Είμαι 21 χρόνων και μένω κοντά στη Θεσσαλονίκη. Γενικά θα έλεγα ότι είμαι σίγουρα εγωιστής, το έχω καταλάβει ή μάλλον το έχω αποδεχτεί εδώ και ένα χρόνο περίπου και προσπαθώ να το αλλάξω ή αλλιώς να το μετριασω όσο μπορώ. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να είμαι και νάρκισσος. Γενικά τις γυναίκες τις αγαπάω όσο μπορώ προσπαθώ να τις καταλάβω εντός λογικών πλαισίων και σίγουρα να τις ρίξω. Έχω προχωρήσει με γυναίκες αλλά έχω ένα χαρακτηριστικό καλό και κακό θα έλεγα, δηλαδή μπορώ να ρίξω σίγουρα μια γυναίκα αλλά μόνο άμα μπει στο δωμάτιο και πάθω την πλάκα μου με την πρώτη ματιά. Θα προσπαθήσω βέβαια και με άλλες αλλά καταλήγω να το κάνω άρπα κόλα που λένε καταλήγοντας να τρώω άκυρο. Όταν κάθομαι σε μια παρέα που περιέχει γυναίκες δεν έχω κανένα πρόβλημα να τις γνωρίσω να μιλήσω μαζί τους κλπ προσαρμόζομαι πολύ εύκολα το θέμα μου είναι ότι μετά θέλω να προχωρήσω παραπάνω από να τις γνωρίσω και να μην τα παρατήσω λέγοντας πως δεν μου κάνει. Το site το το άκουσα από ένα φίλο που δεν είναι μέλος αλλά ασχολείται εκτός με το PU.