periergos1900 post=50327 userid=1058 wroteΕμενα παντως με στοιχειωνει εδω και ενα μηνα κατι που εχω κανει..και θα εξηγησω..κοπελα που εχω βγει ραντεβου μου ειπε οτι δεν ειναι τα χρηματα αλλα ειναι η κινηση που κανεις..εννοειται οτι σε επομενα ραντεβου θα πληρωσω και εγω
Στο είπε από μόνη της ή ήταν απάντηση σε κάτι που είπες? Γενικά αυτό είναι κάτι που δεν το αναφέρεις ποτέ σε πρώτο ραντεβού καθώς δεν υπάρχει λόγος. Εάν είναι γυναίκα που κοιτάει και σε κρίνει μόνο από το εάν πληρώσεις στο 1ο-2ο ραντεβού, τότε δεν την θες γενικότερα. Προσωπικά πάντα πληρώνα στο πρώτο ραντεβού και στην πλειονότητα των περιπτώσεων η γυναίκα επέμενε να πληρώσει στο δεύτερο (που συνήθως γίνοταν).
periergos1900 post=50327 userid=1058 wroteτης εξηγησα παντως οτι δεν θα ηθελα να κλειστουμε καπου να μην μου αρεσει να μην της αρεσω και να μην εχουμε τι να πουμε..οποτε για αυτο εκανα και αυτο που εκανα..παπαριες αυτη η πρωτη κινηση ηταν που χαλασε ολη την εικονα μου…φυσικα με αλλες δεν ειχα αντοιστοιχα παραπονα…με επαιξε τρελι μπαλα ,φουλ χειραγωγηση ισως και ασυναισθητα..
Τώρα αυτό γιατί? Βγήκε μαζί σου επειδή γουστάρει και εσύ το ίδιο (σε πρώτη φάση). Τώρα το ότι μπορεί να μην πάει σε 2ο ραντεβού γιατί για κάποιο λόγο δεν ταιριάζετε είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει λόγος να το πεις. Της δημιουργείς αρνητικά συναισθήματα που ναι μεν χρειάζονται, αλλά όχι αυτού του είδους. Είναι σα να της λες ‘’δεν θα κάνω invest σε σένα ούτε σε ενέργεια ούετ σε χρόνο’’.
periergos1900 post=50327 userid=1058 wrote2ο ραντεβου μιλαμε απο το τηλεφωνο μου λεει οτι εχει χωρισει εδω και εξι μηνες και μαλιστα ειχε μεινει δυο φορες εγγυος αλλα τα εχασε τα παιδια…η κοπελα ειναι full damaged και της λεω οτι αυτο το διαστιμα εσυ πρεπει να ηρεμησεις δεν θα ηταν καλη ιδεα να ερθεις απο το σπιτι οπως εχουμε κανονισει…οχι μου λεει…μην ξενερωνεις μια χαρα ειμαι..απλα σου ειπα τι συμβαινει.ενταξει λεω,ελα φιλικα να κατσουμε να δουμε καμια και να φαμε κατι, αλλα το sex ξεχνα το..ηρθε και οπως φυσικα καταλβαιναετε επαιξε τρελο sexακι…κοκετα η κοπελα και ειχαμε πολυ παθος…
Γενικά είναι δικιά της απόφαση να έρθει σπίτι σου. Εάν δεν εκφράσει αντιρρήσεις ή δισταγμό, εσύ δεν λες τίποτα. Αν δεν θέλει, δεν θα έρθει από μόνη της. Θα μπορούσε να σου είχε γυρίσει μπουμεραγκ.Αυτό θα μπορούσες να το κάνεις επίτηδες και να το υποστηρίζεις άπαξ και έχεις φτάσει σε επίπεδο όπου δεν κάνεις τα λάθη που αναγνωρίζεις και μόνος σου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δούλεψε γιατί κάποιες φορές απλά είναι να γίνει κάτι όσα λάθη κα να κάνεις.
periergos1900 post=50327 userid=1058 wroteΣτην αρχη ημουν απομακρος..μου ελεγε να βγουμε και δεν πηγαινα…δεν πηγαινα γιατι ενιωθα ανασφαλεια μηπως με κρινουν οι φιλες τις και την επιρεασουν.φοβος οτι δεν θα με συμαπθησουν..
