Chrislsp Γεια και από εμένα,με λένε Χρήστο και είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκα το forum αυτό!Ελπίζω να κρατήσει ένα επίπεδο και να πάνε όλα καλά!Είμαι σίγουρος πως οι συμβουλές σας και η βοήθεια όλων θα βγάλει από μέσα μας έναν πολύ καλό PUA!Έχω διαβάσει και το βιβλίο του περίφημου Neil Strauss και μπορώ να πω πως περίμενα ένα Forum και στα ελληνικά!
L__ καλωσηρθες Χρηστο 😃 περιηγησου στο site και ριχτου μια ματια. κατα τη γνωμη μου,αυτο το βιβλιο,ειναι εισαγωγικο,αλλα για να εξελιχθει κανεις πρεπει να ασχοληθει με πολλα περισσοτερα.ειδικοτερα στο greekpua θα δεις οτι ασχολουμαστε ΠΟΛΥ με τη ψυχολογια του αντιθετου φυλλου,την κοινωνικη αξια και ΠΑΡΑ παρα πολλα αλλα… καλη αρχη!
Brio Καλωσήρθες Xρήστο και από εμένα!!!! Όντως ρίξε μια ματιά ή και παραπάνω από μια θα σου πρότεινα στο site.. Το the game είναι ένα βιβλίο που μπορεί να αλάξει την ζωή κάποιου..αλλά θα είναι έλεγα πολύ εισαγωγικό.. καλή αρχή στην greek pua κοινότητα !!!!
1ptaMeNo Καλως ηρθες και απο εμενα φιλε Chrislsp!! Οπως ειπαν και τα παιδια εχεις μια καλη βαση η οποια σου ευχομαι να σε βοηθησει στην μετεπειτα πορεια σου ως PUA πλεον :lol: … Αυτα απο εμενα και παλι καλως ηρθες man!! Καλη ΑΡΧΗ!!
Fahrenheit Σε καλωσορίζω και γω στην παρέα μας Χρήστο! ’Οχι επειδή είμαι moderator, αλλά και όπως θα διαπιστώσεις μόνος σου το forum είναι σε πολύ καλό επίπεδο! Για ότι χρειαστείς είμαστε εδώ, καλή αρχή και καλό sarging!!!
Kakarrot καλως ηρθες και απο εμενα με ορεξη και υπομονη μπορεις να φτασεις πολυ ψηλα και μην ξεχνας it’s not about picking up women, it’s about building a life… καλη αρχη 😃
Shooter kakarrot wrote it’s not about picking up women, it’s about building a life… PSSSSSSS !!! Τι είπε ο mystery 😉 εεε kakarrot εννοούσα … 😛😛 Welcome φίλε chris !! Από που είσαι ?? περιοχή ??
Dionyshs Καλώς ήρθες φιλαράκι! Πιστεύω πως θα έχεις καταλάβει από την περιήγηση σου στο Forum ότι η γνώση αποτελεί δύναμη και αυτό προσφέρουμε εμείς! Ότι ερωτήσεις έχεις νιώσε ελεύθερος να μας ρωτήσεις και να είσαι σίγουρος πώς θα ανταποκριθούμε αμέσως!
Chrislsp Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! kakarrot η ατάκα σου πιστεύω πρέπει να μπει στην αρχική σελίδα! Μένω στη Λαμία λόγω σπουδών αλλά το σπίτι μου είναι στην Αθήνα,στο Περιστέρι! Κοίταξα το forum και είναι πάρα πολύ καλό…BRAVO σας παιδιά!