη σεξουαλική επιθυμία μιας γυναίκας η “κλασμάτωση” ή η “πλούσια περιγραφή”, γιατί αν μπορούσες… θα ήσουν γυναίκα!
ή, στην συγκεκριμένη περίπτωση, ένας γκέι!
Για αυτό θα πρέπει να το δείς αυτό εν δράσει σε μια πραγματική γυναίκα για να καταλάβεις πολύ καλά πώς λειτουργεί στο να διατηρείς στα ύψη τη γυναικεία σεξουαλική επιθυμία.
- Ψυχρή ανταπόκριση (Freeze out)
Αυτή είναι μια πολύ, πολύ αποτελεσματική τεχνική για να ανάψει μια γυναίκα. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε μια γυναίκα που - για τον έναν ή άλλο λόγο - αντιστέκεται στην σεξουαλική επαφή.
Ας δούμε πρώτα τι είναι το “πάγωμα” και γιατί οι γυναίκες αντιδρούν σε αυτό με μια αυξημένη επιθυμία για σεξ.
Όπως έχουμε περιγράψει αλλού σε αυτό το βιβλίο, κατά μήκος της ιστορίας οι γυναίκες αναγκάζονταν να στηρίζονται σε κοινωνικές επαφές για την επιβίωση τους.
Όσοι έχουν μια μακροχρόνια σχέση με μια γυναίκα και ιδιαίτερα εκείνοι που είναι αναλυτικοί και δίνουν προσοχή στα γεγονότα και στα δεδομένα, σίγουρα έχουν παρατηρήσει ότι όταν είναι στο σπίτι και είναι δουλεύουν αφωσιωμένα σε κάτι, η γυναίκα θα πλησιάσει πολύ κοντά και θα κάνει ερωτήσεις όπως : “είναι όλα εντάξει;” ή “είσαι θυμωμένος;” ή “Θέλεις λίγο καφέ;”
Αυτό μπορεί να συμβεί όταν αφωσιώνεσαι σε κάτι σημαντικό όπως το να γράφεις ένα βιβλίο όπως εγώ αυτή τη στιγμή ή να επεξεργάζεσαι τα λογιστικά της εταιρείας σου κλπ.
Συνήθως οι άνδρες αισθάνονται ενόχληση όταν διακόπτονται, καθώς είναι πλασμένοι να επικεντρώνονται πλήρως σε σημαντικά καθήκοντα με τη μέγιστη δυνατή ενέργεια.
Είναι ένα ένστικτο τους το οποίο λέει: “Τώρα κυνηγάς! Εστίασε στο να χτυπήσεις το θήραμα, αλλιώς όλοι στην οικογένεια θα πεθάνουν από την πείνα! ”
Τώρα υπάρχει μια γυναίκα με αυτό το ένστικτο, το οποίο είναι εξαιρετικά, εξαιρετικά ισχυρό και το οποίο της λέει : “Τώρα έλα σε επαφή με αυτό το πρόσωπο, επικοινώνησε μαζί του, αλλιώς τα πράγματα θα πάνε πολύ άσχημα και όλοι γύρω σου, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών σου, θα πεθάνουν από την πείνα! ”
Οι γυναίκες ανταποκρίνονται με αυξημένη ανησυχία σε μια διακοπή στην επικοινωνία και αναζητούν ανακούφιση από αυτή την ανησυχία.
Τώρα ας πούμε ότι προσπαθείς να κάνεις σεξ με μια γυναίκα που προσπαθείς να αποπλανήσεις και αντιστέκεται σε κάποιο βαθμό. Αντί να πιέζεις, απέσυρε την επικοινωνία και γύρνα πολύ αργά το λαιμό σου προς τα δεξιά ή τα αριστερά σου και άρχισε να κοιτάς το χώρο μπροστά σου.
Μην λες τίποτα.
Για να καταλάβεις πόσο ισχυρό είναι αυτό, πρέπει να το δείς εν δράσει σε μερικές περιπτώσεις όπου είσαι πρόθυμος να κάνεις σεξ με μια γυναίκα που σου αρέσει.
Μετά από λίγο, θα ανταποκριθεί αναζητώντας επικοινωνία μαζί σου. Για παράδειγμα, θα πει: “ωω … τώρα δεν μιλάς”, ή “έχεις θυμώσει μαζί μου;” ή κάτι τέτοιο.
Σε αυτό το σημείο, γύρνα αργά το λαιμό σου προς το μέρος της. Αλλά μην γυρνάς όλο σου το σώμα. Στη συνέχεια, κλιμάκωσε και κάνε κάτι σεξουαλικό, όπως το να την φιλήσεις ή να την αγγίξεις.
