L wrote
γιάυτο λεω πως εχει τρελαθει το “θελω” τους ΣΗΜΕΡΑ.και αυτο δυστηχως,δεν εχω δει κανενα μεγαλο guru να το λεει μεχρι τωρα…
Κοίτα,το λένε αλλα δεν είναι τοσο δραματικό οσο το παρουσιάζεις.Το κοινωνικό στάτους εκτός απο προγραμματισμένο μέσα μας το προωθεί και η κοινωνία.Για παράδειγμα κατα καιρούς διάφορα επαγγέλματα,δίνουν στον άνθρωπο μεγαλύτερο status απο κάποια άλλα.Θυμάμαι μια συζητηση με ένα καλο φίλο στρατιωτικό που μου έλεγε οτι πριν 20 χρόνια οι οικογένειες θεωρούσαν τιμή η κόρη τους να παντρευτεί εναν αξιωματικό η υπαξιωματικό ,ακομα και μπάτσο(μπλιαχ!!καταρα είναι αυτο τελος πάντων).Τώρα αυτά τα εππαγγέλματα στην εποχή μας έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα,και τη θεση τους πήραν άλλα που σου δίνουν αυτο το status.Πάντως μην περιμενετε οτι όλα αυτά θα παίξουν και πολυ ρόλο,ειδικα αν προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις με αυτό,εχω ακούσει άπειρες φορές φίλες μου να κοροιδεύουν άτομα AFC ψωνάρες,που πήγαν να το παίξουν κάποιοι.Επειδή και εγώ το κανα παλιά γιατι με τη παλιά μου δουλειά με έπαιρνε να το παίξω μούρη,μου δινε στην αρχή κάποιο value που λέμε,αλλα αν παίρναν χαμπάρι οτι πας να δείξεις πως είσαι κάποιος το χανες.Μπορείτε απλα να της κινήσετε την περιέργεια ,αφηνοντας το να υπάρχει στο βάθος του μυαλού της,οτι έχεις μια κοινωνική αξία.
Αυτά για το κοινωνικό στατους.
Για το θέμα υδραυλικός(που μόνο φτωχοί δεν είναι,έχεις δικιο gus_b) εκεί πραγματικά ξυπνάνε τα αρχέγονα σεξουαλικά ενστικτα.Γενικα να ξέρετε οι χειρωνακτικές εργασίες ,πολεμικές τέχνες,και το σεξ αυξάνουν τεστοστερόνη και τη masculinity.Ένας πλούσιος έχει στατους αλλα τις περισότερες φορές ειναι τοσο έντονα κοινωνικα προγραμματισμένος που δεν βγάζει την «αντρίλλα» του οικοδόμου.Αυτο μυρίζουν οι γυναίκες σε αυτούς και είναι αυτό που τους λείπει.Δεν φταίνε αυτές για τα ενστικτά τους!