Καλησπερα παιδια με λενε Χαρη και ειμαι 27 χρονων. Εχω μετακομισει εδω και μια βδομαδα στην Αθηνα και αποφασισα να κανω εγγραφη στο φορουμ για να γνωρισω ενδιαφεροντα ατομα και wings και να βελτιωθω σαν αντρας. Ειμαι ενα casual ατομο με μεγαλη ορεξη για γνωριμιες, γουστα και game. Ειμαι λιγο τρελακι, αλλα οχι τιποτα αποκρουστικο. Γουσταρω chill φασεις σε funky μπαρακια, rooftops και αραγματα σε ωραια εξωτερικα μερη με φυση ή και χωρις.
Την εμπειρια μου με τις γυναικες μπορω να την συνοψισω στις 2 μεγαλες σχεσεις που ειχα, οι οποιες κρατησαν 2 χρονια η καθε μια και σε καμια 10αρια περιστασιακες σχεσεις που μπορει να ειχαν διαρκεια απο ενα απλο ons εως 2 ή 3 εβδομαδες. Συνηθως το καλοκαιρι.
Την εμπειρια μου με το game θα την χαρακτηριζα μετρια. Η πρωτη μου επαφη ηταν με το ανεπαναληπτο Mystery Method το οποιο ειχα διαβασει οταν ημουν 21. Τοτε ηταν που αρχισα και να κανω καποιες προσεγγισεις σε μπαρ με indirect τροπο, οι οποιες μου απεδωσαν και την δευτερη σχεση που σας εγραψα πιο πανω. Απο τα 23 μεχρι τα 26 μου εκανα game πολυ σπανια, κυριως λογω υποχρεωσεων στρατου και εργασιας. Τον τελευταιο χρονο κανω daygame, cold approach δηλαδη χωρις να εχω δει καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα μεχρι στιγμης. Παρολαυτα εχω λατρεψει το daygame και το cold approach λογω της αδρεναλινης που σου δινουν την βελτιωση που σου παρεχουν σε πρωσοπικο επιπεδο. Τουλαχιστον εμενα δηλαδη εχει βοηθησει μεχρι στιγμης να εχω περισσοτερη αυτοπεποιθηση και να ειμαι πιο θαραλλεος.
Η γνωμη μου για το game ειναι πως ειναι ο μοναδικος τροπος για εναν αντρα να αποκτησει αυτοπεποιθηση και να αναδειχθει ο ιδιος μεσα απο αυτην την διαδικασια ως πιο δυνατος και πληρης. Ιδανικα ο στοχος μου ειναι να βρω μια κοπελα που να πληρει τις απαιτησεις μου για να ειμαστε μαζι. Φυσικα μεχρι να γινει αυτο απολαμβανω τη φαση του να κανω παρεα με γαματα παιδια που ψηνουν το game και να περναμε καλα γνωριζοντας κοπελες.
Το forum το βρηκα απο google search.
Θα χαιρομουν πολυ να γνωρισω καποιον να βγουμε για daygame μαζι ή και οτιδηπωτε αλλο.
Cheers guys B)