Εάν είναι δεκτική, κλιμάκωσε ακόμα περισσότερο!
Εάν αντισταθεί πάλι, ξανακάνε ένα άλλο πάγωμα.
Αυτή τη φορά βγάλε το τηλέφωνο σου, γύρνα ξανά αργά το λαιμό σου και ξεκίνα να διαβάζεις σιωπηλά κάποιο βιβλίο που έχεις εκεί.
Αυτή η τεχνική είναι εξαιρετικά ισχυρή και ανάβει μια απρόθυμη γυναίκα σε δευτερόλεπτα.
- Κοινωνική απόδειξη
Ένα άλλο μυστικό που είναι πολύ καλά κρατημένο κρυφό από τους άνδρες είναι ότι η σεξουαλική επιθυμία της γυναίκας για έναν άνδρα αυξάνεται πολύ, πολύ περισσότερο, αν αυτός ο άνδρας είναι σεξουαλικά θεμιτός από άλλες γυναίκες!
Αυτό επιβεβαιώνεται από πρόσφατες μελέτες σχετικά με τη ζήλια στον τομέα της εξελικτικής ψυχολογίας. Η εξελικτική ψυχολογία έχει επιδείξει ότι η ζήλια είναι στην πραγματικότητα ένα ένστικτο που διατηρείται στην εξέλιξη, επειδή θέτοντας τα άτομα να ανταγωνίζονται για να αναπαραχθούν, τα παρακινεί περισσότερο στο να κάνουν παιδιά.
Με μια λέξη : η γνώση ότι “θα μπορούσες” να κάνεις σεξ με άλλες γυναίκες, κάνει τη σεξουαλική επιθυμία της γυναίκας πολύ ισχυρότερη.
Αυτό έρχεται τόσο πολύ σε αντίθεση με όσα έχουμε διδαχθεί από τους γονείς μας και τους δασκάλους μας που θα πρέπει να το θυμίζουμε συνεχώς στον εαυτό μας:
Μια γυναίκα σβήνει σεξουαλικά αν μάθει ότι
δεν είσαι σεξουαλικά επιθυμητός από άλλες γυναίκες!
Αντίθετα, αν μια γυναίκα μάθει ότι σε θέλουν σεξουαλικά και άλλες γυναίκες και ότι μπορεί, αν χρειαστεί, να ρίξεις και άλλες γυναίκες στο κρεβάτι πανεύκολα, αυτό την ανάβει σεξουαλικά!
Μπορείς να το εφαρμόσεις με πολλούς τρόπους και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να την κερατώσεις. Αρκεί να καταλάβει ότι να χρειαστεί μπορείς πανεύκολα να έχεις κατά καιρούς και άλλες γυναίκες.
Μπορείς να το κάνεις αυτό με διακριτικό φλερτ με την όμορφη ταμία, ή ίσως με την όμορφη αεροσυνοδό στο αεροπλάνο. Αρκεί να πεις ένα αστείο που κάνει την άλλη γυναίκα να γελάει. Ή να ανοίξεις μια ελαφρά κουβεντούλα μαζί της.
Σημαντικό: Είπα ότι πρέπει να γίνει με διακριτικό τρόπο!
Διαφορετικά, κινδυνεύεις να μειώσεις πολύ την αυτοεκτίμηση της γυναίκας που θέλεις να διεγείρεις σεξουαλικά και αυτό θα την ξενερώσει σεξουαλικά!
Σε θέματα που προκαλούν σεξουαλικά τις γυναίκες, οι
προμελετημένες κινήσεις (calibration) είναι η καταλληλότερη κίνηση!
Το σεξουαλικό νόημα της κοινωνικής απόδειξης είναι : αν μάθει ότι αρέσεις σε άλλες γυναίκες, αν σε βλέπει να διεγείρεις άλλες γυναίκες, αυτό της δημιουργεί μια ισχυρή σεξουαλική επιθυμία για σένα!
Αυτό πάλι συνδέεται με τα αρχέγονα ένστικτα στα οποία αναφερόμαστε στο πρώτο κεφάλαιο: χρειάζεται να ξέρει αν αξίζει να επενδύσει σε εσένα ως μελλοντικό πατέρα των παιδιών της και το να ανιχνεύσει ότι και άλλες γυναίκες σε θέλουν της δίνει ένα γρήγορο μήνυμα αν είσαι ή όχι ένας άνδρας που η καρδιά του αξίζει ή όχι να κατακτηθεί!
