Γεια σας, Καταρχάς γνωρίζω για το forum εδώ και καιρό άλλα γράφω για πρώτη φορά.
Είμαι 26, μένω προς το παρόν Θεσσαλονίκη. Γενικά γνωρίζω για το Game 5-4 χρονιά, και έχω αναλάβει δράση τα 2 τελευταία.
Δεν θεωρώ ότι έχω κάποιο καλό ποσοστό επιτυχιών άσχετα άμα είμαι ένας από τους λίγους στο commumiy της θεσσαλονικης που είδε αποτελέσματα.
Γενικά έχω διαβάσει τόνους θεωρία. Εκτός απο κάποιους direcτακιδες όλοι ΜΑ όλοι λένε ότι λέει και ο mystery πάνω κάτω.
Από την δράση που έχω αναλάβει αντιλαμβανομαι δυναμικές και δημιουργώ τεχνικές που δεν υπάρχουν σε κανένα βιβλίο
Γενικά είμαι πολύ ανυπόμονος για τις επιτυχίες και πάρα πολύ ντροπαλός και ανασφαλής. ίσως επειδή επι χρονιά δεν είχα ανταπόκριση από το άλλο φύλλο.
Έπρεπε να ξεπεράσω κολοσσιαίες ανασφάλειες για να φτάσω στο επίπεδο που είμαι. Γενικά δε μπορώ να συμβιβάζομαι με κάτι μέτριο και θεωρώ οτι τα στάνταρ μου είναι πολύ ψηλά.
Παίζω 2 χρονιά όχι με τεράστια συνέπεια έκανα και μεγάλα διαλείμματα έχω κάνει κάτι με 40+ τα περισσότερα φασκιώματα φορτώματα που δεν κατέληξαν σε σεξ αλλά σε κάτι άλλο πχ πίπα κλπ
Σε γενικές γραμμές έχω καταλάβει τα εξής:
1) Το 90% των τεχνικών και των όσων αναγράφονται δεν έχουν ουσιαστική πρακτική άξια
2) Δεν υπάρχει κάποιος πρακτικός οδηγός τι να πεις σε μια κοπέλα για να δημιουργήσεις attraction. (Ευτυχώς υπαρχουν magic bullets)
3) Το 90% των gamers παρατάνε το γκειμ γιατί δεν έχουν καλά αποτελέσματα, βασικά κανένας δεν πέτυχε πότε στο game οι περισσότεροι γαμάνε 5αρια dtfs κλπ
4) δεν έχω δει κάποιο dynamic απο τα βιβλία να εφαρμόζετε στο γκειμ. Όσο γκειμ και να έχω κάνει στη πράξη είναι άπλα θέμα τύχης, σε ποια θα αρεσεις. Οτι και να κάνεις οι κοπέλα θα επιλέξει, δεν υπάρχει καμιά τεχνική που να σε βοηθήσει να γυρίσεις μια κατάσταση όταν η κοπέλα δεν δείχνει αρκετό ενδιαφέρον.
Oσον αφορά το τι θέλω να πετύχω από το πικαπ, στην αρχη νομιζα οτι ηταν ενα σύνολο απο μαγικές τεχνικές που θα κάνουν εναν beta needy ugly loser να ρίχνει οποία γυναικά θέλει
Πλέον όπου εχω ωριμάσει θέλω απλά να δημιουργήσω ενα lifestyle όπου να έχω γύρω μου πολλές και ωραίες κοπέλες και φυσικά με μια απο αυτές να είναι η κύρια κοπέλα μου.
Δεν ξέρω τι θέλω να αλλάξω προς το παρόν, αυτό που θέλω να αλλάξει είναι το οτι δεν εχω τις ικανοποιητική σεξουαλική ζωή με κοπέλες που να μου αρέσουν πολύ. Πρακτικά μετά από 2 χρόνια game δε βλέπω κάποια ουσιαστική βελτίωση, ολες με απορρίπτουν η τρώω flakes.
Το μόνο που έχω μάθει καλά είναι να διαχειριζομαι καταστάσεις όπου η κοπέλα με γουστάρει και αυτό πολλές φορές οχι μέχρι το σεξ