Παίδες, σας έγραψα τις απορίες μου, ας γράψω και τα συμπεράσματα μου, τόσο καιρό που ψάχνω το θέμα… Bέβαια, πριν ξεκινήσω, να ευχαριστήσω τον L ^^, που μου έδωσε το οκ για να κάνω κάποιες αναφορές σε εκεινον στο παρακάτω post!
Μιλάω για αυτό το κάτι που έχουν οι naturals, δίνοντας του όνομα “Παράγοντας Χ”, που κάνει τις γυναίκες να νιώθουν οικεία και βαθιά σχέση (κοινώς rapport) χωρίς οι τύποι ΚΑΝ να ανοίξουν το στόμα τους, ή έστω όταν πουν δυο-τρεις λέξεις. Αυτό που λέω δεν είναι φαντασία, διότι έχω (ή για την ακρίβεια είχα) ένα κολλητό που είναι super natural. Μέχρι τα 17 του είχε αλλάξει πάνω από 25 κοπέλες (σε σχέσεις).
- Ήταν το στυλ του; Όχι….
- Ήταν επειδή είναι όμορφος; Όχι.. (τεχνικά μάλιστα υπάρχουν πολύ πιο ωραίοι από αυτόν..)
- Χρησιμοποιούσε τεχνικές που είχε διαβάσει ή ακούσει; Σε καμία περίπτωση…
Παρατηρώντας και κάνοντας μια προσπάθεια να τον αποκωδικοποιήσω, λοιπόν, παρατήρησα μερικά στοιχεία που είχε, εννοειται τα έβαλα στο παιχνίδι μου και βελτιώθηκα λιγάκι:
-Πάντα στην τρίχα ντυμένος και περιποιημένος.
-Καλή γλώσσα σώματος.
-Κίνο.
-Πολύ παρέα με κορίτσια.
Κάποια πράγματα που δηλαδή η PUA κοινότητα μας τα διδάσκει και είναι βασικά για το παιχνίδι…
Αλλά και πάλι, κάτι λείπει.. Nα περιγράψω το παιδί δεν υπάρχει κανένα νόημα, γιατί τα στοιχεία, συνήθειες που έχει κά δεν είναι κοινά στους naturals (π.χ ίδιο στυλ, στάση κτλ). Αν γράψουμε όλοι στοιχεία από naturals, δε θα βρούμε κάτι κοινό μεταξύ τους… εκ πρώτης όψεως..! 8)
Συγκρίνοντας τον L με τον κολλητό μου, κοινό στοιχείο που βρήκα μεταξύ τους (μου έκανε κιόλας ιδιαίτερη εντύπωση) είναι ότι κι οι δύο έχουν κόλλημα με την αγάπη, τον έρωτα και τις σοβαρές σχέσεις… Kαι οι δύο πιστεύουν πολύ σε αυτό. Αλλά και πάλι δεν είναι ένα πιστεύω το οποίο έχουν όλοι οι naturals, απ’ όσο γνωρίζω.
Αλλά πίσω από αυτό με οδήγησαν, ευτυχώς, σε κάτι που πιστεύω ότι είναι η αρχή της λύσης του συστήματος που ονομάζω “Παράγοντας Χ”, και δεν είναι άλλο……….. από το MINDSET!
Αν δείτε ένα topic του L, εδώ, το οποίο το έγραψε ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ πριν, ακόμα πιστεύει το ίδιο!
Οι naturals έχουν ένα πολύ δυνατό Mindset, κι εκεί είναι που εντοπίζεται η διαφορά ενός natural μ’ έναν PUA, αλλά και με τον οποιονδήποτε. Αν σκεφτείται αυτό που γράφω, εξηγεί πολλά πράγματα… Όταν τους ρωτάμε τι κάνουν και είναι τόσο καλοί με τις γυναίκες, τα παιδιά μας λένε την αλήθεια!
Όταν για παράδειγμα ένας natural λέει “εγώ πάω και απλώς μου βγαίνει”… σκεφτείτε το…. το πιστεύει αυτό που λέει!!! Και το πιστεύει 120%! Είναι ανένδωτος! Είναι κάτι φυσικό… Το έχει βαθιά χαραγμένο στο μυαλό του… Κι όταν πιστεύεις κάτι πολύ συμβαίνει! Απ’ ότι θυμάμαι, όταν πιστεύεις κάτι πολύ έχεις γύρω στις 70% πιθανότητες να συμβεί.