Η γυναίκα είναι πλασμένη έτσι εκ φύσεως, οπότε οτιδήποτε κι αν κάνεις που της δείχνει σε θέλουν και άλλες γυναίκες, θα αυξάνει συνεχώς τη σεξουαλική της επιθυμία για σένα.
- Το να είσαι αραχτός
Τα θηλυκά έχουν αυτοματοποιημένες ανταποκρίσεις για να απορρίπτου τα αρσενικά που είναι πρόθυμα να κάνουν σεξ μαζί τους. Όταν είσαι πρόθυμος να έχεις μια γυναίκα ξαναμμένη για σένα, ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι ποτέ να μην ενεργοποιήσεις ποτέ τις αυτοματοποιημένες ανταποκρίσεις απόρριψης.
Η αυτοματοποιημένη ανταπόκριση απόρριψης υπάρχει επειδή της προσφέρεται σεξ όλη την ώρα.
Αυτό που πρέπει να κάνεις για να πυροδοτήσεις τη σφοδρή της επιθυμία είναι να είσαι πάντα χαλαρός μέχρι το τέλος, χωρίς να σταματήσεις να μιλάς μαζί της. Κλιμακώνεις μόνο όταν αρχίζεις να βλέπεις τα σημάδια της διέγερσής της. Διαφορετικά, συνεχίζεις να της μιλάς και περιμένεις.
Σημαντικό: μπορείς και πρέπει να κλιμακώσεις φυσικά με άγγιγμα, φίλημα και ούτω καθεξής, αλλά πρέπει να το κάνεις χωρίς να σταματήσεις να μιλάς και κατά τρόπο που της δείχνει τι αυτό που κάνεις είναι για σένα το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο.
Η στάση σου θα πρέπει να είναι ως εξής : συνεχίζεις να μιλάς και να κλιμακώνεις σεξουαλικά με μια χαλαρή στάση, την ίδια χαλαρή στάση που θα είχες αν παρακολουθούσες ποδόσφαιρο ή αν ψώνιζες στο εμπορικό κέντρο.
Χαλαρός και αραχτός!
Αυτό της λέει μη-λεκτικά αν και πόσο είσαι ο πρίγκιπας επειδή της λέει ότι είσαι πολύ, πολύ συνηθισμένος να κάνεις σεξ με πολλές γυναίκες.
Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία των ανδρών, όταν πλησιάζουν σε σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα, μπαίνουν συνήθως σε μια ψυχονοηική κατάσταση ισχυρής λαγνείας και σταματούν να μιλάνε. Και αυτό της λέει πώς δεν πιστεύουν στον εαυτό τους.
Επίσης, η διακοπή της επικοινωνίας με μια γυναίκα όταν είναι πιο κοντά στο σεξ είναι ένα σβήσιμο γι’ αυτήν. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και παρακολούθησε μερικές ταινίες πορνό όπου δύο γυναίκες κάνουν σεξ μεταξύ τους.
Η διαφορά που θα παρατηρήσεις θα είναι ότι ενώ κλιμακώνουν σεξουαλικά η μία με την άλλη, δεν σταματούν ποτέ να μιλάνε. Συνεχίζουν να γελούν, να μιλάνε και να πειράζονται μεταξύ τους ενώ κλιμακώνουν.
Όταν κλιμακώνεις σεξουαλικά με μια γυναίκα χωρίς να διακόπτεις την επικοινωνία, θα την κάνεις να λιώσει από επιθυμία για σένα!
- Όταν μιλάς, απέφευγε οτιδήποτε λογικό και μίλα της για συναισθηματική θέματα
Ο εγκέφαλός μας είναι έτσι δομημένος ώστε πολύ λογικά θέματα να εμποδίζουν εύκολα το συναισθηματικό τμήμα του. Λειτουργεί αμφίδρομα : τα συναισθήματα μπλοκάρουν τη λογική και η λογική μπλοκάρει τα συναισθήματα ανάλογα με την κατάσταση.
Τώρα ας φανταστούμε ότι έχεις μια πολύ όμορφη γυναίκα μπροστά στα μάτια σου. Και ενώ το σεξουαλικό vibe ανάμεσα σας ανεβαίνει, το αφεντικό σας μπαίνει μέσα και λέει: “Ακούστε λίγο, θέλω τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων μας πωλήσεων. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα τεράστιο λάθος στους υπολογισμούς.”
