Καλησπέρα και καλή χρονιά,
Είμαι ο Βαγγέλης και είμαι 26 ετών.
Μένω στη δυτικά προάστια της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Περιστέρι.
Ο λόγος που γράφτηκα στο forum είναι για να αντιμετωπίσω το φόβο προσέγγισης μου. Είμαι fun σαν άνθρωπος και μεταφέρω μία ενέργεια στους γύρω μου σε φιλικό επίπεδο, αλλά δυσκολεύομαι πολύ να το μεταφράσω σε ερωτικό, αισθάνομαι την αμηχανία.
Ακόμα και σε περίπτωση που γίνει το άνοιγμα λόγω συνθηκών, πχ. κοινή παρέα, δυσκολεύομαι πολύ να κάνω lead την κοπέλα υπό το φόβο του να μη ψήνεται και να αισθανθώ την απόρριψη.
Έχω μια μικρή εμπειρία με τις γυναίκες, αλλά σίγουρα όχι με γυναίκες που θα ήθελα και όχι τόσο ποιοτική εμπειρία όσο θα ήθελα. Τείνω να συμβιβάζομαι με την διαθέσιμη κοπέλα, αν υπάρχει κάποια διαθέσιμη εκείνη την περίοδο, παρά να κυνηγάω την επαφή με κάποια που μου αρέσει. Δεν είναι παντώς ότι έχω κάποιον ουάου αριθμό σεξουαλικών συντρόφων και ακόμα περισσότερο σχέσεων.
Δεν είμαι ενεργός γενικότερα στην κοινότητα του game, είχα δει κάποια βίντεο από RSD πριν 7-8 χρόνια και ως εκεί.
Ως άτομο, είμαι high energy και fun, είμαι φοβικός και διστακτικός πολλές φορές και είμαι και ετοιμόλογος. Θεωρώ πως αν δεν με παραλύσει ο φόβος μου, είμαι decent στο talking stage και στην καυλάντα και ειδικά σε σύγκριση με όλα τα άλλα.
Down the line, θέλω να μπορώ να ανοίγω κοπέλες έξω, έστω για αρχή και αυτές που μου δίνουν IOIs (Τώρα δεν ανοίγω ούτε αυτές) και μετά θα δούμε πως θα εξελίξω περαιτέρω το skillset μου.
Logistic-wise δεν είμαι εκεί που θα ήθελα ακόμα, έχω δικό μου όχημα, αλλά όχι χώρο.
Το site το βρήκα ψάχνοντας ονλάιν, δεν ξέρω κάποιο μέλος.