Καλησπέρα στους απανταχού pua’s. Είμαι 25 ετών, μένω στην Πετρούπολη και είμαι σχετικά αρχάριος με το pua, παρότι ασχολούμαι με αυτοβελτίωση εδώ και 3-4 χρόνια. Ήμουν πιο πολύ της φιλοσοφίας “social game” μέχρι τώρα, και κάποιες θετικές επιρροές που βρίσκονται εδώ μέσα, με έκαναν να στραφώ και στο pickup. Lays δεν έχω καθόλου.
Γενικά έχω 2-3 kiss closes και 1 blowjob (λόγω lmr έγινε συμβιβασμός με αυτό). Είμαι αυτό που λέμε armchair pua. Μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα. Θεωρία μόνο και πράξη μηδέν.
Αυτό κυρίως λόγω limiting beliefs λόγω εμφάνισης (1.55 ύψος, 45 κιλά, σπυράκια, στραβά δόντια κλπ). Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που ξεκίνησα να μπαίνω σε κοινότητες του χώρου, για να μου πουν οι ειδικοί τέλος πάντων αν με την εμφάνιση που έχω μπορώ να έχω κάποια αποτελέσματα.
Στόχος μου είναι, να μπορέσω να έχω κάποια αποτελέσματα για να μπορέσω να καλύψω την βιολογική μου ανάγκη και να έχω μια υγιή σεξουαλική ζωή. Και έπειτα ένα πολύ καλό LTR.
Τον τελευταίο 1.5 χρόνο, έχω δημιουργήσει ένα κοινωνικό πρότζεκτ στο οποίο οργανώνω συναντήσεις διαφόρων ειδών μαζί με άλλους players. Κοπέλες έρχονται κλπ, απλά δεν τσουλάει το ερωτικό. Η τοπ φιλοσοφία μου, εξακολουθεί να είναι το social game αλλά πλέον,
έχω σκοπό να εξελίξω την κατάσταση αυτή και να μπορώ μέσω του social game να κάνω και cold, καθώς είναι συναρπαστική εμπειρία το όλο θέμα του pickup, απλά πρέπει να ξέρεις και να κατανοείς τι κάνεις και γιατί το κάνεις.
Έχω περάσει και από incel φάση το περασμένο καλοκαίρι, επανήλθα και ενίοτε στις μαύρες μου ψιλοπέφτω αλλά προσπαθώ να κρατώ ένα θετικό προφίλ (με έχει βοηθήσει πολύ η ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία που κάνω και η μελέτη της φιλοσοφίας, κυρίως του Στωικισμού σε αυτό).
Θα ήθελα να βρω κι άλλους players με παρόμοιες ανησυχίες για να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες και να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε αμφότεροι.
Αυτά τα ολίγα. Καλή συνέχεια! ✌️