Καλησπέρα θα ήθελα την άποψη σας
Δοκίμασα την ίδια τεχνική σε πιο πολλές αντι για μία αλλά δεν ξέρω πως λειτούργησε.
Τις πλησίασα ( ήταν 3ης κοπέλες) γιατί τις γνώριζα λίγο δεν ξέραν για εμένα τίποτα προσωπικά (πχ αν είμαι σε σχέση η τίποτα) και τους πέταξα μία ιστορία γιατί μιλούσαν για το παρελθόν και για ποτό.
Τους είπα τώρα ότι τα είχα με μία πριν 2 χρόνια(περίπου όταν με γνώρισαν και αυτές ) και ότι την απάτησα επειδή είχα πιει κρασί με μία και τώρα ότι δεν πίνω. Το παρουσίασα ότι ήταν λάθος αυτό .
Με ρωτούσαν για να μάθουν περισσότερα
α) πχ ποσο καιρό τα είχαμε
εγώ είπα ότι δεν είμαι της σχέσης άνθρωπος και ότι απλά κοιτάζω να περνάω καλά δεν θέλω exclusive .Tα είχαμε στα κρυφά είπα απλά περνούσαμε καλά χωρίς την τυπική σχέση.
β) πως έγινε
της είπα ότι έιχα πιει
γ) με ρώτησαν αν το ήθελα
είπα οχι ήταν λάθος και μετά κάνω ναι το ήθελα γιατί είχα πιει αν δεν είχα πειει δν θα απατούσα την κοπέλα μου της είπα .Είπα ότι έκοψα το ποτό πλέον
δ) με ρώτησαν που μένει αυτή
η απάντηση που έδωσα είναι ότι μένει μακριά από αυτήν την περιοχή και ότι είναι επιλογή της αν θέλει να γυρίσει αυτή
Ήταν περίεργες θα έλεγα…..δεν ξέρω πως ενιώθαν…..
Δεν ξέρω πως αισθανόντουσαν , με την άλλη που είχα προχωρήσει κατευθείαν με την ίδια συζήτηση ήταν όλα οκ.
Αυτές ήταν 3ης και δεν ήταν τόσο εύκολο.
Η επόμενη αλλαγή θέματος που κάνανε ήταν να ρωτήσουν τι σκοπό έχω για το μέλλον μου με δουλειά κτλπ
Εκείνη η περίπτωση που ήταν μόνη της ,1η φορά με γνώρισε, είχε ανάψει κατευθείαν και μου έλεγε αν την βρίσκω ωραία και τέτοια και είπα ναι λέω πάμε κάπου να είμαστε μόνη με ακολούθησε και όλα οκ. Μπορεί να ήταν στην γυναίκα …δεν γνωρίζω..
ποια είναι η δική σας γνώμη πάνω σε αυτό ? με ρώτησαν κάτι σχετικό με το παρελθόν μου και απάντησα με αυτό.