Καλησπέρα στην κοινότητα!
Ειμαι 20 χρονών και μεγάλωσα στην Αθήνα. Τώρα βρίσκομαι κυρίως στην Κέρκυρα εκτός απο όταν ειναι Χριστούγεννα-πασχα-καλοκαιρι. Είμαι ευχάριστος μέσα σε μία παρέα οταν χαλαρώσω λίγο, ευδιάθετος αλλα παράλληλα και φοβιτσιαρης(για την ωρα) όπως θα πω παρακάτω. Εχω κανει προσεγγίσεις κατα καιρούς αλλα κυρίως σε μορφή κοινωνικοποίησης. Δεν έχω κάποια επιτυχία μέσω game ακόμα γιατί ειμαι αρχαριος και προσπαθώ να ξεπεράσω το ΑΑ. Δεν εχω παει με γυναίκα και εχω κανει μονο μια σχέση στο γυμνάσιο( απο κατάσταση έλλειψης και οχι αφθονίας μιας και δεν την απόλαυσα). Ανακάλυψα το game απ τα 18 ενώ πριν απλως έβλεπα βίντεο με συμβουλές για τέτοια θέματα και για αυτοβελτίωση. Τα ανοίγματα μου δεν είναι πολλά μιας και όπως ειπα έκανα προσεγγίσεις κατά καιρούς και όχι με συνέπεια. Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που υπάρχει εδώ και όσον αφορά τους στόχους μου θέλω να αλλάξω σαν άτομο και να συνδυάσω το lifestyle αυτο με την υπόλοιπη ζωή μου. Οταν αρχίσει να γίνεται αυτό τα αποτελέσματα θα έρθουν και δεν ανησυχώ καθόλου. Έμαθα για το site απο άτομο που ειναι και σε άλλη κοινότητα για pickup αλλά τελικά τα καλα του λόγια αυτό το φόρουμ τα αξίζει και με το παραπάνω!