Στα παπάρια σου και αν δεν σε συμπαθήσουν οι φίλες της. Είναι δικό σου limiting belief και πηγάζει κυρίως από το γεγονός ότι κάπου δεν αισθάνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου.Εάν δεν την θες για κάτι περισσότερο (που στο 2ο ραντεβού σίγουρα δεν ξέρεις), τότε το να μην βγεις με παρέα της σε βγάζει από τη διαδικασία να μπεις στο EFA (Early Frame Announcement) για LTR που σου βάζει.Όπως μπορείς να δεις και πιστεύω κατάλαβες από τη συγκεκριμένη, το να καταλήξεις στο lay δεν τόσο δύσκολο όσο φαίνεται στην αρχή. Το πιο δύσκολο κομμάτι του game (που αφορά τις γυναίκες) είναι το relationship management το οποίο προσωπικά ξεκινάει την ημερά που θα βγείτε 1η φορά έξω. Η διαχείριση που έκανες ήταν λάθος, αλλά δεν θα πρέπει να σε απασχολεί. Από τέτοια έχουμε κάνει όλοι και χειρότερα. Το βασικό είναι να καταλάβεις που το έχασες ώστε να μάθεις τι δεν πρέπει να επαναλάβεις την επόμενη φορά.
periergos1900 post=50327 userid=1058 wroteσπιτι δευτερη φορα παραγγελια φαγητο 15 ευρο..ασε δικα μου λεει..οχι πληρωνω εγω λεω…οχι μου λεει δεν πειραζει..της λεω μισα μισα αν επιμενεις…τελικα πληρωσα εγω…δεν ειχα προβλιμα…η γυναικα ομως με τεσταρε..
Όταν καλέσεις σπίτι σου μια γυναίκα και παραγγείλεις, πληρώνεις εσύ.Γενικά βλέπω ότι πολύ το ζαλίζεις με τα χρήματα και εκτός εάν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο
periergos1900 post=50327 userid=1058 wroteμε καλεσε επισης αλλες δυο φορες και δεν πηγα…και τοτε αρχισε να γινεται απομακρη…δεν βγαινεις μου λεει ..νοιωθω οτι απεχουμε σαν ανθρωποι…δεν βγαινεις να μην χαλασεις λεφτα…δεν μπορω εγω να ειμαι εξω με οραια διαθεση να εχω πιει τα ποτα και εσυ να εισαι σπιτι αραχτος και να ερχομαι…(ειχα καλομαθει ετσι εγω με κοπελα που ειμαστε ετσι ενα χρονο,fb, ερχοταν σπιτι μονο για sex και τιποτα αλλο)…
Εδώ επιβεβαιώνετε αυτό που σου έγραψα πιο πάνω (EFA (Early Frame Announcement)). Προσπαθεί να βάλει σε LTR frame. Συν ότι θέλει να σε δούνε οι φίλοι της για να της πούνε γνώμη (που δεν σε νοιάζει). Συν ότι πάντα υπάρχει μια φίλη η οποία θα της πει την κλασσική παπαριά: ‘’2 φορές του έχεις πει και δεν έρχεται άρα σε θέλει μόνο για σεξ’’Bλέπεις επίσης ότι σου λέει ‘’ δεν βγαινεις να μην χαλασεις λεφτα’’. Άρα πρέπει να έχεις αναφέρει το θέμα των χρημάτων αρκετές φορές.Με βάση του τι θέλει
periergos1900 post=50327 userid=1058 wroteτροχαιο ατυχημα ολα απο την αρχη μεχρι το τελος…στο δρομο γυρνωντας μου λεει ’ειχες μια τελευταια ευκαιρια να με εντυπωσιασεις αλλα δεν το εκανες…γιατι της λεω?δεν μου ελεγε με τιποτα..θα βρεθουμε αυριο λεω? μπα μου λεει θα κατσω σπιτι…κρυος ιδρωτας…της λεω επειδη δεν πληρωσα για σενα? και αυτο μου λεει..πρεπει να μαθεις savoir vivre..εννοειται στις αρχες πληρωνει ο αντρας να με κανεις να νοιωσω ξεχωριστη και τις υπολοιπες και εγω…εγω λεω δεν δινω βαση σε κατι τετοια και καμια μου σχεση δεν ειχε προβλιμα ,,μονο εσυ το τονιζεις.
