nikos86 wroteΈχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μια ζωή ακόμα και σε ραντεβού.
Μας λες οτι έχεις πρόβλημα στο τι να πεις και επειτα:
nikos86 wrote Όπως θα ξέρεις δεν είναι θέμα αυτοπεποίθησης αλλά περισσότερο κοινωνικότητας.
Δίνεις και tips για το πως να το αντιμετωπίσουμε, είναι σαν να μου έρχεται ο φίλος μου ο Ζ που κάνει γυμναστική μια φορά το τρίμηνο και να μου λέει οτι βαράω λάθος τα push-ups.
nikos86 wroteΤο άσχημο είναι πως αν δεν έχεις τι να πεις αναγκαστικά θα αναλωθείς στα βαρετά θέματα σπουδές, δουλεία, σχέσεις κτλ.
Αν πιστεύεις οτι ΑΥΤΑ είναι βαρετά, τότε έχεις πολύ μεγαλύτερα προβλήματα απο το να κρατήσεις κουβέντα με μια κοπέλα. Συνηδητοποίησε πρώτα τί έχεις και γίνε περήφανος γι’ αυτά και μετά, έλα και πες μου ότι σου τελείωσαν τα θέματα συζήτησης πάνω σε αυτα που ασχολήσαι και γουστάρεις.
nikos86 wrote Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για μένα είναι να αναπτύξεις ρουτίνες τις οποίες και θα πετάς όταν νιώθεις πως δεν έχεις τι άλλο να πεις.
Δηλαδή στο σετ να πάω με το laptop αγκαλιά και οταν θα κωλόνω να μιλήσω γιατι θα φοβάμαι μη με κακοσχολιάσουν για αυτο που θα πω, θα googlarw ατάκες Mystery/David de/οτιδήποτε!
nikos86 wrote Φυσικά είναι δύσκολο να φτιάξεις τέτοιες ρουτίνες οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να αναζητήσεις έτοιμες από το διαδίκτυο.
Τάκη tech it easy, δεν είναι πυρηνική φυσική(βασικά μπορεί και να είναι, είμαι ακόμα στο ψάξιμο) .Μια φυσιολογική κουβέντα με εμένα για παράδειγμα μια χαρά θα κράταγες πιστεύω.
nikos86 wroteΔυστυχώς ούτε εγώ έχω καταφέρει να βρω κάτι αξιόλογο και κυρίως εφαρμόσιμο στην ελληνική πραγματικότητα οπότε εάν κάποιος έχει βρει θα ήταν καλοδεχούμενο να δώσει κάποιο λινκ.
Καλά αν κάτσω πάνω σε αυτή την ατάκα δεν θα χρειαστεί να γράψω άλλη διατριβεί για διδακτορικό. Το ζουμί είναι οτι:
Αν δεν πιστεύεις ΕΣΥ οτι θα δουλέψουν όχι ατάκες Μystery, αλλά το σουμπερ-ντουπερ-100% επιτυχία στα ελλήνικά δεδομένα structure να σου δώσω, το Χ δεν είναι απλά βέβαιο αλλα θα έχει και τις ευχές του Βατικανού.
Bottom line: Υπάρχει άπειρο υλικό στο internet, μάλιστα το σχόλιο του Brio στα offtopic κοτσάρει με περηφάνια πάνω απο το thread με τίτλο “Βιβλία και downloads γύρω απο το PU”. Ξέρω πως αυτά που σου γράφω δεν βγάζουν ιδιαίτερο νόημα τώρα. Μόλις ψαχτείς λίγο και ανοίξεις καμια 10αριά σετ έχοντας άνεση με τον εαυτό σου θα γίνουν περισσότερο ξεκάθαρα.