Γεια σας παιδιά είμαι ο Hitman! B) Είμαι 22 χρονών και είμαι φοιτητής στην Θεσσαλονίκη! Σαν χαρακτήρας μου αρεσει να γνωρίζω νέο κόσμο, να κάνω ποιοτικές συζητήσεις, να μαθαίνω καινούρια πράγματα και γενικά γουστάρω άπειρα την καλή παρέα! Με τις γυναίκες οκ έχω θέμα. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Είχα μια σχέση 3.5 χρόνια και 2 φασώματα από εδώ και από εκεί. Όσον αφορά για το game έμαθα τυχαία, διότι ήθελα να βρω έναν τρόπο να γνωρίζω νέες γυναίκες! Έχω διαβάσει franco και david X συν το κλασσικό το The game του Neil Strauss. Έχω ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες να βγαίνω έξω με σκοπό το sarging και ανοίγω direct, διότι μου βγαίνει πιο αυθεντικά. έχω κάνει 9 ανοίγματα, όπου στο ένα είχα number close, αλλά βγήκε σε flake, καθώς με πήρε η ίδια τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου είπε, ότι έχει σχέση (περίεργα πράγματα). Γενικά, το χειρότερό μου, είναι όταν τις σταματάω και με αγνοούν ή λέω το opener και μου λένε απλά ένα “Γεία” και αμέσως μετά φεύγουν. ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ :angry: , αλλά λογικά έτσι θα πρέπει να πηγαίνει το πράγμα, ειδικά στην αρχή. Από το game θέλω να δημιουργήσω μια προσωπική ζωή που εγώ γουστάρω και να μην έχω ανάγκη κανέναν για το αν θα έχω θυληκό δίπλα μου ή όχι. Επίσης, δεν ξέρω γιατί αλλά θεωρώ ότι κάτι με τραβάει σε όλο αυτό, κάτι ανεξήγητο. Το site το βρήκα εντελώς τυχαία!