Mr Τσαχπίνης post=50603 userid=3897 wroteΓια παραδειγμα παραγγελνω απο την σερβιτορα
Θα μου φερεις ενα φρεντο εσπρεσο? VS φερε μου ενα φρεντο εσπρεσο μετριο
Ατυχές το παράδειγμα. Η κοπέλα δουλεύει και είναι ορθοστασία κάποιες ώρες. Με το να παραγγείλεις καφέ σχεδόν προστάζοντας δεν σε κάνει κυρίαρχο. Σε κάνει αγενή.
Mr Τσαχπίνης post=50603 userid=3897 wroteΚανονίζω τοποθεσία
που θα βγουμε σημερα ? VS ξερω ενα γαματο φαστφουνταδικο στο κεντρο της πολης
άλλο
Ε) παμε για ταινια σημερα Α)πολυ δημοκρατικος εισαι Ε) εδω?? σε καποιο βαθμο αν ξερουμε οτι τησ αρεσουν οι ταινιες συνεχιζουμε κυριαρχο φρειμ? πχ ναι μωρακι μου ειμαι θα ερθω να σε παρω στισ 8 ..
Αυτό σαν τρόπος είναι μια χαρά. Και η απάντηση είναι ακόμα καλύτερα. Γενικά όμως έχε στο μυαλό σου ότι μπορείς να εισαι υποχωρητικός αλλά από θέση ισχύος. Παράδειγμα για να καταλάβεις:
Σήμερα έχω όρεξη για ταινία ή θέατρο. Τι από τα 2 προτιμάς?
Σήμερα προτιμάς να φάμε κινέζικο ή μεξικάνικο?
Ουσιαστικά δίνεις επιλογή αλλά σε κάτι που θα ήθελες εσύ να κάνεις.
Mr Τσαχπίνης post=50603 userid=3897 wroteΣεξ???
Ενω απλα φασώνεστε της λες ..Γδύσου και μεινε μονο με το σουτιεν
Α) Πολυ πιεστικοσ εισαι ? (πως το αντιμετωπιζουμε ?) ειναι απλα shit test και απλα το περνάμε με το να μενουμε στο φρειμ μας?
πχ και γλυκουλης είμαι καλα τα λές , γδυσου σε παρακαλω.. ( αν αντισταθει πάλι?) κλιμακωνουμε πιο επιθετικα η αποχωρουμε
ποια ειναι η λεπτη γραμμη ?
Αναφέρεσαι εδώ σε περίπτωση γυναίκας που έχετε ήδη κάνει σεξ? Οι γυναίκες και ειδικά αν δεν έχεις ξανακάνει σεξ δεν αντιδρούν σε verbal. Με το να της πεις τι να κάνει πρακτικά αυτοσαμποτάρεσαι καθώς κάνεις state break και είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιήσεις το λογικό μέρος του εγκεφάλου της, να σκεφτεί τι πάει να κάνει και να σηκώσει άμυνες.
Αυτό που προσωπικά έχω κάνει σε περιπτώσεις που έβλεπα αντίσταση ήταν το εξής: όποτε έβλεπα σε φάσωμα ότι η γυναίκα αντιστεκόταν, έκανα ένα βημα πίσω και χαλάρωνα το sexual. Δεν έκανα freeze out για κανένα λόγο. Συνέχιζα με χάδια και φιλιά μέχρι λίγο πριν το σημείο που είχε αντισταθεί πριν. Τέσταρα μετά από λιγο να δω εάν μπορώ να το προχωρήσω λίγο παραπέρα. Πάντα και χωρίς καμία εξαίρεση μετά από λίγη σχετικά ώρα το προχωρούσα παρακάτω. Εάν συναντούσα πάλι αντίσταση, έκανα ξανά το ίδιο. Στο τέλος οι όποιες αντιστάσεις πηγαίνανε περίπατο.
