Mike wroteΚαι όμως! Το “παιχνίδι” είναι μαθηματικά, όπως κ όλα τα πράγματα βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Φίλε μου, όλος ο κόσμος μαθηματικά είναι. Τα πάντα. Αλλά σε καθετί που κάνεις δεν έχεις τα μαθηματικά στο μυαλό σου. Εγώ παίζω μπάσκετ. Κάθε σουτ που κάνω ξέρεις πόσα μαθηματικά έχει;;; Θα είχα καεί αν σκεφτόμουν συνεχώς τα μαθηματικά.
Και όλοι αυτοί οι κορυφαίοι παίχτες λες να σκέφτονται μαθηματικά; Δε νομίζω…
Mike wroteΗ παρομοίωση του παιχνιδιού με το σκάκι δεν είναι τυχαία κ το σκάκι είναι παιχνίδι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ, ΡΙΣΚΟΥ κ ΤΑΚΤΙΚΗΣ που προσαρμόζεται ανάλογα τον αντίπαλο , στο σκάκι ο παράγοντας ΤΥΧΗ είναι μηδαμινός, όπως πιστεύω κ στο παιχνίδι όπως κ στα μαθηματικά.
Πρώτον, στο σκάκι έχεις αντίπαλο, στο “παιχνίδι” όχι.
Το σκάκι είναι στατικό παιχνίδι, αρχίζεις κάθε φορά από την ίδια θέση, ξέρεις τους κανόνες κτλ. Στο παιχνίδι παίζουν σημαντικό ρόλο τα logistics, δηλαδή οι εξωτερικοί παράγοντες. Μπορεί μια κοπέλα να είναι νευριασμένη για τον χ λόγο και να φας flake. Μπορεί να είναι χαρούμενη, και να μην το φας.
Συνελθε! Άνθρωπος είναι! Έχει ζωή!
Το παιχνίδι είναι δυναμική διαδικασία, σε μια στιγμή μπορεί να αλλάξουν όλα! Εκεί που είσαι στο κλαμπ και όλα πάνε καλά, μπορεί να έρθει κάποιος ή να συμβεί κάτι και να πρέπει να φύγει. Νέα δεδομένα στο παιχνίδι δηλαδή.
Αν δεν υπήρχε ο παράγωντας τυχη, τότε και ένας υπολογιστής θα μπορούσε να ρίξει γκόμενα. Θα υπολόγιζε πιθανότητες, θα διάλεγε κινήσεις και όλα οκ!
Mike wroteΜε τις γυναίκες κυριαρχεί το δράση- αντίδραση, δηλαδή σε κάθε τι που κάνει μια γυναίκα ή που δεν κάνει, πρέπει να υπάρχει κ η ανάλογη κίνηση που θα σου φέρει το πλεονέκτημα,
Δεν παίζεις αγώνα με αντίπαλο. Αυτό που λες θα το υποστήριζα απόλυτα αν μιλούσαμε για κάποιο αγώνα μπάσκετ ή Kick boxing ειδικά. Αλλά εδώ δε χρειάζεσαι πλεονέκτημα διότι δεν πρέπει να νικήσεις κάποιον. Είναι μια win-win κατάσταση το να να φασωθείς με μια κοπέλα. Και οι δύο κερδίζεται. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το topic:
http://p-u-a.forumakers.com/forum-f3/topic-t884.htm
Mike wroteαν δεν ξέρεις ή μάλλον, αν δεν έχεις προαποφασίσει πως θα αντιδράσεις σε κάθε τι που θα σε υποβάλει, τότε είσαι ένα βήμα πίσω, στην αρχή βέβαια, γιατί μετά “έρχεται” η εμπειρία.
Όταν παίζεις ποδόσφαιρο έχεις αποφασίσει από πριν τι θα κάνεις επακριβώς; Και αν είναι ένας αμυντικός γατόνι κ σου κλέψει την μπάλα ή πάρει πρέφα το σχέδιο; Τότε δεν είσαι ένα, αλλά πολλά βήματα πίσω.
Γιατί αν έχεις κάνει μια αλυσίδα κ σπάσει ένας κρίκος τότε σπάει η αλυσίδα. Και εννεοίται είναι φύσης αδύνατον αν υπολογίσεις όλες τις πιθανές καταστάσεις που μπορούν να συμβούν και να ετοιμάσεις την κατάλληλη αντίδραση.