Εδώ από που να το πιάσω. Όπως το είπες: τροχαίο ατύχημα. Αλλά θα σου κάνω μια ανάλυση για να καταλάβεις περισσότερα. Γενικά δεν υπάρχει attraction και έχεις βγάλει συμπεριφορά beta, οπότε και έτσι θα σου φερθεί (χειραγώγηση, τεστ, freeze out κτλ)
’ειχες μια τελευταια ευκαιρια να με εντυπωσιασεις αλλα δεν το εκανες… b[/b]
γιατι? (ok ρωτάς, είναι και ένας τρόπος να αποφύγεις ένα τέστ καθώς την οδηγείς να σου πει(?) αυτό που σκέφτεται, το έχω κάνει όταν προσπαθώ να δω που θέλει να καταλήξει μια γυναίκα)
δεν μου ελεγε με τιποτα..(freeze out)
θα βρεθουμε αυριο λεω? (μετά το freeze out αντιδράς με pull)
μπα θα κατσω σπιτι.b[/b]
επειδή δεν πλήρωσα για σένα? (της δίνεις εσύ ένα λόγο που μπορεί κάλλιστα να σου πει ναι, αν της έλεγες ΄΄επειδή δεν σου άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου’’ πάλι ναι θα σου έλεγε. Γενικά άσε να σου πει η ίδια τους λόγους, να θέσει το frame ώστε να ξέρεις τι reframe χρειάζεται)
Και αυτό. πρέπει να μάθεις savoir vivre (τεστ/προσπαθεί να σε βάλει να κάνεις qualify, δείχνει ξεκάθαρα ότι θεωρεί ότι το value της είναι σαφώς περισσότερο από το δικό σου)..εννοείται στις αρχές πληρώνει ο άντρας να με κάνεις να νοιώσω ξεχωριστή (γιατί είμαι θεάρα, ανεβάζει value) και τις υπόλοιπες και εγώ (frame setting)
δεν δίνω βάση σε κάτι τέτοια και καμία μου σχέση δεν είχε πρόβλημα, μόνο εσύ το τονίζεις.(δίνεις και παραδίνεις βάση, δεν έχει καμία σημασία τι κάνανε οι προηγούμενες που είχες)
periergos1900 post=50327 userid=1058 wroteποσο beta με εκανε και μου αλλαξε τις αποψεις…πολυ θα ηθελα να αποδειξω οτι με εχει κρινει λαθος αλλα ειχα τις ευκαιριες μου…με πεταξε σα στιμμενη λεμονοκουπα…
Συνηθως όταν μια γυναίκα σε κάνει να φερθείς beta, είναι γιατί πάτησε σε δικές σου ανασφάλειες και beliefs που είτε δεν ξέρεις είτε ξέρεις αλλά δεν έχεις διορθώσει ακόμα. Συμβαίνει σε πολλούς οπότε δεν είναι και προς θάνατο.
periergos1900 post=50327 userid=1058 wroteπολυ θα ηθελα να αποδειξω οτι με εχει κρινει λαθος αλλα ειχα τις ευκαιριες μου…με πεταξε σα στιμμενη λεμονοκουπα…
Πρωτίστως και μόνο στον εαυτό σου χρειάζεται να αποδείξεις κάτι. Το να αποδείξεις στην οποιαδήποτε γυναίκα το οτιδήποτε, είναι για να πάρεις την επιβεβαίωσή της (αρα external validation). Εγώ σου λέω ότι της αποδείκνυες με κάποιο τρόπο ότι σε έκρινε λάθος. Αυτό θα σε έκανε λιγότερο beta ή περισσότερο alpha? Σε καμία περίπτωση. Ίσως να σε έκανε να νιώσεις καλύτερα αλλά μέχρι εκεί. Αυτό που θα γινόταν ήταν ότι θα έμπαινες σε μια διαδικασία να κάνεις qualify τον εαυτό σου και να είσαι επιρρεπής σε περαιτέρω χειραγώγηση. Θα έδειχνες ότι πρακτικά εξαρτάσαι από την δικιά της επιβεβαίωση, με αποτέλεσμα σε επόμενη στιγμή που θα είχατε θέμα, θα σε έκανε γιο γιο (χειραγώγηση, freeze out κτλ)
periergos1900 post=50327 userid=1058 wroteΜηπως η κοπελα με τεσταρει να δει κατα ποσο θα επιμεινω η ο τυπος ειναι πιο πολυ beta και απο μενα?εχουμε να μιλησουμε απο την προηγουμενη παρασκευη..μεσα στην εβδομαδα εχο στειλει 3 μηνυματα και δεν εχει απαντησει…
Στέλνεις 3 μηνύματα που έμειναν αναπάντητα. Εσύ εάν γούσταρες μια γυναίκα και ήθελες να την ξαναδείς, θα άφηνες 3 μηνύματά της αναπάντητα? Έχεις ξεπεράσει το σημείο που σε τεστάρει. Φέρθηκες beta, δεν υπάρχει καθόλου attraction, έχεις χάσει κάθε έννοια value για τη συγκεκριμένη κ