Κύριοι, γειά και χαρά σας!
Είμαι ο Jim A, 39 χρονών και μένω Αθήνα, περιοχή Γαλάτσι.
Χαίρομαι που εδώ υπάρχουν άτομα με τον ίδιο τρόπο σκέψής και εύχομαι να συνεχίσετε για πολλά χρόνια να φέρνετε κοντά όλους εμάς που αλλιώς θα νιώθαμε σαν “εξωγήινοι”.
Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων αλλά και πεισματάρης που χρειάζεται να έχει κάποια δομή στο τι κάνει και πως το κάνει.
Πριν ξεκινήσω πρώτη φορά να κάνω ψυχρές προσεγγίσεις σαν νέος μετανάστης στην Αγγλία στα 34 μου, είχα μεγάλες δυσκολίες στο να προσεγγίσω και να φλερτάρω με γυναίκες. Ειδικά αυτές που μου άρεσαν πολύ. Αν και είχα κάποιες λίγες σχέσεις πιο πριν παρ’ όλα αυτά δεν είχα την αυτοπεποίθηση που ήθελα. Έτσι, στην αρχή γνωρίζοντας κάποια παιδιά στην Αγγλία μέσω φόρουμ, με τους οποίους “κολλήσαμε” σαν παρέα αλλά μαζί και με άλλους Έλληνες, άρχισα να βγαίνω στα κλαμπ του Birmingham και να κάνω παιχνίδι. Τα αποτελέσματα δεν ήταν άμεσα αν εξαιρέσω ένα one night stand μέσα σε λίγους μήνες, αλλά άρχισα να βλέπω διαφορά στον τρόπο που με έβλεπαν οι γυναίκες, οπότε μπορώ να πώ οτι άξιζε 100% ο κόπος και ο χρόνος γι’ αυτό.
Λόγω κάποιων σχέσεων που είχα με μια Ελληνίδα αλλά και με άλλες 3 διαφόρων εθνικοτήτων, αποσύρθηκα απο το παιχνίδι, αλλά για ένα χρόνο περίπου πριν γυρίσω στην Ελλάδα, ασχολήθηκα αρκετά, κυρίως με το daygame, το οποίο θεωρώ οτι μου ταιριάζει καλύτερα. Τα αποτελέσματα απο αυτή την εμπειρία τα είδα άμεσα μόλις γύρισα Ελλάδα όπου σχεδόν αμέσως έκανα σχέση για πρώτη φορά με “9άρι”, έστω και για λίγους μήνες. Δυστυχώς όμως μια απουσία 2 μιση ετών απο το άθλημα λόγω δουλειάς στην επαρχία σε πολύ απομακρυσμένο μέρος με έχει φέρει στο σημείο να δυσκολεύομαι αφάνταστα να κάνω approaches, αν και μπορώ άνετα να σταθώ σε μια παρέα με κοπέλες που γνωρίζω πρώτη φορά. Επειδή έχω κάνει τον κόπο κι έχω μετρήσει τα ανοίγματα που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, είμαι στα 450 με τα 300 περίπου απο daygame. Mόνο ένα lay απο καθαρό pickup σε club, αλλά αρκετά ραντεβού επιτόπου για καφέ (insta-date). θα έλεγα 1 insta-date για κάθε 15-20 ανοίγματα σε φάση daygame και κάμποσα που προχώρησαν σε 2ο και μία σχέση με 9άρι σε συνολικό χρόνο ενασχόλησης 5 χρόνια με μεγάλα όμως διαλείμματα). Το μεγαλύτερο όφελος απο αυτή την εμπειρία είναι τα κοινωνικά προσόντα που αποκτά κάποιος και εκεί η αξία που κέρδισα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ οπότε είμαι ευτυχής που ξεκίνησα game έστω και μετά τα 30 μου.Τώρα που ξαναβρίσκομαι επιτέλους σε μεγάλη πόλη και μετά το εμπόδιο της καραντίνας, είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω σε καινούριο έδαφος, να αποβάλω το άγχος της προσέγγισης που δυστυχώς έχει καταφέρει να με ξαναμπλοκάρει (προσωρινά) και να βρώ φίλους που θα με ωθήσουν να γίνω καλύτερος απο ποτέ.
Για να συνοψίσω, δεν θεωρώ τον εαυτό μου αρχάριο, ούτε όμως και προχωρημένο και το δεύτερο νομίζω οτι οφείλεται στο ότι ασχολήθηκα με το game έχοντας μεγάλα διαστήματα αποχής. Όπως και σε οποιαδήποτε skills, η συνέχεια και η σχεδόν καθημερινή ενασχόληση είναι το Α και το Ω.
Το site σας το βρήκα απο google αναζήτηση και ελπίζω πάνω απ’ ολα εδώ να βρώ καλά παιδιά και αφοσιωμένους wingmen είτε για nightgame είτε για daygame. Η αυτοβελτίωση είναι ένα πράγμα που συν τις άλλοις θέλει μέντορες αλλά και “ισότιμους” συνοδοιπόρους και ελπίζω κι εγώ απ την πλευρά μου να μπορέσω να βοηθήσω κάποιους απο εσάς!