Καλησπέρα στην ομαδάρα. Μπράβο για την δουλειά που έχετε κάνει και έχετε δημιουργήσει αυτό το καταπληκτικό community! Συγχαρητήρια για το καταπληκτικό υλικό που έχετε δώσει σε όλους μας αλλά και το άμεσο feedback που παρέχετε. Θα πω στην αρχή 2 λόγια για εμένα, όπως έχω δει κάνουν και άλλα νέα μέλη στο φόρουμ. Ζω μόνιμα Αθήνα, είμαι 20 χρονών, μπαίνω 3ο έτος στη νομική Αθηνών, είμαι 1.88, 86kg με ποσοστό λίπους 13% (είμαι αρκετά γυμνασμένος, καθώς ασχολούμαι χρόνια με τη γυμναστική) και έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με όλο το θέμα του cold approach, έχω μπει σε μονοπάτια ψυχολογίας, ψυχιατρικής, κοινωνιολογίας και εδώ και 13 μήνες κατάφερα να καταπολεμήσω το άγχος προσέγγισης και να αρχίσω μαζικά προσεγγίσεις. Παίζω δρόμο, σε όλες τις περιοχές της Αθήνας αλλά και σε νυχτερινά μαγαζιά. Ξεκίνησα πέρσι τον Ιούνιο χωρίς να έχω την παραμικρή εμπειρία με γυναίκες. Δεν είχα φιλήσει ποτέ γυναίκα, ήμουν παρθένος, δίχως την παραμικρή επαφή με γυναίκα. Αυτή τη στιγμή που γράφω έχω κάνει σεξ με 16 γυναίκες. Είμαι κοντά στις 4000 προσεγγίσεις από πέρσι τον Ιούνιο και εχω βγει 16 ραντεβού και με αυτές που βγήκα ραντεβού έκανα με όλες σεξ. Το έχω συζητήσει και με άλλους συνομιληκους παίκτες που έχω γνωρίσει όλο αυτό το διάστημα και στη δική μου πραγματικότητα αλλά και σε αυτούς καλώς ή κακώς εμφανίζεται μία δυαδική φύση, όπως θα την ονόμαζε κανείς. Θα εξηγήσω τι εννοώ παρακάτω. Προσωπικά λοιπόν μιλώντας πάντα, θα γίνω πιο συγκεκριμένος: Όσο έπαιζα τυφλά, δηλαδή μίλαγα σε όποια μου άρεσε, το σκορ μου ήταν 3 lays. Συνειδητοποίησα ότι αν εξαρχής δεν άρεσα στην άλλη, ό,τι μα ό,τι και να έλεγα δε γύρναγε το παιχνίδι με την καμία. Αποφάσισα λοιπόν να κινηθώ πιο έξυπνα καθώς όλη αυτή η διαδικασία με είχε διαλύσει μέσα μου. Έβγαινα στον δρόμο και παρατηρούσα ποιες γυναίκες με κοιτάνε ή έστω αν ήταν κάπως του στυλ μου (δεν εννοώ αν θα ήθελα να έκανα κάτι απλά μαζί τους, εννοώ αν μου άρεσαν και σαν ενέργεια / vibe / αύρα / διάθεση). Άρχισα λοιπόν να παίζω έτσι. Στις επόμενες λοιπόν προσεγγίσεις έκανα 13 lays σε max 100 προσεγγίσεις. Εδώ θέλω να σημειώσω κάτι σημαντικό: Προσέγγιζα εξαρχής γυναίκες που ήταν άνω του 6,5-7/10 εμφανισιακά. Δεν έριξα ποτέ τα στάνταρ μου για να πω πάω να αποκτήσω εμπειρίες. Παίζω επίσης σε ηλικίες 18 έως 22-23 το πολύ, δηλαδή φοιτήτριες. Επειδή έχω ακούσει πολλών ειδών γνώμες, έχω καταλάβει ότι το παιχνίδι παλιότερα ήταν διαφορετικό χωρίς όμως να έχω καταλάβει ακριβώς τις διαφορές με το τώρα. Από τη δική μου εμπειρία αυτό που βλέπω είναι ότι το παιχνίδι έχει πάει σε μεγάλο βαθμό στην 1η εντύπωση, στο τι βγάζεις εξαρχής, στο τι εικόνα βγάζεις στην άλλη από τα πρώτα δευτερόλεπτα που σε βλέπει. Το cold approach πάντα ήταν η πιο δύσκολη πίστα, από άλλους μεγαλύτερους παίκτες όμως που βρίσκονται σε ηλικία 35+ που το έχω συζητήσει μαζί τους σε βάθος, παίρνω μία εικόνα ότι ο άντρας που είχε αρχίδια και προσέγγιζε, δεν έπαιρνε μηδέν στο πηλίκο ως αποτέλεσμα. Είχε κάποια θετικά αποτελέσματα, μικρά μεν, υπαρκτα δε. Διακρίνω δηλαδή ότι οι νέες κοπέλες θεωρούν ως bare minimum κάτι το οποίο οι νέες κοπέλες το 2010 και το 2012 θα το έβλεπαν έτσι, αντιθέτως θα έλεγαν «ουαου τέλειο είμαι τυχερή που το βρήκα». Με λίγα λόγια όποιος έκανε cold approach πριν μία 15ετια, μη σας πω και μία 10ετια πριν, έτρωγε ψωμί, είχε δηλαδή συγκριτικό πλεονέκτημα στα μάτια της γυναίκας σε σχέση με έναν άλλον που δεν προσέγγιζε. Να το περιγράψω και μαθηματικά, παίρνω την εντύπωση ότι πριν 10 χρόνια για να πάρεις ως αποτέλεσμα το y θα έπρεπε να δώσεις ως άντρας το x. Εν έτη 2026 θα πρέπει ως άντρας να δώσεις το 2x για