Καλησπέρα ομάδα ,
Ονομάζομαι Νίκος , είμαι 29 χρόνων , μένω στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη , είμαι υπομονετικός , ανοιχτομυαλος, σοβαρός στη δουλειά τρελός στη ζωή , και δραστήριος .
ΜΕ το αντίθετο φύλο από τη δική μου οπτική γωνία υπάρχει μια άνεση , γενικά έχω κρεβάτια με γυναίκες που έχω στη ζωή μου, τώρα τελευταία αναπτύσσω και το κομμάτι να μιλάω και με άγνωστες κοπέλες με σκοπό το κρεβάτι , τα ποσοστά για το τελευταίο είναι μικρά θα έλεγα ένα 20 % το τελευταίο εξάμηνο . Γενικά οι σχέσεις στη ζωή μου ήταν μεγάλες οπότε έχω μέχρι τώρα 4 σχέσεις , προσεγγίσεις θα έλεγα αρκετές όμως .
ΜΕ το game ασχολούμαι το τελευταίο εξάμηνο . Έχω επίπεδο αρχάριου θα έλεγα ακόμα , κλεισίματα έχω καμία δεκαριά ,ανοίγματα τα διπλά .
ΟΙ εντυπώσεις είναι γαμάτες , γνωρίζεις καινούργιο κόσμο , διασκεδάζεις . Από το game θέλω να κερδίσω την χαμένη αυτοπεποίθηση μου , να τριφτω με το άλλο φύλλο , να κάνω κρεβάτια και που ξέρεις αργότερα κάτι σοβαρότερο και αυτό που θέλω να αλλάξω είναι η προσωπική μου ζωή και η εξέλιξη μου πάνω στο game .
Το site το βρήκα από ένα pdf που μου έστειλε ένας φίλος που ήταν ένα lay report και infield report από τον Νίτρο παρέα με τον Iceman και τον Mystery.