Καλησπέρα στους Ιδρυτές Διαχειριστές Συντονιστές και γενικά σε όλη την παρέα.
Ως νέο μέλος καλός σας βρήκα… Κοιτάζοντας και χαζεύοντας διάφορα θέματα εδώ στο forum μπορώ να πω πως είναι για μένα προσωπικά άκρως ενδιαφέροντα όλα αυτά που περιέχει και ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που αφιερώσανε τόσο χρόνο και κόπο για να στηθεί. Πραγματικά μπράβο σας !!!
Λοιπόν … μιας και το forum θέλει ένα σχετικό γρήγορο intro με ενότητες από το 1 έως το 7 έχουμε και λέμε…
1) Ηλικία 56 (μπορεί να σας φανεί λίγο περίεργο αλλά έχω τους λόγους μου που ήρθα εδώ) :cheer:
2) Λάρισα (Θεσσαλία ή κοινός κεντρική Ελλάδα για όσους δεν ξέρουν) :cheer:
3) Τι να πω για μένα… Πονεμένη ιστορία… 14 χρόνια παντρεμένος τώρα χωρισμένος με 2 παιδιά στην εφηβεία που τώρα δε μου μιλάνε κιόλας… Επαγγελματικά πάρα πολλά χρόνια (πάνω από 25) μηχανογράφος - τεχνικός Η/Υ - προγραμματιστής και τώρα διανομέας τροφίμων κοινός ντελιβεράς :cheer:
4) Με τις γυναίκες γενικά δεν το είχα… Πολύ εσωστρεφείς ντροπαλός αλλά σε γενικές γραμμές νορμάλ καταστάσεις αλλά ούτε και πολλές γυναίκες είχα στη ζωή μου… Τώρα πόσες περάσανε από το καυλί μου ούτε που τις θυμάμαι αλλά όχι πολλές :cheer:
5) Το game μου παίδες είναι 0 :cheer: Ότι γινότανε με γυναίκες μόνο από παρέες και ελάχιστες από τυχαίες γνωριμίες γιατί λόγου άλλων καταστάσεων δεν το κυνηγούσα (κακώς τελικά), Η γενιά η δική μου δεν τα είχε αυτά. Ότι μπορούσες να καταλάβεις και να πράξεις από μόνος σου με σχεδόν ελάχιστες έως μηδενικές επιτυχίες. :dislike:
6) Με ενδιαφέρει στη παρούσα φάση να μπορέσω να αναπτύξω περισσότερες δεξιότητες με τις γυναίκες. Θέλω να διώξω αυτή την εσωστρέφεια μου και να ανοιχτώ προς τα έξω να επικοινωνήσω. Δεν ζητάω πολλά ή τρελά πράματα. Ξέρω πολύ καλά όμως πως ηλικιακά δεν έχω και πολλά περιθώρια με γυναίκες πάνω κάτω στην ηλικία μου μιας και σπανίζουν για να κάνεις κάτι που να αξίζει αλλά όπως λένε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Πιστεύω πως με παίρνει ακόμα μιας και είμαι σε καλή εμφανισιακή κατάσταση. Σίγουρα δεν θα φτάσω κάποιους άλλους νεότερους αλλά έτσι μου καύλωσε να ασχοληθώ με αυτό το άθλημα :cheer:
7) Τυχαία έπεσα πάνω στον όρο PUA και σας βρήκα από κάποιο site που δε θυμάμαι ούτε το όνομα του
Αυτά … Ελπίζω να με κράξετε γιατί όλα αυτά τα χρόνια που περάσανε και σαν μαλάκας δεν έκανα κάτι παραπάνω ενώ θα μπορούσα… Καταλαβαίνω τελικά ότι ο γάμος δεν είναι τίποτε άλλο από μια αυτοκαταστροφή και μια γάγγραινα που σε τρώει κάθε μέρα από λίγο… Κάνοντας έναν απολογισμό ως τώρα τελικά τι κάναμε ? Μια τρύπα στο νερό.