να πάρεις ως αποτέλεσμα το ½y μη σας πω και το ⅓y. (Ήμουν θεωρητική κατεύθυνση οπότε το μαθηματικό παράδειγμα ίσως το έχω περιγράψει όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά ίσως καταλαβαίνετε τι θέλω να πω😅). Για να επιστρέψω λοιπόν σε αυτό που έλεγα, εγώ αυτό που αντικρίζω είναι ότι υπάρχουν κοπέλες που με θέλουν άνευ όρων (όμορφες γυναίκες με κοινά ενδιαφέροντα που περνάμε τέλεια στα dates, κοινές αντιλήψεις και βλέψεις για τη ζωή) δίχως την παρουσία shit tests ή comfort tests. Λέγοντας άνευ όρων εννοώ ότι στην προσέγγιση λαμβάνω το vibe «Άντε ρε μεγάλε αφού με γουστάρεις και σε γουστάρω, μην το παιδεύεις το πράγμα, έλα να ανταλλάξουμε στοιχεία επικοινωνίας να κανονίσουμε να βγούμε σαν άνθρωποι». Από την άλλη πλευρά προσεγγίζω γυναίκες και αν δεν υπάρχει η σπίθα εξαρχής παίρνω το vibe «Έλα άσε τα πολλά πολλά, δε με πηδάς ότι και να πεις, μας τα παν κι άλλοι αυτά, πες ό,τι έχεις να πεις να σε απορρίψω ευγενικά και να πάμε και οι δυο μας στην ευχή του Θεού». Να αναφέρω κιόλας ότι κάνω number close και insta close ή Facebook close. Έχω διαγράψει εδώ και έναν χρόνο τα πάντα από social, ούτε καν Viber δεν έχω διότι με επηρρεαζαν αρνητικά. Περιγράφω λοιπόν τι αντικρίζω σε 35αρηδες και 40αρηδες και γελάνε όταν τους το λέω. Μου περιγράφουν μία άλλη εικόνα από παλιά, ότι υπάρχει και το ντεμί σε μία γυναίκα, δεν είναι όλα 0 ή 1. Όσο κι αν θέλω να το πιστέψω αυτό δεν το έχω συναντήσει όσο καιρό παίζω. Και από πέρσι που ξεκίνησα αρχές Ιουνίου του 2025 μέχρι και σήμερα, δεν έχει υπάρξει μέρα που να έχω πέσει κάτω από 10 προσεγγίσεις. Θέλω να πω ότι το volume είναι τεράστιο και δε μπορώ να πω «α να δεν έχω μιλήσει σε πολλές και γιαυτό δεν έχω αξιόλογο δείγμα». Αυτό που υποψιάζομαι θέλω να πω είναι ότι στις μικρές ηλικίες, δηλαδή γυναίκες που είναι φοιτήτριες, δίνουν βάση στην εξωτερική εμφάνιση του άντρα με αυξημένο συντελεστή βαρύτητας σε σχέση ίσως με μία άλλη ηλικιακή ομάδα γυναικών, όπως 25-30 ή 30-35. Αυτό που πιστευω είναι ότι το target group που παίζω 18-23 αποτελείται από γυναίκες γεννημένες την περίοδο 2003—2008, δηλαδή μία γενιά που έχει φάει τα πρότυπα από τα σοσιαλ στη μάπα, τα ψηφιακά ερεθίσματα είναι έντονα και ίσως στη δική τους πραγματικότητα υπάρχουν φίλτρα αξιολόγησης πιο αυστηρά. Βέβαια τονίζω ότι τα συμπεράσματα που βγάζω προκύπτουν από αυτά που έχω ακούσει να λενε μεγαλύτεροι παίκτες για το πως ήταν το καμάκι το 2010 και το 2015. Εγώ μπήκα στο πεδίο της μάχης Ιούνιο 2025, πριν είχα μεσάνυχτα. Τέλος για να μην παρεξηγηθώ όταν λέω εξωτερική εμφάνιση, δεν εννοώ μόνο συμμετρικά χαρακτηριστικά προσώπου, ύψος, σώμα, ρούχα και grooming. Όλα αυτά αποτελούν το ένα κομμάτι. Το άλλο κομμάτι είναι το τι εκπέμπει κάποιος, που είναι σύνολο από πεποιθήσεις για τον κόσμο, τη θέση που βάζεις τον εαυτό σου, την αυτοπεποίθηση, τον αέρα, την ενέργεια, τη σιγουριά και τη μαγκιά για να το πω πιο λαϊκά. Το λέω για να μη νομίζει κάποιος ότι γράφοντας αυτό το μήνυμα, είμαι κάποιος που είναι υπέρμαχος του Looks maxing. Καλό δε λέω, το κάνω κι εγώ, προσπαθώ κι εγώ για το καλύτερο και να έχω ενα γυμνασμενο σώμα και ένα προσεγμένο στυλ, παρόλο αυτά ο εσωτερικός πυρήνας και τα στοιχεία του ασυνείδητου κόσμου είναι αυτά που έχουν καθοριστική σημασία τις περισσότερες φορές. Δε θα επεκταθώ άλλο γιατί ήδη έχω μπλέξει αρκετά θέματα γύρω από το βασικό ζήτημα. Γράφω αυτό το μήνυμα γιατί πραγματικά δεν έχω καταλάβει αν όντως οι εποχές έχουν αλλάξει τόσο πολύ σε σχέση με 7, 10, 15 χρόνια πριν ή αν εγώ και όλοι όσοι ταυτίζονται με τη δική μου οπτική δε βλέπουμε κάτι σημαντικό και μας διαφεύγει κάτι σοβαρό από το παιχνίδι