Χαιρετίζω τα μέλη του Φόρουμ.
1) Είμαι 31 ετών, το όνομα μου είναι Ισαάκ
2) Είμαι από ανατολική Θεσσαλονίκη
3) Αν μπορούσα να περιγράψω τον εαυτό μου, θα έλεγα ότι είμαι ευγενικός και εύθυμος, αλλά παράλληλα δεν το βάζω κάτω εύκολα.
4) Είχα κλασσικές μονογαμικές σχέσεις, οι οποίες δεν προχώρησαν στο παρελθόν και από τότε λόγω ανάγκης και γοητείας για το κόνσεπτ που λέγεται γκέιμ και φλερτ με άγνωστες γυναίκες, ψάχτηκα και κατέληξα στο φόρουμ. 2 ήταν οι σοβαρές μονογαμικές σχέσεις, ενώ έχω κάνει σεξ με περίπου 10 γυναίκες. Οι 2 από το γκέιμ.
5) Θεωρώ τον εαυτό μου αρχάριο, ανοίγω σχετικά εύκολα δεν θα έλεγα ότι έχω τρομερό άγχος προσέγγισης, έχω κάνει ακριβώς 800 ανοίγματα μόνος μου (καταγεγραμμένα με εφαρμογή στο κινητό) και έχω wingarei άλλα τόσα να πω περίπου. Παίζω κυρίως street, και έχω κάνει 2 lays από τον δρόμο. Ασχολούμαι ενεργά, αλλά με διαστήματα από τον Μάιο του 2021. Το πρόβλημα θεωρώ είναι, ότι κάνω βαρετές συζητήσεις, με αποτέλεσμα τα σετ να κάνουν eject, και τα τηλέφωνα που κάνω close να flakaρουν.
6) Οι εντυπώσεις που έχω από το game, είναι ότι η εξέλιξη είναι μονόδρομος, το έχω δει σε μένα, δεν μπορούσα να πω ούτε γεια και τελικά τουλάχιστον κρατάω κάπως την συζήτηση. Το θέμα είναι να το πάω στο ερωτικό πιο πολύ. Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ για το instant date. Αυτό που θέλω μέσα από το game είναι να κάνω πολύ σεξ αρχικά, στην συνέχεια θα αναθεωρήσω ίσως κάποια πράγματα μέσα από το παιχνίδι.
7) Στο site μπαίνω περίπου 7 χρόνια, απλά αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά τον τελευταίο καιρό, αλλά αν θυμάμαι καλά το βρήκα τυχαία.