Γι’ αυτό αν είσαι πιο χαλαρός και δεν έχεις τόσα στο μυαλό σου, σου επιτρέπει να κάνεις πιο εύκολα ελιγμούς και να αντιμετωπίζεις την κατάσταση. Ένα γενικό πλάνο δηλαδή. Και μετά από λίγο έχεις και την εμπειρία.
Είναι πιο σημαντικό, παραγωγικό και διασκεδαστικό κατά τη γνώμη μου να “φτιάχνεις το PU” εκείνη τη στιγμή, και να έχεις στο μυαλό σου ένα γενικό πλάνο, παρά να τα έχεις σχεδιάσει όλα πριν.
.
Mike wroteΑυτή είναι κ η ένσταση μου, κάποιες μέθοδοι όσον αφορά την πρακτική εφαρμογή είναι συγκεκριμένες στο τι να κάνεις, κάποιες άλλες γενικολογούν κ εγώ αυτό το βρίσκω ύποπτο, γιατί εφόσον κάποιος έχει εμπειρία στο field κ θέλει να κάνει καινούργια μέθοδο, αντί για το πχ best friends πρότεινε κάτι άλλο που βρήκες, που προφανώς έχει καλύτερα αποτελέσματα, όλα αυτά που λέει στην αρχή έχουν προ ειπωθεί, για μένα η θεωρεία είναι μια κ πάνω κάτω όλοι συμφωνούν.,Στο Filed, τι προτείνει ο καθένας, συγκεκριμένα κ με προτάσεις.
Κοίτα κάθε κατάσταση είναι διαφορετική, κάθε κοπέλα είναι διαφορετική και δεν ξέρεις τι έχει ζήσει και με ποιον τρόπο αντιμετωπίζει τα πράγματα. Δε μπορεί κανένας PUG να κάτσει να σου γράψει λεπτομέρειες γιατί κάτι τέτοιο είναι απλώς ανέφικτο.
Πολλές θεωρίες χρησιμοποιούν υπάρχουσες θεωρίες για να σταθούν. Για να φτιάξεις το αμάξι, δεν πρέπει να ανακαλύψεις τον τροχό από την αρχή. Χρησιμοποιείς ήδη υπάρχουσες θεωρίες και τις συνδυάζεις με τα ευρύματα σου.
Πάντως οσο γνωρίζω όλες οι μέθοδοι δίνουν παραδείγματα.
Mike wroteΕπειδή διαγράφτηκε θα το ξαναγράψω.
Αν η μέθοδος μου μπορούσε να αποτυπωθεί ποσοστιαία θα ήταν έτσι:
- 60% mm,style
- 10% R.J ύπνωση
- 10% DeAngelo
- 20% οτιδήποτε άλλο μου κεντρίσει το ενδιαφέρον από οποιονδήποτε PUA κ αυτό συμπεριλαμβάνει κ τους naturals
Νομίζω ότι αυτό απαντάει στο εάν είμαι εμπαθείς με αυτή τη μέθοδο, αφού το πρόβλημα μου είναι η μη χρήση συγκεκριμένων παραδειγμάτων στο Filed.
Αν αυτό λέγεται μονομανία κ κόλλημα τότε πρέπει να ανοίξω λεξικό.
Μα λες ότι χρησιμοποιείς πολλά στοιχεία από ΜΜ. Πολλά είδη game έρχονται σε πλήρη αντίθεση με πολλές θεωρίες από άλλες μεθόδους, οπότε δε γίνεται να χρησιμοποιείς και τα δύο ταυτόχρονα.
Όταν λέω ξεκόλλα και άνοιξε το μυαλο σου, εννοώ δοκίμασε άλλες θεωρίες και μέθοδους. Π.χ μην πας με FTC, μην κάνεις opinion opener, μην κάνεις neg.
Δε γίνεται να λες ότι το παιχνίδι σου είναι 60% ΜΜ, και ότι δοκιμάζεις ταυτόχρονα άλλα πράγματα, διότι απλά δε στέκει.
Και ειδικά το Natural game διαφοροποιήται σε πολλά και ζωτικής σημασίας πράγματα από την ΜΜ, οπότε πάλι δε στέκει αυτό που λες.