gus_b το χα πει και σε πμ στον shooter ειμαι μεσα! το χα διαβασει και μου χε φανει πολυ ενδιαφερον απλα το λεω τωρα και ας μην τηρω τισ οποιες προυποθεσεις ,αν υπαρχουν, για να μην το ξεχασω και και δεν το πω, αν και δεν νομιζω να το ξεχναγα!
arloumpas Μπορεις να με βαλεις και μενα? Κατεβασα το rules of the game και το εχω ξεκινησει λιγο (day 3) αλλα αν υπαρχει κατι συνοπτικοτερο και στα ελληνικα θα ηθελα να αρχισω αυτο
vazelos13 εχω πολυ ορεξη να δοκιμασω κατι τετοιο…φαινεται αρκετα ενδιαφερων…βαλε και μενα μεσα… vazelos13 😉
Devileader Το προγραμμα λειτουργει ακομα αλλα για να μπορεις να συμμετεχεις πρεπει να μπεις στο επομενο γκρουπ(main group)
Shooter Shooter wroteΠαίδες, μόνο μέλη που ανήκουν στο “main group” θα έχουν την ευκαιρία να μπορούν να μπουν σε αυτό το πρόγραμμα, αν το θελήσουν και οι ίδιοι φυσικά… …
asymbibastos-2 Παιδιά είδατε αποτέλεσμα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Πριν απο καιρό ασχολήθηκα αρκετά με το θέμα και είδα πολύ μεγάλη διαφορά! Τελικά όλα μέσα στο μυαλό σου είναι!!! Αν γίνεται να μπω και εγώ, θα με ενδιέφερε! 🙂
Shooter asymbibastos wroteΑν γίνεται να μπω και εγώ, θα με ενδιέφερε! 🙂 Ήδη ανήκεις στο main group και μπορείς από εδώ και πέρα να δεις ΚΑΙ το Greekpua Evolution!! 🙂 Welcome man… 😉
asymbibastos-2 Shooter wrote Ήδη ανήκεις στο main group και μπορείς από εδώ και πέρα να δεις ΚΑΙ το Greekpua Evolution!! 🙂 Welcome man… 😉 Thanks, να ’σαι καλά! 🙂
bee-2 πως περνας πιστα shooter ? με ενδιαφέρει να μπω στο πρόγραμμα αλλά πως γίνεσαι μέλος στο group?
Shockwave-2 Eπειδη δεν απανταει κανεισ θα σου πω εγω. Θα πρεπει να βρεθεισ τουλαχιστον σε 1 συνατηση τουσ κ αυτοι θα κρινουν αν εισαι ικανοσ να περασεισ στο επομενο. Yπαρχει σχετικο τοπικ. Ψαξ το. YΓ Nομιζω οτι απαγορευονται τα greeklish εδω.
Shooter Αρχικά δεν επιτρέπονται τα greeklish όπως πολύ σωστά σου είπε και ο Shockwave. http://p-u-a.forumakers.com/forum-f1/topic-t700.htm
the_amateur Φαινεται πολυ καλο…Συγχαρητηρια…Πως μπορω να γραφω;Ειμαι νεος στο φορουμ και δεν εχω στειλει πολλα μυνηματα…