Καλησπέρα σε όλους τους players. Είμαι από Αθήνα, 23 χρονών και δεν έχω την παραμικρή εμπειρία με τις γυναίκες στο κομμάτι του σεξ. Έχω φασώσει μόνο 7 διαφορετικές κοπέλες που δεν κατέληξε σε σεξ, ούτε καν σε προκαταρκτικά! Καμία κοινή παρέα δε με βοήθησε, καμιά θεά τύχη δε μου γνώρισε κάποια κοπέλα. Ενώ είμαι πάνω από το average επίπεδο εμφανισιακά, προσέχω στυλ, grooming, κούρεμα, σώμα, δεν έχει τύχει ούτε μισή φορά στη ζωή μου να γνωρίσω κάποια κοπέλα από το πουθενά και να κάνω σχέση ώστε να κάνω σεξ. Είμαι τελειόφοιτος πολυτεχνείου και πάρα πολλοί καμμένοι φοιτητές (όπως είναι γνωστό) διά μαγείας βρίσκουν μία κοπέλα ενώ είναι αγυμναστοι αντικοινωνικοί με 0 ίχνος game. Έχω διαβάσει πολλά βιβλία πάνω σε ψυχολογία/κοινωνιολογία/αυτοβελτίωση/ψυχιατρική κλπ. Έχω άπειρες γνώσεις πάνω σε αυτά τα θέματα και έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με τη θεωρία του game. Αντιθέτως οι κολλητοί μου παίζουν φρουτακια και καπνίζουν αλλά έχουν κοπέλες από το πουθενά. Εν πάσει περιπτώσει θα μπορούσα να κάνω σεξ με αρκετές κοπέλες αλλά δεν μπορώ να ρίξω τα στάνταρ μου εμφανισιακά ούτε κατά διάνοια καθώς δεν υστερω πουθενά (ολες οι κοπελες αυτες που με γουσταραν ηταν κατω του 5 εμφανισιακα). Έχω κάνει κάποια cold approaches αλλά μόνο σε night game. Σε street game μόνο ένα σετ έχω ανοίξει στη ζωή μου αλλά με άφησε στο διαβάστηκε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ότι υπήρχε ο όρος street game. Αναλυτικά λοιπόν θα αναφέρω πως φασωσα αυτές τις 7 κοπέλες:
1η: παρτυ κολλητού
2η: σε date έπειτα από ομαδική κοινών φίλων στο Facebook
3η: κοινη παρεα σε φοιτητικό πάρτι σε πανεπιστήμιο
4η: κοινή παρέα σε καρναβάλι
5η: κοινή παρέα σε μπαράκι
6η: κοινή παρέα σε κλαμπ
7η: cold approach σε κλαμπ
Έχω αρχίσει να βγαίνω δρόμο εδώ και 2 εβδομάδες αλλά έχω άγχος προσέγγισης και δεν έχω ανοίξει ούτε ένα σετ καθώς δε ξέρω τον τρόπο που πρέπει να ανοίξω το σετ. Είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι από εσάς που βλέπετε αυτό το μήνυμα μπορεί να γελάσετε. Ωστόσο έχω να πω ότι έχω βάλει στόχο ζωής τουλάχιστον για 10+ χρόνια να εξελιχθώ σε αυτόν τον τομέα ώστε να ζήσω όλα όσα στερήθηκα αυτά τα χρόνια. Έχω τεράστιο κίνητρο να αφοσιωθώ σε αυτό τον τομέα και να γίνω πολύ καλός γιατί είναι προσωπικό στοίχημα. Μπράβο για το community που έχετε φτιάξει και τις γνώσεις που μας χαρίζετε. Καλό βράδυ!