Καλησπέρα και από εμένα.
Πρίν λιγό καιρό άρχισα και εγω να ξυπνάω από τον λήθαργό μου, πρώτα με το “The Game” του Neil Strauss και σιγά σιγά διαβάζοντας περισσοτερα : The Venusian Arts,Magic Bullets κτλ.
Στην αρχή, μόνο από το διάβασμα, νόμιζα οτι όλα αυτά ήταν απλά ηλιθιότητες. Όλα αυτα τα κλισέ μου φαινόταν απίθανο οτι θα μπορούσαν ποτε να λειτουργήσουν. Οι γυναίκες, πίστευα, οτι καταλαβαίνουν τα κόλπα αυτά από μακριά και οτι όλες αυτές οι τεχνικές ήταν άσκοπες σε μια ανεπτυγμένη κοινωνία όπως η δικιά μας. Μια κοινωνία όπου ο άνθρωπος έχει αφήσει πίσω του τα ζωώδη ένστικτα. Ποτέ στη ζωή μου δεν έκανα μεγαλύτερο λάθος. Δοκιμάζοντας κάποιες φορές μερικές από τις τακτικές (απλά και μόνο από περιέργεια) κατάλαβα οτι όχι μόνο λειτουργούν, αλλά και οτι ο άνθρωπος είναι ακόμα ένα ζώο το οποίο υπακούει σε αρχέγονα ένστικτα. Ένιωσα σαν μου έσκισαν ένα κάλυμα από τα μάτια μου. Από τότε όλος ο εαυτός μου άλλαξε. Όποιος έχει ακόμα αμφιβολίες θέλω με τη δικιά μου εμπειρία να πιστοποιήσω οτι οι μέθοδοι λειτουργούν, (πιο εύκολα απ’οτι κάποιος μπορεί να πιστεύει). ’Εψαχνα για άτομα στην ελλάδα τα οποία να έχουν κάποια θεωρητική κατάρτηση στο θέμα αλλά με λύπη μου διαπίστωσα οτι δεν υπάρουν πολλοί που να έχουν περάσει το επίπεδο συνειδητότητας. Πρόσφατα ανακάλυψα αυτο το Forum και επιτέλους δεν είμαι πια μόνος.Χαίρομαι που σας συνάντησα αδέρφια.Είμαι καινούργιος στο είδος (τώρα ξεκίνησα και εγώ) αλλα είμαι σίγουρος οτι θα πάρω πολλά από τις εμπειρίες των αρχαιώτερων εδω μέσα καθώς και ελπίζω να συνεισφέρω με τις δικιές μου. Ελπίζω να συναντήσω όλους σας και μέσα στο “πεδίο μάχης” και να μοιραστούμε τακτικές από κοντά.
Χαιρετώ όλα τα μέλοι του Forum και ελπίζω σε ένα ομαδικό sarging.
Υ.Γ: o Kallitexnis.(Γιατι το perfect sarging είναι τέχνη που ακροβατεί με την επιστήμη)