-Είμαι 39 χρονών.
-Μένω στη Θεσσαλονίκη-Άνω Τούμπα και Χαλκιδική-1ο πόδι (μοιράζω τις μέρες).
-Είμαι 1,94 ύψος, σχετικά αδύνατος, ξυρισμένος.
-Σχέση είχα 1 στη ζωή μου, και καναδυό περιστασιακές. Δεν ασχολήθηκα στη ζωη μου με το να βελτιώσω το κομμάτι με τις γυναίκες και τώρα νιώθω τεράστια πίεση. Νιώθω τεράστιο άγχος και αδυναμία να προσεγγίσω έξω γυναίκα με ερωτικό σκοπό. Για να ρωτήσω πληροφορίες δεν έχω πρόβλημα. Δεν μιλάω καθόλου με άγνωστες γυναίκες χωρίς κάποιο λόγο.
-Γενικά δεν έχω καθόλου εμπειρία στο game οπότε το επίπεδό μου είναι στο 0 και στην όλη τη διαδικασία και στην ιδέα της εφαρμογής του game στην πράξη τρομάζω.
Διάβασα διάφορες δημοσιεύσεις από το site και σιγά σιγά ελπίζω να μπω στο κλίμα.
Έχω ξαναδιαβάσει πράγματα στο παρελθόν, είχα συμμετάσχει και σε ένα σεμινάριο επί πληρωμή αλλά δυστυχώς στην πράξη δεν μπόρεσα να τα εφαρμόσω. Μπόρεσα μόνο να ρωτήσω καναδυό φορές πληροφορίες για κάποιο μαγαζί κτλ δηλ. προσπάθησα να εφαρμώσω indirect τρόπο κατά τη διάρκεια του infield που κάναμε.
Δεν ξέρω καν αν το game γίνεται από άτομα στην ηλικία μου ή πολύ μικρότερα, δεδομένου ότι όλοι σχεδόν οι συνομίλικοι γνωστοί-φίλοι είναι με οικογένειες με παιδιά ή τουλάχιστον με σοβαρή σχέση. Και απ’ όσα έχω δει υποθέτω ότι γίνεται από μικρότερες ηλικίες από εμένα κάτι που με κάνει να αισθάνομαι άσχημα, ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος. Ελπίζω να υπάρχουν και άλλοι στην ηλικία μου, γιατί νιώθω μεγάλος ηλικιακά για εφαρμογή του game. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την ηλικία αναζητώ να βρω κοπέλα για σοβαρή σχέση και όχι κάτι άλλο, αλλά προφανώς για να το πετύχω αυτό πρέπει να βελτιωθώ στο κομμάτι με τις γυναίκες γενικά.
Με γνωστές γυναίκες ή μεσω παρέας μπορώ να ανοίξω και να διατηρήσω συζήτηση για διάφορα θέμα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το γυρίσω στο ερωτικό. Κατά συνέπεια μου φαίνεται πολύ δυσκολη η εφαρμογή του game και αυτών που έχω διαβάσει ως τώρα. Από όσο εχω δει ως τώρα, γυναίκες που να μου αρέσουν για σχέση στην ηλικία μου μπορώ να συναντήσω δύσκολα γιατί και στη βραδινή ζωη της Θεσσαλονίκης βλέπω πολύ μικρότερες ηλικιες (κυρίως φοιτήτριες) να κυκλοφορούν, πράγμα που είναι αποθαρυντικό με τη δική μου οπτική. Κατ’ επέκταση, νομίζω ότι οι περισσότερες πιθανότητες να βρω γυναίκα με φυσιολγική διαφορά ηλικίας από εμένα είναι στο street game ή σε κάποια δραστηριότητα, που όμως σε όσες έχω συμμετάσχει παρατηρώ να συμμετέχουν ή φοιτήτριες ή πολύ μεγάλες ηλικίες.
- Θεωρώ ότι στο site γίνεται πολύ σημαντική δουλειά και έχει πάρα μα πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή. Θέλω να ασχοληθώ με το game με απώτερο σκοπό να κάνω μια σοβαρή σχέση με μια γυναίκα που μου αρέσει. Θέλω να μπορώ να προσεγγίζω όποια γυναίκα μου αρέσει και να εφαρμώζω ότι μπορώ από τις δημοσιεύσεις.
-Βρήκα από το internet τυχαία ότι υπάρχει αυτό το site και είπα να το δοκιμάσω μιας και θεωρώ ότι οι λύσεις στην ηλικία μου έχουν εξαντληθεί.