Καλημερίζω την κοινότητα!
Είμαι ο Herc, είμαι 25 χρονών και μένω στην Πετρούπολη.
Με το pua άρχισα να ασχολούμαι πρόσφατα, παρότι έχω 3-4 που ασχολούμαι με την αυτοβελτίωση. Αρχικά, είχα πάει σε μια εταιρεία του χώρου για να μου πουν αν λόγω ύψους έχω πιθανότητες ή όχι (είμαι 1.55) και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι να βγάλουν λεφτά ήθελαν, εγώ στα 20 βέβαια beta mindset που να τρέχω να δίνω λεφτά χαχα. Έπειτα, βρήκα άλλη κοινότητα, πήγα είδα κάποια σεμινάρια, μου άρεσε η φιλοσοφία, έκατσα κάποια χρόνια, βέβαια δεν ήταν φαν του cold αλλά του social game, οπότε και εγώ για πολύ καιρό έκραζα το cold μέχρι που βρήκα έναν πολύ coach (που είναι και εδώ μέσα, και μου πρότεινε να διαβάσω και όλο το forum, πράγμα και το οποίο θα κάνω σιγά σιγά).
Εγώ γενικά, είμαι αυτό που λέμε armchair pua, δηλαδή σε απλά ελληνικά “μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα”. Θεωρία, μελέτη αλλά πράξη μηδέν. Lays δεν έχω, έχω 3 kiss closes και ένα blowjob (παίχτηκε πριν lmr και έληξε έτσι). Ο στόχος μου στο game, είναι να καταφέρω να έχω μια υγιή σεξουαλική ζωή, να δώσω στον εαυτό μου αυτή την βιολογική ανάγκη και να μπορέσω να ασχοληθώ παράλληλα και με άλλες πτυχές της ζωής, όπως είναι το wealth ή άλλες κοινωνικές δραστηριότητες. Τον τελευταίο 1.5 χρόνο, έχω δημιουργήσει ένα κοινωνικό project, το οποίο επικεντρώνεται κυρίως στο social game, αλλά το οποίο πλέον θέλω να εξελίξω με το να μπορώ να κάνω cold μέσω αυτού (όταν αποκτήσω inner και outer game βέβαια).
Το game λειτουργεί και το έχω δει με τα μάτια μου, απλά μέχρι στιγμής λειτουργεί για άλλους και όχι για μένα. Αυτός είναι και ένας λόγος που το περασμένο καλοκαίρι, απελπίστηκα τρομερά και έγινα incel, τα παράτησα όλα και λέω πρέπει να γίνουν τρομερές αλλαγές στην εμφάνιση πρώτα. Μετά βέβαια το ξαναγύρισα το πράγμα, αφού sexworkers που πήγαινα μαζί τους, άφησαν υπονοούμενα ότι η εμφάνιση μου είναι οκ για να μπορώ να έχω attraction και να προχωρήσω σε lay. Ενίοτε έχω τις μαύρες μου και απογοητεύομαι, αλλά προσπαθώ να κρατάω τον εαυτό μου σε θετικά πλαίσια (εδώ με έχει βοηθήσει πολύ η ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία που κάνω και η μελέτη της φιλοσοφίας, κυρίως του Στωικισμού). Πλέον φαντάζομαι ότι τα αποτελέσματα που δεν έρχονται, έχουν να κάνουν περισσότερο με το inner και outer μου παρά με την εμφάνιση μου, αν και το δικό μου ύψος και τα κιλά μου (1.55 όπως είπα, 45 κιλά) δύσκολα τα συναντάς σε άντρα στην Ελλάδα, έχω και κάποιες άλλες εμφανισιακές ατέλειες όπως σπυράκια, στραβά δόντια, οπότε ίσως όλα αυτά να μου μειώνουν κάποιες πιθανότητες, ίσως και όχι. Φυσικά ό,τι από αυτά χωράει βελτίωση θα τα φτιάξω, αλλά χρειάζεται υπομονή και χρόνος.
Μέχρι τότε, εύχομαι να καταφέρω να αλλάξω και υποσυνείδητα το mindset μου και να μπορέσω να ξεκινήσω να έχω κάποια lays. Εύχομαι να βρω κι άλλους players με παρόμοια θέματα για να μπορέσουμε αμφότεροι να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε σε όλο αυτό το ταξίδι.
Αυτά τα ολίγα, καλή συνέχεια!