Γεια σε όλους
Να πω λίγα εισαγωγικά πράγματα για μένα σύμφωνα με τον οδηγό του forum:
Είμαι 29 χρονών.
Μένω στην Αθήνα.
Σαν χαρακτήρας δεν είμαι αρκετά κοινωνικός αλλά ούτε είμαι ο τύπος που δεν μιλάει σε άνθρωπο. Επιλέγω να συναναστρέφομαι με λίγους και καλούς φίλους. Είμαι εσωστρεφής και μου αρέσει να ασχολούμαι με τα χόμπι μου, όχι μόνο με παρέα, αλλά και μόνος. Επικοινωνιακά είμαι λακωνικός και έχω έξυπνο χιούμορ. Έχω αυτοπεποίθηση όσον αφορά την εμφάνισή μου.
Τα αρνητικά μου χαρακτηριστικά είναι η ανυπομονησία και η υπερανάλυση ορισμένων καταστάσεων που κάποιες φορές δεν με βοηθάει να πράττω γρήγορα, τα οποία δουλεύω συνεχώς και τα βελτιώνω.
Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο δεν είναι στο επίπεδο που επιθυμώ. Έχω κάνει συνολικά 6 ολοκληρωμές σχέσεις με γυναίκες οι οποίες είχαν διάρκεια λίγες ημέρες έως 4 μήνες και προέκυψαν είτε μέσω κοινωνικού κύκλου είτε από online γνωριμίες. Έχω πάει και με περίπου 50 γυναίκες επαγγελματίες (συνήθεια την οποία θέλω να ελάττωσω σημαντικά, αν όχι να εξαλείψω, με την συστηματική προσέγγιση αγνώστων γυναικών). Γενικά μιλάω σε άγνωστες γυναίκες πολύ συχνότερα σε σχέση με τη συχνότητα που μιλούσα πριν λίγα χρόνια. Τους 3 μήνες που ασχολούμαι πιο εντατικά με την προσέγγιση αγνώστων γυναικών είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την πρόοδό μου και πιστεύω ότι έχω πολλά περιθώρια εξέλιξης στο μέλλον.
Με το game ασχολούμαι περίπου 3 μήνες και πιστεύω ότι είμαι σε καλό επίπεδο. Θεωρώ ότι έχω πάρα πολλά πράγματα ακόμα να εξελίξω μέσω της συνεχούς εξάσκησης και της γνώσης που προσφέρει το forum.
Από τον λίγο καιρό που ασχολούμαι με το παιχνίδι, κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να προσεγγίζεις γρήγορα χωρίς να αναλύεις καταστάσεις και ότι δεν έχει μεγάλη σημασία η πρώτη ατάκα. Με το game στόχος μου είναι να φτάσω σε επίπεδο στο οποίο θα είμαι ικανός να προσεγγίζω οποιαδήποτε γυναίκα μου αρέσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες τόσο με παρέα όσο και μόνος. Ακόμη, θέλω να βελτιώσω τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες, και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ για την γυναικεία ψυχολογία.
Βρήκα το site έπειτα από αναζήτηση στο διαδίκτυο.