Καλησπέρα στην κοινότητα! Είμαι ο Little lover και πριν λίγο καιρό έκλεισα τα 21 μου χρόνια. Σπουδάζω στην Αθήνα αλλά είμαι από την Θεσσαλονίκη.
Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως ένα ήρεμο άτομο αξιόπιστο και πειθαρχημένο.
Μερικά ελαττώματα μου, τα οποία επιθυμώ να βελτιώσω, είναι η εσωστρέφεια μου και το ότι είμαι ντροπαλός και συγκρατημένος όταν βρίσκομαι σε έναν κοινωνικό κύκλο με άτομα που δεν γνωρίζω καλά. Γενικά δεν ήμουν ποτέ η ψυχή της παρέας και πρέπει κάποιος να με γνωρίσει καλά για να είμαι πιο άνετος μαζί του και διασκεδαστικός.
Όσον αφορά τις επαφές μου με τις γυναίκες ήταν ελάχιστες μέχρι τώρα και κυρίως την εποχή που πήγαινα σχολείο μερικές φορές και από προσωπική επιδίωξη διότι πίστευα ότι θα με αποσπούσε απ’ τις δραστηριότητες μου. Μόλις πέρασα στην σχολή έκανα έναν φίλο που μου δωσε κίνητρο να βελτιωθώ σ’ αυτόν τον τομέα χωρίς βέβαια να ξέρω από game. Δοκίμασα ελάχιστες προσεγγίσεις μες την χρονιά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Στο δεύτερο έτος γνώρισα έναν συμφοιτητή μου που μου πρότεινε να δω βίντεο των rsd και με πρόσθεσε σε μια ομαδική στο fb σχετική με το game, ενώ οι προσεγγίσεις παρέμειναν ελάχιστες και χωρίς αποτέλεσμα. Τέλος, το site μου το σύστησε κάποιο μέλος της κοινότητας και έχω διαβάσει Mystery, David X και λίγο Franco.
Σχετικά με το επίπεδο του game μου έχω κάνει λιγότερες από 100 προσεγγίσεις (περίπου 70 υπολογίζω) μέσα σε 3 χρόνια. Γενικά έχω κάνει κάποια insta ή fb close τα οποία δεν οδήγησαν σε ραντεβού εκτός από τρία τα οποία δεν οδηγήθηκαν σε δεύτερο ραντεβού ενώ έχασα και δύο ευκαιρίες για SNL. Έκανα ένα SNL τον Δεκέμβριο και ραντεβού και lay την επόμενη μέρα με την ίδια. Είπαμε να διατηρήσουμε ελεύθερη σχέση αλλά οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν και χάσαμε επαφή. Τώρα έχω ελεύθερη σχέση με μια κοπέλα, η οποία μου ζήτησε σχέση πριν λίγο καιρό, αλλά θα διακόψω τις σχέσεις μου μαζί της διότι πρόσφατα με ενημέρωσε ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στο οικογενειακό της περιβάλλον. Πιστεύω ότι αυτά τα δύο lay επειδή και οι δύο κοπέλες αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα και όχι λόγω του game μου.
Μέσα από το game θέλω να καταφέρω να γίνω πιο κοινωνικός άνθρωπος, πιο εξωστρεφής και να μάθω να εκφράζω την προσωπικότητα μου. Θέλω να περάσουν αρκετές γυναίκες από την ζωή μου ώστε κάποια στιγμή να είμαι σε θέση να επιλέξω την κατάλληλη για να κάνω οικογένεια. Πιστεύω ότι στη φάση που είμαι έχω βρει τρόπο να καταπολεμήσω το approach anxiety οπότε αυτό που θέλω είναι να γίνω πιο ετοιμόλογος, διότι έχω αρκετά το πρόβλημα του δεν ξέρω τι να πω. Επίσης θέλω να βελτιωθώ πολύ στο texting γιατί τα περισσότερα interaction μου οδηγήθηκαν σε flake αφού ανταλλάξαμε το πολύ δέκα μηνύματα και βλέπω ότι είναι σημαντικό ώστε να νιώσει η κοπέλα άνετα για να βγει με κάποιον που γνώρισε εκτός του κοινωνικού της κύκλου. Τέλος, ως αποτέλεσμα όλων αυτών θέλω να αυξήσω τα ραντεβού μου, ώστε να αυξήσω τις ευκαιρίες μου για lay και με τον καιρό να εξελιχτω από Little lover σε Big lover!