Λοιπόν, γεια σας και από μένα,
καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που ξεκίνησαν αυτό το forum, είναι κάτι το τελείως διαφορετικό για μία χώρα μικρή όπως είναι η Ελλάδα. Πρέπει να παραδεχτώ ότι έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά. Μπράβο σας.
Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια και σε όλα τα άλλα ενεργά μέλη, που με τις ιστορίες και τις απόψεις του δημιουργούν ένα ωραίο κλίμα, αλλά και φυσικά που ασχολούνται ενεργά με το sarge και την αυτοβελτίωση.
Είμαι μέλος του forum εδώ και δύο εβδομάδες αλλά δεν έχει τύχει να γράψω μέχρι τώρα λόγω εξεταστικής (πρέπει να περάσουμε και κανένα μάθημα). Βέβαια έχω ρίξει μια ματιά στα θέματα που υπάρχουνε, και πρέπει να πω ότι τα βρήκα πολύ ενδιαφέροντα.
Η ιστορία μου έχει ως εξής:
Πάντα ήμουνα ο nice guy με τις γυναίκες, και έλπιζα ότι με αυτή την συμπεριφορά μου θα τις κάνω να με δουν ερωτικά. (Μεγάλο λάθος μου όπως ανακάλυψα αργότερα).
Πάντα έκανα και εγώ σχόλια όταν ήμουν με την παρέα μου του στυλ, “κοίτα να δεις με ποιον μ@λ@κα τα έχει φτιάξει αυτή η θεά”, ή “αυτή δεν είναι για τα κυβικά μου”, ή “είναι μαζί του για τα λεφτά του, για το αμάξι του ή οτιδήποτε άλλο”.
Κάπως έτσι κυλούσε η ζωή μου μέχρι που εντελώς τυχαία ανακάλυψα κάτι μετεφρασμένα newsletter του David DeAngelo, σε ένα tracker με torrents.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά που ένας τίτλος έγραφε “Μάθε γιατί ΔΕΝ πρέπει να κάνεις κοπλιμέντα στις γυναίκες”. Με παραξένεψε και μου φάνηκε κάτι το τελείως διαφορετικό από αυτό που ήξερα μέχρι τώρα (ή καλύτερα αυτό που μου είχαν μάθει να πιστεύω).
Έτσι λοιπόν τα διάβασα από απλή περιέργεια και πάντα με καχυποψία στην άρχη, μετά έγινα μέλος στα newsletter του, διάβασα τα βιβλία του και είχα ενθουσιαστεί!!
Άρχισα να εφαρμόζω και εγώ στην ζωή μου όσα μου έλεγε και έβλεπα ότι παίρνω κάτι παραπάνω, από αυτό που έπαιρνα μέχρι τώρα.
Πρέπει να σημειώσω ότι οι εμπειρίες μου έναι λίγες. Και ακόμη βρίσκομαι σε αρκετά πρώιμο στάδιο, βασικά χρειάζομαι κιόλας κάποιον να με παρακινήσει. (Ίσως τον βρω εδώ μέσα 🙂).
Πρόσφατα τελείωσα το “The Game”, και το “Λύκος ή πρόβατο”. Και σκέφτομαι να διαβάσω και το βιβλίο για τη γλώσσα του σώματος του Alan Pease.
Είναι πραγματικά σαν παραμύθι αυτή η πραγματικότητα που σου παρουσιάζουν, μία πραγματικότητα που ούτε στην φαντασία πολλών αντρών υπάρχει.
Ακόμη το γεγονός ότι με βοηθά να βελτιωθώ σε κάποιους τομείς που δεν είμαι ικανοποιημένος με τον ευατό μου, με παρακίνησε να ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα. Και γενικά το όλο θέμα το βλέπω σαν μία αφετηρία για να ξεκινήσεις, να μην είσαι μόνος σου στο πέλαγος, και δεν θέωρω ότι πρέπει να βάλεις μέσα σου ότι σου λέει, αλλά ότι σου ταιριάζει καλύτερα, και πιστεύεις ότι εναρμονίζεται με την προσωπικοτητά σου.
Πιστεύω ότι θα περάσουμε ωραία στο forum αφηγώντας τις ιστορίες μας, και ανταλλάσοντας τις απόψεις μας.
Και μία ερώτηση για το τέλος. Το NLP τι ακριβώς είναι και που ακριβώς σε βοηθάει;
(Πρέπει να βγήκε λίγο μεγάλο τελικά :shock: ).