Αυτό θα κάνει γρήγορα τη σεξουαλική σας επιθυμία να σβήσει, σωστά;
Όταν θέλεις να έχεις μια γυναίκα σε σεξουαλική ψυχονοηική κατάσταση, πρέπει να αποφεύγεις σαν την πανούκλα τα λογικά θέματα!
Πρέπει να αποφεύγεις τα λογικά θέματα, ακόμη και όταν “δείχνουν” να λειτουργούν υπέρ σου. Για παράδειγμα, ας ακούσουμε αυτή τη δήλωση:
“Το αγόρι σου, σου φέρεται τόσο άσχημα που θα ήσουν πολύ πιο ευτυχισμένη μαζί μου.”
Αδερφέ, αυτό το είδος δήλωσης θα λειτουργήσει μόνο στο να την σβήσει σεξουαλικά, καθώς θα βάλει το λογικό μυαλό πιο πάνω από τα συναισθήματα, καθώς η παραπάνω δήλωση είναι μια λογική πρόταση με ένα περιεχόμενο “Χ εναντίον Ψ”.
Αντί αυτής, χρησιμοποίησε την εξής πρόταση :
“Πρέπει να είσαι πολύ καλό κορίτσι … Θέλω να πω, άκουσα ότι σου αρέσει να σου τις βρέχει στα πισινά ο δικός σου και είμαι σίγουρος ότι το απολαμβάνεις να ευχαριστείς με αυτόν τον τρόπο τους άνδρες!”
Αυτή η δήλωση είναι εντάξει καθώς επικεντρώνεται στα συναισθήματα που μπορεί να νιώσει όταν ο δικός της την μεταχειρίζεται άσχημα!
- Ζητώντας της να κάνει πράγματα για σένα
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το μαγικό τέχνασμα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να αποπλανήσουν τους άνδρες στο να τις παρακαλάνε, να κάνουν πράγματα για αυτές, να τους πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, να τους κάνουν τσάμπα χάρες;
Λοιπόν, χρησιμοποιούν στους άνδρες μια τεχνική Yin :
ζητούν απλώς χάρες και κάνοντας το αυτό γίνονται το βραβείο στο μυαλό των ανδρών τους!
Όταν το κάνουν αυτό, οι άνδρες τους φέρονται καλά και στη συνέχεια εξορθολογίζουν τις πράξεις τους (backwards rationalisation) ως εξής: “Πρέπει να μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η γυναίκα για να κάνω τόσα πολλά γι’ αυτήν!”
Ο ψυχολόγος Ρόμπερτ Κιαλντίνι στο βιβλίο του “Η τέχνη της πειθούς” μιλάει για τους λόγους που μας αρέσουν οι άλλοι. Λέει για ένα ενδιαφέρον παράδοξο : μας αρέσουν πολύ περισσότερο οι άνθρωποι που έχουν τα κότσια να ζητούν πράγματα από εμάς. Μας αρέσουν οι άνθρωποι που μας έβαλαν να τους κάνουμε χάρες!
Αντίθετα από ότι πιστεύεται, οι άνδρες είναι το πραγματικό αυτοθυσιαζόμενο φύλο! Αυτοί είναι που πεθαίνουν στο πεδίο μάχης χωρίς να λένε λέξη, ή που οικοδομούν γέφυρες και κόβουν δέντρα στα δάση!
Τώρα, ως σύγχρονος άνδρας, μπορείς να έχεις μια γυναίκα ξαναμμένη για σένα χρησιμοποιώντας το ίδιο Yin “όπλο” που χρησιμοποιεί η ίδια για αιώνες στους άνδρες …
Ζήτησε της να κάνει ωραία πράγματα για σένα!
Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου : μπορείς να της ζητήσεις να σε βοηθήσει με τα λογιστικά της εταιρείας σου, να της ζητήσεις να έρθει μαζί σου σε ένα κατάστημα ρούχων σαν κριτής για το στυλ σου, να της ζητήσεις να σου φυλάξει τα πράγματα ενώ κολυμπάς κλπ.
Μπορείς, κατά καιρούς, να δείξεις δυσαρέσκεια για τον τρόπο που σε αντιμετωπίζει και να της δώσεις σχολαστικές συμβουλές για το τι θέλεις από αυτήν και με ποιόν τρόπο.
Να είσαι λεπτομερής και σχολαστικός όταν το κάνεις αυτό : θα αντιδράσει με το να εξορθολογίσει τις πράξεις της ότι για να κάνει αυτά που κάνει για σένα, τότε θα πρέπει να είσαι κάποιος που αξίζει να ανάψει για αυτόν και να τον ερωτευτεί!