Η εξήγηση της συγκεκριμένης θεωρίας; Εντελώς τυχαία διάβαζα ένα επιστημονικό θέμα περί τύχης, και πως οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι τυχεροί όντως είναι τυχεροί ενώ άλλοι καρμοίρηδες που δεν πιστεύουν πως είναι τυχεροί όντως.. δεν είναι! Συμβαίνει διότι όταν πιστεύεις κάτι πολύ, υποσυνείδητα (αχ αυτό το υποσυνείδητο!) το μυαλό σου δουλεύει για υποστηρίξη την πεποίθηση, ή κάπως έτσι τέλος πάντων - θα ψάξω να το ξαναβρώ το συγκεκριμένο άρθρο και θα το postάρω κάποια στιγμή. Για παράδειγμα, τσέκαρε αυτήν την αληθινή ιστορία. Κάποιος, γύρω στα 30, είχε να δει δυο συμμαθήτριες του από το λύκειο, κι επειδή θεωρούσε τον εαυτό του τυχερό πίστευε πως θα τις δει. Έτσι κι έγινε..! Επειδή το πίστευε, υποσυνείδητα το μυαλό του “έψαχνε” να τις δει, ήταν σε εγρήγορση. Κι όταν τις είδες τις αναγνώρισε. Αν δεν πίστευε πως θα τις συναντήσει το πιο πιθανό θα ’ταν να τις αγνοήσει, παρόλο που θα ’χαν περάσει δίπλα του και θα τις είχε δει με την άκρη του μυαλού του!
Εδώ έρχεται να κολλήσει και το ρητό “Αν πιστεύεις ότι μπορείς, μπορείς και αν πιστεύεις ότι δε μπορείς, δε μπορείς”.
Οι naturals έχουν ανεξίτιλα χαραγμένα τα άκρως αντίθετα beliefs που έχει ένας wbAFC! Δεν έχει σημασία πως χαράκτηκαν στο μυαλό τους, αλλά ότι αυτό κάπως έγινε.. Δε μπορεί να τους τα σπάσει κανένας! Και φυσικά είναι κοινό σε όλους του naturals… Όταν χαλάσεις το Mindset του πράγμα που γίνεται πολύ πολύ δύσκολα, τότε φεύγει και η ιδιότητα του natural, γι’ αυτό και υπάρχουν naturals που ξεnaturalίστηκαν όπως λέει ο Symor2008!
Το παραπάνω που γράφω συμβαδίζει μάλιστα και με τη θεωρία που λέει ότι δε γεννιέσαι natural…
Όπως καταλαβαίνετε, τα υπολοιπα είναι ντόμινο…
Δυνατό Μindset οδηγεί σε αυτοπεποίθηση + σωστή γλώσσα του σώματος, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί σε συγκεκριμένα στοιχεία (όπου οι PUA τα έχουν καλλιεργήσει) εκείνοι να τα έχουν από μικροί.. σαν να τα είχαν από πάντα 😃 (π.χ κίνο, closes κά), και αυτά οδηγούν σε επιτυχία, αρα ακόμα πιο δυνατό Mindset κοκ, άρα από ’κει πέρα, γενικά, ανοίγονται πολλά πράγματα!
Ένας PUA τα καλλιεργεί, αλλά βασίζεται στις τεχνικές, δεν αλλάζει ουσιαστικά το μυαλό του, ώστε να γίνει natural!
Κι εδώ είναι ένα σημείο που κολλάω κάπως… Την εμπειρία, το δυνατό Μindset και γενικά όλα εκείνα τα εκπέμουν με κάποιο τρόπο. Πρέπει να έχουν να κάνουν σίγουρα με τη γλώσσα του σώματος την (θετική; δεν ξέρω…) ενέργεια που εκπέμπει κάποιος και με την αύρα…
Ουάου.. βαθιά πήγε το θέμα!!!
Ο DiCarlo, PUA που ασχολείται με natural game, τονίζει ότι είναι σημαντικό να έχεις μια δυνατή identity (προσωπικότητα), και…. μάντεψε τι! Το έχουν όλοι οι naturals!
Θα χαρώ πολύ να ακούσω σχόλια, απορίες, αμφισβητήσεις.. oτιδήποτε!