Trezor wroteΠοτέ δεν υπήρξα AFC,ποτέ δεν υπήρξα PUA.Άλλωστε η γραμμή ανάμεσά τους είναι λεπτή.
Βασικά, το μόνο που χωρίζει τους χωρίζει είναι η άποψη “Θέλω και μπορώ να αλλάξω”… Αυτή είναι η λεπτή διαφορά τους…. Ο PUA το έχει ήδη συνειδητοποιήσει και το κάνει πράξη… Ο AFC φοβάται να κάνει την κίνηση και προτιμά να “κάτσει στα αυγά του” γιατί είναι δύσκολο γι΄αυτόν η αλλαγή !!!
Τώρα fantazypua, μάλλον εννοείς ότι η λεπτή διαφορά τους είναι η όλη ενέργεια και οι εμπειρίες που έχουν ο AFC και ο PUA. Εκεί σαφώς και δεν είναι λεπτή… Αντίθετα είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ !!!! Δεν συγκρίνονται μεταξύ τους… Ούτε από εμπειρίες, αλλά ούτε και από ενέργειες…
Η αλλαγή είναι δύσκολη, αλλά πιστέψτε με ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ… Σας μιλάω εγώ που υπήρξα ο χειρότερος AFC !! Ο brio, Dionyshs, L, greeklover, whazup ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!! Πάρα πολύ καλά !!!
Τώρα απολαμβάνω όλα αυτά χάρις την απόφασή μου… “ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ” !!! Είναι μακρύς ο δρόμος από το να το πεις μέχρι και να το κάνεις πράξη…. Το θέμα είναι να το δεις εγωιστικά και να μην τα παρατήσεις σε 1-2 δυσκολίες… !!!
Trezor wrote
(Y.Γ Όποιος έχει ασχοληθεί με ΜΜ ας με διαφωτισει σε κάτι…Είναι δυνατόν να μπαίνεις σε club και να μιλας σε όποιον βλέπεις μπροστά σου ? Και να φοράς περίεργα καπέλα κ.ο.κ ? Out of space καταστάσεις για την ελληνική κοινωνία…Αυτή είναι η αποψή μου..)
Το έχω πει και θα το ξαναπώ !!! Η ΜΜ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. !!! Τουλάχιστον όχι τόσο όσο σε άλλες χώρες !!!! Οι κοπέλες εδώ είναι πιο έξυπνες και απαιτούν καλύτερη προσέγγιση !!! Δεν μπορείς να πας σαν κλόουν και να τις ρίξεις… Ο Mystery είναι πραγματικά MYSTERY !! Προκαλεί πολύ μυστήριο και δέχεται πολλά βλέμματα γύρω του! Είναι ενδιαφέρον και εννοείται ότι δεν το αφήνει να πέσει κάτω !! Εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία.. και μπράβο του !!!
πάντως ισχύει ότι εδώ τα πράγματα κάπως διαφορετικά !!! 🙂🙂
Τέσπα, αρκετά είπα… Καλωσόρισες φίλε Trezor και από μένα !! Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά και να ανταλλάξουμε πολλές απόψεις και ιδέες !!!