WomenLover post=50344 userid=4366 wrote
Έχω τραβηχτεί με μια κοπέλα με δύο τρία ραντεβού παίρνοντας καλα σε κάθε ραντεβού . Φασωνομαστε κλπ αλλά ακόμα δεν έχουμε πάει στο κρεβάτι . Της το επικοινωνώ βέβαια ότι θέλω να τη πάω στο κρεβάτι
Να ξεκινήσουμε από τα βασικά.
Όταν βγαίνετε πας και την παίρνεις ή συναντιέστε κάπου ενδιάμεσα? Πληρώνεις πάντα? Πόσο προσπάθεια ρίχνει στη μεταξύ σας επικοινωνία?
Πέρα από το να της δηλώσεις ότι θέλεις να κάνετε σεξ, έχεις επιχειρήσει να το οδηγήσεις προς τα εκεί λίγο πιο πειστικά? Δηλαδή να leadaρεις με οποιοδήποτε τρόπο πέρα από το φάσωμα?
Από τη στιγμή που αρκείσαι στο φάσωμα, στην ουσία πέφτεις στο δικό της frame, το οποίο σε κάθε ραντεβού στο επιβάλλει. Μπορεί και αναλόγως τι απαντήσεις στις πρώτες ερωτήσεις, να ισχύουν διαφορετικά πράγματα από αυτά που πιστεύεις.
Δεν φτάνει να δηλώνεις ότι θέλεις να γαμήσεις μια γκόμενα, πρέπει να πράττεις και αναλόγως και να υποστηρίζεις με τη σειρά σου το frame που έχεις θέσει.
αλλά ακόμα νιώθω ότι αντιστέκεται ακόμα
. Γιατί πρέπει να θέλει και εκείνη όπως λέει ..και δεν έχει βρει λέει το απροσδιόριστο αυτό κάτι που να θέλει να πάει στο κρεβάτι μαζί μου.
Έχετε βγει 3 φορές, φασώνεστε κάθε φορά, αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχει attraction αλλά όχι το απαιτούμενο για να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου.
Με μια λέξη όλο το παραπάνω: τεστ. Δεν το περνάς γιατί απλά ‘’ Της το επικοινωνώ βέβαια ότι θέλω να τη πάω στο κρεβάτι’’. Αδερφέ με το μπλά μπλά μόνο δεν γάμησε κανείς.
Αυτό το ‘’απροσδιόριστο αυτό κάτι’’ είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ LEADAΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. Σημαίνει ότι με τη συμπεριφορά σου την οδηγείς να πρέπει να αναλάβει η ίδια την ευθύνη να πάτε στο κρεβάτι. Και ως γνωστό, καμία γυναίκα δεν θα αναλάβει την ευθύνη για κάτι τέτοιο (εκτός πολύ ελαχίστων εξαιρέσεων). Είναι δικιά σου ευθύνη να την οδηγήσεις στο κρεβάτι. Δεν γίνεται διαφορετικά.
Η λογική της είναι ότι είμαι στο τέλος μιας σχέσης τεσσάρων χρόνων, βλέπουμε ακόμα ο ένας τον άλλο και είναι δύσκολο να το ξεπεράσει ακόμα .
Αμα είχε θέμα με αυτό, ούτε μαζί σου θα έβγαινε, ούτε θα φασωνόταν. Έχω δει γυναίκες που ξέρανε ότι είμαι σε σχέση και παρόλα αυτά δεν είχανε κανένα πρόβλημα να πηδιούνται σαν τρελές μαζί μου το πολύ τη 2η φορά που βγαίναμε.
Αυτό που σου λέει περισσότερο σαν frame σχέσης μου κάνει από μεριάς της.
εγώ νιώθω από το τρόπο που μου μιλάει και από τη στάση της σώματος της ότι μάλλον δεν τα εννοεί αυτά , ψήνεται φουλ και απλά θέλει να με γνωρίσει καλύτερα .
Να αυτά διαβάζω και τρελαίνομαι. Τι θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα? Αυτά τα λένε οι γυναίκες στους άντρες. Μη τα λέμε και μεταξύ μας.
Όπως σου έγραψα και πιο πριν, μου φαίνεται ότι το έχεις αφήσει λίγο στην τύχη του να συμβεί ή να κάνει η γυναίκα την κίνηση.
Τι να κάνεις από εδώ και εμπρός.
Την επόμενη φορά που θα βγείτε, δεν φασώνεις. Επειδή θα σε ρωτήσει τι παίζει, απάντησες της απλά (όπως είχα πει παλιότερα, ατάκα που μου είχε πει ο iceman)
‘’ Ξέρεις είμαι αρσενικό και χρειάζομαι πολυ πάθος στη ζωή του. Και εσύ θέλεις το χρόνο σου. Δεν υπάρχει θέμα πάρε το χρόνο σου.’’
Θα το πιάσει στο εγγυώμαι.
Και μετά leadaρεις για να πάτε σε ξενοδοχείο, σπίτι σου, whatever.
Παρακάτω σου παραθέτω μια περίπτωση που έχω γράψει στο journal που καθυστέρησε να γίνει τα lay (φτάσαμε να βγούμε 5 φορές). Διάβασε το. Αυτό που θέλω να δεις και να καταλάβεις είναι τα τεστ που μου έκανε και τον τρόπο που τα πέρναγα. Με δυσκολεψε στο lay περισσότερο από ότι φαίνεται στο κείμενο και τις 2 πρώτες φορές έπιαξε φασωμα. Αλλά την 3η και 4η φορά που βγήκαμε ήταν απόγευμα και από ότι θυμάμαι όυτε καν τη φίλησα. Και αυτό συνειδητά καθώς φάσωμα χωρίς σεξ, δεν είχε κανένα νόημα
https://www.greekpua.com/forum/39-personal-journals/28057-1o-bootcamp-ekei-pou-ksekinisan-ola?start=13#37948