1. Τι ηλικία έχεις;Είμαι 24 αλλά μοιάζω πολύ νεώτερος 2. Που μένεις; (Πόλη & περιοχή)Μένω Αθήνα αλλά συχνά ταξιδεύω Θεσσαλονίκη 3. Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα. Είμαι φοιτητής, ασχολούμαι με πολλά πράγματα, είμαι αρκετά δημιουργικός, σχεδιάζω το παραμικρό πράγμα που θα κάνω στο μέλλον και δυστυχώς έχω πολύ άγχος σαν άνθρωπος 4. Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο.
Δυστυχώς αυτό το κομμάτι δεν πάει καλά, αν και είμαι πολύ ανοικτός άνθρωπος και δεν φοβάμαι τα ρίσκα, έχω μία βλακεία στο κεφάλι που προσπαθώ να αποβάλλω εδώ και καιρό. Φοβάμαι μήπως ενοχλώ άτομα μόνο που του μιλάω, ξέρω είναι χαζό και τα περισσότερα είναι μέσα στο κεφάλι μου δυστυχώς με πιάνουν ανασφάλειες. Εξαιτίας αυτού είχα δύο πολύ άσχημες απορρίψεις και θα ήθελα να βελτιώσω τον εαυτό μου. 5. Γράψε μας για το game σου..Δεν εχω εμπειρία με το game, συνήθως αποφεύγω να κάνω κίνηση σε κοπέλες που δεν τίς ξέρω καιρό. 6. Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις.
Αναζητάω ποίο πολύ απαντήσεις για να λύσω τις ανασφάλειες μου. Έχετε ένα ωραίο site με πολλά άρθρα που πιστεύω θα μπορούν να με βοηθήσουν πολύ. 7. Site.Google