Οκ,έχω διαβάσει αρκετά σχετικά με το The game αλλά και βιβλία αυτοβελτίωσης όπως NLP και ψυχολογία γενικού φάσματος .Πάνω στο PUA είμαι στα Basics όπως να κάνω ένα κοπλιμέντο που να μην εμπεριέχει σεξουαλικό υπονούμενο , και έχω μείνει στους openers που δεν είναι direct απλά έχουν σκοπό να δείξεις την προσωπικότητα σου μέσα απο μια διαδικασία .ITS Ok.
Δεν γνωρίζω αν διαβάσει κανείς το μήνυμα μ , αλλά ξέρετε κάτι ? Με ενδιαφέρει η όλη φάση , τα ψυχολογικά τρικ, το τιζινγκ , το χιούμορ και όλα αυτά είναι απλά γαμάτα νιώθω σαν μια σκία η οποία είναι κρυμμένη και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να βγει προς τα έξω , όμως παρόλα τα βιβλία που έχω διαβάσει δεν θέλω άλλη γνώση (προς το παρόν δηλαδή) είμαι σε ένα state ->Enough is Enough , απο την μια ξέρω πως είναι μονόδρομος , πως πρέπει να βγω έξω και να προσεγγίσω ΟΣΕΣ περισσότερες γυναίκες μπορώ αλλά απο την άλλη φοβάμαι να κάνω όλο αυτο το ταξίδι μόνος μ είναι κάπως δύσκολο όπως καταλαβαίνετε , κάθε μέρα που περνάει και δεν κάνω act χάνω κομμάτια του εαυτού μου .
Για αυτό λοιπόν χρειάζομαι ομάδα που θα μοιραζόμαστε ιστοριές θα ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον πάντα με μυστικότητα χωρίς να τα λέμε σε 3ους και θα παίζουμε σύμφωνα με τους κανόνες .Θα σας πώ ένα μυστικό! Σας πάω όλους , δεν χρειάζεται να σας γνωρίζω και ξέρετε γιατί ? γιατί όποιος ήρθε εδώ ήρθε για κάποιον λόγο και όπως φαίνεται έχει κοινούς στόχους Lets Play the game guys!
By me , For you Mr Τσαχπίνης