Καλημέρα παιδιά,
Απορώ που όταν είχα πρώτο ακούσει τη λέξεις pua, πριν κάμποσα χρόνια δεν είχα βρει αυτό το site. Τσπ, κάλιο αργά παρά ποτέ. Λοιπόν, είμαι 37 χρόνων παντρεμένος με μια πάρα πολλά χρόνια μικρότερη μου, και έχουμε ανοιχτή σχέση. Πάντα μου άρεσε να τη πέφτω σε κοπέλες στο δρόμο, ήμουν αρκετά αδέξιος και χωρίς επιτυχία, με τα χρόνια σιγά-σιγά, γιατί είμαι και πολυάσκολος, έφτασα σε αυτή την ηλικία και κάτι κατάφερα. την έχω πέσει σε αρκετές γυναίκες ώστε να έχω μία σχετική εμπειρία στο πώς να πάρω το τηλέφωνό τους τουλάχιστον. Η αλήθεια πλέον ότι δεν γουστάρω να βγαίνω τα βράδια έξω με φίλους γιατί είμαστε παρέα και δυσκολεύονται να φτάσουν το επίπεδό μου στην επικοινωνία με τις κοπέλες και αναγκαστικά βγαίνω μόνος μου(έχω περισσότερες επιτυχίες έτσι). Το οποίο έχει καταντήσει λίγο βαρετό τα τελευταία χρόνια κ έτσι ψάχτηκα και βρήκα αυτή την κοινότητα με την ελπίδα να βγούμε αντροπαρέα στην Αθήνα με παρόμοια εμπειρία, για να ανταλλάξουμε απόψεις, τεχνικές, γνώσης κτλ. Όσο αφορά τη προσέγγιση των γυναικών