Αν και έχω κάνει πολλά pick-ups, άλλα επιτυχημένα, άλλα όχι, αλλά μετράω μόνο δύο cold approach, και τα δύο σε γυναικεία 3-σετ.
Γενικώς, αν και έχω πολλάκις αποδείξει στον ότι με το attitude που έχω όταν βγαίνω φτάνω άνετα σε *close, φοβάμαι απίστευτα το cold approach και ειδικά σε mixed sets. Σε μεγάλο βαθμό φταίνε οι afc φίλοι που επ’ ουδενί δε με υποστηρίζουν, αντίθετα με αποθαρρύνουν. Επίσης σε όλα τα επιτυχημένα pickups μου, ΜΑ ΟΛΑ δεν είχα κανένα φίλο μαζί (σε ένα μόνο άνοιξε άλλος το mixed set 20 ατόμων, αλλά ήταν πολύ ειδική περίπτωση, συναυλία κιετσ’). Το συγκεκριμένο θα μπορούσε εύκολα να είναι το πρώτο μου lay, αν οι κοπέλες δεν έμεναν Μυτιλήνη. Τρίτο λοιπόν πρόβλημα, δεν τα πάω καλά με τις ντόπιες, γιατί τα ¾ των επιτυχημένων pickups, μπορεί και παραπάνω, μένουν μόνιμα αλλού.
Συμπερασματικά, νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι φοβάμαι τον αποκλεισμό που επέρχεται από γελοιοποίηση σε μια τόσο κλειστή κοινωνία, και γι’ αυτό δεν ανοίγω σετς. και πρόσθεσε και τη συνεχή κριτική των φίλων… να που κολλάω.