Εάν έχεις φτάσει σε φάσωμα, είσαι σε μέρος όπου μπορεί να γίνει το lay και συναντήσεις αντίσταση, συνήθως σημαίνει ότι κάτι δεν έχει πάει καλά πριν σε επίπεδο attraction και sexual escalation. Με την εμπειρία θα φτάσει κάποια στιγμή που θα συναντάς από ελάχιστη εώς μηδενική αντίσταση. Τo freeze out ενώ δουλεύει σε γενικές γραμμές, μπορεί να σου χαλάσει την όλη φάση ειδικά εάν δεν ξέρεις να διαχειριστείς το όποιο τέστ ενδεχομένως σου σκάσει μετά και ακόμα δεν το έχεις με το πως θέτεις frame. Εάν για παράδειγμα κάνεις freeze out και για όποιο λόγο η γυναίκα εκνευριστεί (ή έχει κάποια άλλη αρνητική αντίδραση), σου κάνει αυτή freeze out και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς, τότε μπορεί εύκολα να αρχίσεις να μπαίνεις σε qualify και να αρχίσεις να δικαιολογείσαι.
Γενικά κράτα σαν γενικό κανόνα αυτό που λέει ο David-X (και που έχω εφαρμόσει σε πάρα πολλές περιπτώσεις και είναι SOS)
CHANGE HER MOOD NOT HER MIND
Mr Τσαχπίνης post=50603 userid=3897 wroteγενικότερα δν αναφέρομαι σε μια απλή κυρίαρχη προσέγγιση αλλά αν χρειαστεί ακόμα πιο επιθετική προσέγγιση
Όταν θα πέφτουν θα σιτ τεστ βροχή αλλά η γλωσσα του σώματος και η διαδικασία λένε άλλα .
Άλλο είναι να έχεις masculine frame και να περνάς τα τεστ και άλλο επιθετική προσέγγιση και να πιέζεις (γιατί από τα γραφόμενά σου αυτό αντιλαμβάνομαι). Πρέπει λίγο να διευκρινίσεις τι σημαίνει επιθετική προσέγγιση. Επίσης θα χρειαστεί διευκρίνηση ποια είναι η διαδικασία που αναφέρεσαι και τι λέει για να καταλάβω για τι μιλάμε.
Γενικά πάντως μην κολλάς τόσο στο επιθετικό/κυρίαρχο frame. Μπορεί να έχεις το πιο χαλαρό frame στο σύμπαν και όταν χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Μπορεί να παραδίδεις frame μόνο και μόνο για να εισάγεις ένα πιο ισχυρό frame.
Όταν τα τέστ πέφτουν βροχή είναι καλό. Συνήθως θα φας κάποια στην αρχή τα οποία στην πορεία θα γίνουν πιο λίγα αλλά πιο ζόρικα. Εάν αντιλαμβάνεσαι ότι η γλώσσα του σώματος λέει ναι αλλά το λεκτικό σου λέει όχι, αυτό που συμβαίνει είναι ότι το λογικό με το συναισθηματικό μέρος του εγκεφάλου της γυναίκας παίζουν μπουνιές. Από τη στιγμή όμως που η γυναίκα συνεχίζει να σου μιλάει, ανταποκρίνεται στο όποιο παιχνίδι κάνεις και δεν φεύγει, σημαίνει ότι είναι θετική. Άρα με τους κατάλληλους χειρισμούς θα έχεις αποτέλεσμα. Ο πλέον κατάλληλος χειρισμός είναι να κάνεις leading, είτε αυτό σημαίνει instant date, είτε isolation, είτε οτιδήποτε άλλο και πάντα αναλόγως το calibration που χρειάζεται η καθεμία. Μην ξεχνάς ότι ακόμα και να είσαι με μια γυναίκα σε 1ο-2ο-Χ ραντεβού, έχετε φιληθεί, και το πράγμα φαίνεται ξεκάθαρα που πηγαίνει, είναι δικιά σου ευθύνη να την πάρεις να πάτε σπίτι σου ή όπου αλλού. Θα συμβεί να σου πει γυναίκα να πάτε σπίτι της, αλλά αυτό θα είναι η εξαίρεση.