Χαιρετίζω και συγχαίρω τους διαχειριστές και τα μελή του Forum μας για την όλη αναβάθμιση και συγκρότηση τόσο της ιστοσελίδας όσο και της ομάδας. Θέλω να ξεκινήσω το Intro μου, με μια σύντομη ανάδρομη πίσω στα 16-17 μου χρόνια. Τότε, οπού κάποιος μου ψιθύρισε για την ύπαρξη των Pickup Arist στην Ελλάδα και με μεγάλο ενδιαφέρον έκανα join. Είδα τόσα κείμενα βασισμένα σε ένα θέμα “τόσο εύκολο” αν το κοιτάξεις με την απλή ματιά που οι περισσότεροι επιλέγουν να το δουν, άλλα σίγουρα και τόσο περίπλοκο άμα εστιάσεις καλύτερα. Για προσωπικούς λόγους - μεταβατικά στάδια, στο διάστημα των 7 χρόνων που μεσολάβησαν αν και γνωρίζοντας την αλήθεια, ούτε εγώ εστίασα. Έτσι, εδώ και λίγο καιρό, με μικρή εμπειρία (θεωρητικά, πρακτικά) στο εν λόγω κομμάτι και με στόχο την καθημερινή βελτίωση στο πιο επίκαιρο θέμα όλων των εποχών, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ πιάνοντας το από την αρχή.1) Είμαι ο Νικόλας και είμαι 22 ετών2) Μένω Αθηνά, κέντρο3) Γενικά ηγετικός, κυνηγάω την αυτοβελτίωση, σε οτιδήποτε καταπιάνομαι προσπαθώ να το κάνω masterpiece και δύσκολα παραιτούμαι4) Είμαι αρχάριος, όταν προσεγγίζω δεν μπορώ να πω ότι έχω πολύ άγχος άλλα σίγουρα δεν πιάνω τα επιθυμητά επίπεδα of confidence, κυρίως διότι λόγω κακών χειρισμών και απειρίας τα περισσότερα ανοίγματα μου δεν είχαν αίσιο τέλος. Πλέον είναι αρκετά σαφές για έμενα πως η εξέλιξη και η αναθεώρηση κάποιων πραγμάτων είναι μονόδρομος
5) Καλός σας ξαναβρήκα <3