Στην Θεσσαλονίκη βρίσκομαι έναν μήνα ακριβώς καθώς τώρα άρχισα τις σπουδές και δεν είχα την δυνατότητα ακόμα να βρω ποια μέρη είναι τα καλυτερα για νέες γνωριμίες. Ωστόσο πρωτα θέλω να επεκτείνω τον κυκλο μου με όσον το δυνατόν περισσοτερα άτομα, ώστε να έχω επιλογές να βγαίνω έξω και να κάνω παιχνιδι και γενικότερα να “καθαρίσω” κοπέλες. Αλλά μέχρι στιγμής στην Θεσσαλονίκη καμια. Όσες προσεγγισα από το τμήμα στο οποίο βρίσκομαι είναι ήδη σε μακροπεριοδη σχέση (2 χρόνια +) και δεν θέλω να καταστρέψω κάτι τέτοιο. Όμως όσο και αν προσπαθω να γνωρίσω καινουρια άτομα στο τμήμα μου, οι προσπαθειες φαίνονται να μην έχουν απήχηση γιατί ενώ έχω πει γυρω στις πέντε φορές σε ομαδική που εχουμε, άτομα ανεξαρτήτως φυλου κλπ να βγουμε για καφε ή οτιδήποτε καμια φορα δεν έχουν απαντήσει, με αποτέλεσμα να μην έχω επιλογές για να βγω εξω να μου μάθουν την πολη. Αυτό με ρίχνει όσο να είναι ψυχολογικά και δεν βοηθάει στον απώτερο σκοπό μου αλλά όπως και να έχει συνεχίζω. Για αυτόν αναζητώ κάποιον που να βρίσκεται ήδη εδώ ώστε να μπορέσω να έχω σίγουρο wingman και ακόμα καλυτερα ένα άτομο που μετά να μπορώ να θεωρώ φίλο.